Hannah

Doceert Vinyasa Yoga, Yin Yoga, Relax & Renew

Op mijn 17de stapte ik voor de eerste keer de YOC studio binnen. Ik had nood aan meer ademruimte, beweging en mentale rust. Mijn verwachtingen werden meer dan ingelost en de yogamicrobe heeft me sindsdien niet meer losgelaten. Integendeel.

Doorheen mijn studies was het een manier om los te laten. Tijdens mijn jaar wonen en werken in Australië, was het een manier om stabiliteit te vinden in tijden van grote verandering. Terug in België met een fulltime baan in de horeca, was het de ideale weg naar vertragen en ontprikkelen.

Door in aanraking te komen met verschillende yogastijlen en teachers van over heel de wereld, werd het me al snel duidelijk dat teruggaan naar de roots van yoga me in een authentieke verbinding brengt met mijzelf. Mijn Yoga Teacher Training deed ik in Hatha yoga; maar ondertussen hebben ook de rustige yogastijlen Yin en Restorative me in hun ban. In Vinyasalessen kan ik dan weer mijn creatieve ei kwijt.

Het is moeilijk te verwoorden wat yoga de laatste jaren voor me betekend heeft; en woorden zouden tekortschieten. Daarom geef ik de voorkeur aan voelen. En dit gevoel wil ik vol overgave met jou delen.

Tijdens mijn lessen haal ik je uit je hoofd, en breng ik je terug in je lichaam. Met respect voor je fysieke lichaam, en met open mind, gaan we samen op zoek naar verbinding en integriteit.

Come and experience it for yourself 😉