Deniz

Doceert Yin Yoga

Ik ontdekte hatha yoga toen ik 16 was. Het gevoel van ‘thuiskomen’ dat ik ontdekte tijdens mijn eerste yoga les leidde me tot een spirituele zoektocht die me naar alle uithoeken van de wereld bracht.

In 2009 volgde ik mijn eerste docenten opleiding in de Brahmananda ashram in de VS waarna ik voltijds les begon te geven in Engeland. Ik had een dedicatd ashtanga yoga practice en reisde regelmatig om van bekende docenten te kunnen leren. Twee jaar later leidde mijn nood aan verdieping me tot een grote verhuis naar Thailand waar ik me onderdompelde in meditatie, yoga en stilte retraites. Mijn practice werd steeds subtieler en meditatiever - aangevuld met energetisch werk en kundalini.

In 2014 volgde ik een opleiding tot yoga therapeute waarna ik 2 jaar stage liep bij een arts en me specialiseerde in yoga bij depressie, angst en burn-out. Het is mijn passie om mensen te tonen hoe ze beter voor zichzelf kunnen zorgen en hoe ze beslissingen kunnen nemen om het leven te creëren waar hun hart naar verlangt. Yoga technieken zijn daar een grote ondersteuning bij.

Ik hou van diepe yoga - die voorbij het lichamelijke ook het emotionele en mentale raakt. Een practice die tot de ziel spreekt. Dat is voor iedereen uiteraard iets anders, maar wat dit voor mij betekent ervaar je in mijn lessen: het openen van de hart-energie, zachtheid, mindfulness en genieten - van je lichaam en van het hier en nu.

www.yogatherapiebelgie.be
www.therapiesforevolution.com