Lessenrooster

Onderstaand lessenrooster is geldig van maandag 6 januari tot en met zondag 29 maart 2020.

Hieronder ons online (filterbare) lessenrooster. Op de gedrukte versie van ons lessenrooster staat soms net iets meer (praktische) informatie in de vorm van symbooltjes. Kijk dus zeker ook altijd even op onze PDF’s (zie hieronder) en/of het gedrukte lessenrooster dat je vanuit onze studio’s kunt meenemen.

Onze lessenreeksen (Mama & Baby Yoga, Kleuter Yoga, Wobbel Yoga én Tiener Yoga) vind je ook terug op de overzichtspagina YOGA.

kijk hieronder naar de online versie

PDF Lessenrooster jan-mrt 2020 YOC ZUID

PDF Lessenrooster jan-mrt 2020 YOC NOORD

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

les(sen)

Er zijn geen lessen

Openingsuren

Wij zijn enkel open rondom de lesuren. De deuren van de zalen openen 20 minuten voor aanvang van de les. Op officiële feestdagen gaat er meestal van 10.30-12.00 uur een les door, de rest van de dag is de studio gesloten. Wijzigingen in het lessenrooster (i.v.m. feestdagen, internationale workhops, onvoorziene omstandigheden, etc.) worden aangekondigd op deze website, op het prikbord in de zalen, op onze Facebook pagina én via onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd up to date!

Levels

Beginnen – Level 1

Deze lessen zijn voor iedereen die wil beginnen of juist begonnen is met (actieve) yoga. De lessen zijn matig intensief, dus ook dat kan een beweegreden zijn om deze lessen te volgen. In deze lessen maak je kennis met de basis yogahoudingen, met de nadruk op staande houdingen. Wissel gerust af tussen Vinyasa, Ashtanga en Iyengar Yoga, ze vullen elkaar mooi aan. We raden aan eerst een tiental Level 1 (Beginnen) lessen te volgen alvorens door te stromen naar de Level 2 (Oefenen) lessen.

Verkennen – All Levels

In deze les komen alle niveau's samen, van de beginnende tot de gevorderde yogi. In deze les verken je je eigen grenzen, maar wordt je aangespoord om je eigen niveau te respecteren. We raden aan dat je minimaal een 5-tal lessen ervaring hebt met Level 1 (Beginnen) lessen in de specifieke yogastijl (Iyengar / Vinyasa / Ashtanga). De leerkracht reikt voor ieder niveau verschillende opties aan.

Oefenen – Level 2

Ben je bekend met onze Level 1 (Beginnen) en/of All Levels (Verkennen) lessen? Heb je een duidelijk beeld van wat je kunt verwachten in een yogales en ken je de basis yogahoudingen? Kom dan naar deze lessen en verdiep je yogabeoefening. Omgekeerde houdingen als hoofdstand en schouderstand komen regelmatig aan bod. Weet dat voor alle houdingen geldt dat het een oefening is, je hoeft de eindhouding dus nog niet te kunnen om deze lessen te volgen!

Verdiepen – Level 3

Wil je je blijven verdiepen in de wondere wereld van de yoga en heb je minstens een jaar ervaring? Kom dan naar deze les! Je werkt aan de hand van uitdagende reeksen en houdingen aan meer kracht, souplesse en uithouding, maar vooral ook aan een diepere concentratie.

Herbronnen – Gentle Level

Deze lessen zijn voor iedereen, beginnende én doorwinterde yogi’s. Zachte lessen, traag van tempo met als filosofie “Stretching the Body, Relaxing the Mind”.

Specifiek – No Level

Deze lessen zijn heel specifiek qua inhoud en/of doelgroep. Iedereen kan meedoen. De intensiteit van de les bepaal je zelf. Weet dat je nooit alles hoeft mee te doen in een yogales!

Onze Zalen

Onze ruime studio in het centrum van Gent, aan het Zuid, bestaat uit twee volwaardige yogazalen, HALL en ROOM.

Hall (Zuid)
Onze ruime zaal van 140 vierkante met veel natuurlijke lichtinval. Er zijn gescheiden kleedruimtes voor vrouwen en mannen en er is een drinkfontein tegen de grote of kleine dorst. Naast de yogamatten kun je tijdens de lessen ook gebruik maken van blokken, riemen, dekens en bolsters, zodat je elke houding kunt aanpassen aan je eigen mogelijkheden. Deze ruimte wordt verwarmd met infraroodpanelen, die een zeer aangename en gezonde warmte produceren. De mezzanine achteraan de Hall is ingericht als gezellige zithoek. Je kunt er tijdens workshops terecht voor een kopje thee en vindt er ook yogamatten, blokken, riemen, etc. indien je deze voor thuisgebruik zou willen aanschaffen.

Room (Zuid)
Onze meer intieme ruimte op de eerste verdieping is volledig uitgerust voor de beoefening van Iyengar Yoga. Met touwen aan de muren, blokken, dekens, riemen, bolsters en stoelen is alles aanwezig voor een optimale beleving van deze specifieke vorm van Yoga.

Onze studio aan de rand van Gent, op de site van Dok Noord, bestaat uit één volwaardige zaal, DOK:

Dok (Noord)
Onze ruime zaal van 210 m2 met meer industriële look, maar toch gezellig! Bamboe vormt het thema doorheen de ruimte. De wit geschilderde betonnen vloer, voorzien van vloerverwarming, zorgt voor een aangenaam gevoel aan de voetjes. Deze zaal is uiterst volledig ingericht voor de beoefening van Iyengar Yoga, maar uiteraard ook voor alle andere vormen van yoga!

Onze prijzen

Hieronder een overzicht van onze huidige prijzen. Je kunt ons Ashtanga Mysore programma (de vroege ochtendlessen op Dok Noord) volgen met je gewone 5-10-20-beurtenkaart (of je betaalt voor een losse les). Wil je echter onbeperkt naar deze Mysore lessen komen, dan betaal je een aangepaste prijs voor een maand, driemaanden en jaarkaart (zie hieronder in het overzicht + Mysore). We verkopen ook CADEAUBONNEN! Zie onderaan. Onze studentenprijzen zijn enkel voor studenten met een geldige studentenkaart én jonger dan 26 jaar.


Normaal Student Kinderen
Proefles (éénmalig) € 10 € 10 € 5
Losse les € 15 € 10 € 10
5 beurtenkaart (6mnd) € 60 € 50 nvt Koop online
10 beurtenkaart (1jr) € 110 € 100 € 75 Koop online
20 beurtenkaart (1jr) € 190 € 170 nvt Koop online
1 maand onbeperkt (30d) € 90 € 80 nvt Koop online
1 maand onbeperkt + Mysore (30d) € 120 € 110 nvt Koop online
3 maand onbeperkt (90d) € 220 € 200 nvt Koop online
3 maand onbeperkt + Mysore (90d) € 290 € 270 nvt Koop online
1 jaar onbeperkt (13mnd) € 750 € 650 nvt Koop online
1 jaar onbeperkt + Mysore (13mnd) € 950 € 850 nvt Koop online

Betaalinfo

Betalen voor onze reguliere lessen kan contant in de studio, online of via overschrijving op onderstaande rekening (we hebben geen Bancontact). Neem je bewijsje van overschrijving mee (of toon het via je smartphone) en je krijgt direct je kaart. Zonder bewijs, helaas geen kaart. Dan betaal je een losse les! Betalen voor workshops en/of reeksen gebeurt bij online registratie.

VZW Yoga Promotions
Oudescheldestraat 16
9000 Gent
IBAN: BE12 7390 1087 3192
BIC: KREDBEBB

CADEAUBON

Welke yoga is voor jou?

Geen idee welke yogastijl jou het meeste ligt?

Doe onze test

Blijf op de hoogte

Volg ons op Facebook of ontvang de maandelijkse nieuwsbrief

Bekijk hier de laatste nieuwsbrief

Nog vragen?

Je vindt alle antwoorden op onze FAQ pagina

Andere vragen ontvangen wij het liefst via info@yoga-on-call.be
Is het écht nodig om te bellen? Dan kan dat op 0487-103457 (op weekdagen tussen 9 en 17 u)