Johan

Doceert Asudra Yoga, Vinyasa Yoga

Toen ik voor het eerst naar India reisde ontmoette ik een astroloog die me vertelde dat ik yogaleraar was! Dat ik lessen moest volgen en doorgeven in het Westen. Dat was in 1999. Gelukkig voelde ik me onmiddellijk aangetrokken door de yogacultuur….

De kunst was echter mijn eerste roeping.  Na mijn studies maakte ik beelden, verlichtingsornamenten, schilderijen, collages en mozaïeken. In het ontwerpen van mandala’s vond ik een manier om mijn beleving van het oneindige uit te drukken.

Tijdens mijn reizen in India studeerde ik Hatha, Tantra en Kundalini yoga. Door intensieve meditatie kwamen fundamentele inzichten. Ik volgde een opleiding energetisch lichaamswerk waar mijn leraar mij de spirituele naam “Asudra” (balancing the forces)  gaf. De betekenis van die naam is een opdracht om Yin en Yang in de juiste verhouding te brengen.  Er volgden meer opleidingen en massagetechnieken zoals Ayurveda-en Tibetaanse massage, Reiki, Nerve Touch, Holistic Pulsing, Shiatsu en Chi-Nei-Chang. 

Deze opleidingen en ervaringen schonken me zoveel dat ik het op mijn beurt aan anderen wil doorgeven. Bij Yoga on Call doe ik dit via massages, enkele lessen Vinyasa en Asudra Yoga én geef ik ook regelmatig een workshop.