Kathleen

Doceert Ashtanga Yoga

Na een tweejarig aanloopje van Vinyasa Yoga belandde ik tijdens de zomer van 2016 in de wereld van Ashtanga Yoga. Bezeten van vervulling volgde ik elke geleide les en ontdekte een beetje later de magie van Ashtanga Mysore. Sindsdien sta ik elke ochtend op de mat bij YOC Noord en met een oeverloos enthousiasme laat ik me in vervoering brengen door de schittering van yoga. De asana’s dagen immers mijn geest en lichaam uit, ze brengen kracht en verstilling en bevrijden me van muffe gedachten!

Sophie Mahy en Caroline Labeur hebben me reeds elke dag met vaardige hand begeleid en hun toewijding heeft mijn passie voor yoga nog meer bevleugeld. Ook Teune van der Wildt liet een beklijvende indruk na. Tijdens mijn reizen tracht ik Ashtanga shala’s te bezoeken en zo ontmoette ik onder meer Tim Miller, Adam Polhemus en Nektarios Mitritsakis. Vorige zomer mocht ik tevens baden in de rijkdom van de ‘Ashtanga Yoga Teacher Training on Primary Series’ onder leiding van Kristina Karitinou.

Ik tracht yoga uit te dragen, niet alleen in mijn ochtendlijke sadhana, maar evenzeer op het pad van elke dag. Graag tot dan!