Prijzen

  • €60.00 voor 60 minuten.
  • €85.00 voor 90 minuten.

Je betaalt contant ter plaatse of
met een overschrijving naar
BE77 9792 3947 7342 ten name
van Johan Louncke.    

Massage

Zin of zelfs nood aan een massage? Boek een sessie.

Een holistische massage met Johan:

Johan peilt in de diepte en kalmeert stressgerelateerde spanningen in je lichaam. Specifieke ongemakken en pijn aan bijvoorbeeld nek, schouder en rug kan hij verzachten. Hij brengt je bij de diepere lagen van je bewustzijn en stimuleert de natuurlijke doorstroom van je subtiele energieën. Hierdoor kom je tot een gevoel van diepe fysieke en mentale rust.

Alle gebieden van het mens-zijn kunnen aan bod komen. Er is een kort gesprekje om te zien wat je noden en verwachtingen zijn.  Het uitgaanspunt is dat alle informatie die je nodig hebt om in een gelukkig en zinvol leven te komen, vanaf je geboorte in de kiem aanwezig is, en dat een lichaam het natuurlijk vermogen tot herstel in zich draagt. 

Door omstandigheden worden we soms van onze diepe wijsheid en intuïtie afgesloten, waardoor storingen en blokkades kunnen ontstaan.  In de holistische benadering heb je de mogelijkheid om in je oorspronkelijke energie mee te stromen en er in te verzinken. Je kan je overgeven en spanningen op steeds dieper niveau loslaten. Alle lagen worden geraakt. Van bewuste naar onbewuste, van sensitieve naar subtiele, van fysieke naar emotionele. Dit kan een heel intense beleving zijn. Het lichaam opent zich en brengt je dichter bij je innerlijke kern, waar stilte is, kracht en diepe rust.

Johan heeft opleidingen gevolgd in Thai-Massage, Nerve Touch, Reiki, Tibetaanse Massage, Balinese Massage, Chi-Nei-Chang, Holistic Pulsing en energetisch lichaamswerk. Nu laat hij alle technieken voor wat ze zijn en werkt op intuïtieve manier als een kanaal om te helen. Zijn uitgebreide ervaringen die hij doorheen de jaren ontwikkelde in combinatie met zijn dagelijkse yogapraktijk maken van zijn holistische massage een bijzondere beleving.

We gebruiken geen olie, en je draagt losse, comfortabele kledij.

                       .

Door wie

Johan

Wanneer

Naargelang je eigen en Johan's agenda. Neem contact op met Johan door rechtstreeks een e-mail te sturen
of te bellen op 0495-233 835.

Maak een afspraak

Een afspraak maken doe je door Johan rechtstreeks een e-mail te sturen
of te bellen op 0495-233 835.

Bekijk ons volledige aanbod op maat

Blijf op de hoogte

Volg ons op Facebook of ontvang de maandelijkse nieuwsbrief

Bekijk hier de laatste nieuwsbrief

Nog vragen?

Je vindt alle antwoorden op onze FAQ pagina

Andere vragen ontvangen wij het liefst via info@yoga-on-call.be
Is het écht nodig om te bellen? Dan kan dat op 0487-103457 (op weekdagen tussen 9 en 17 u)