Mandy

Doceert Kleuter Yoga, Kids Yoga

Yoga brengt me dichter bij mezelf en geeft me steeds opnieuw vertrouwen in mijn eigen lichaam. Op de mat leer ik ook anders omgaan met emoties en hoe ik op een constructieve manier kan interageren met anderen, zonder over mijn grenzen te gaan. Het helpt me ontspannen en ontprikkelen. Yoga maakt me flexibeler. Het geeft me energie. Het maakt me fysiek en mentaal sterker. Yoga leert me geloven in mezelf en helpt mijn eigenwaarde en zelfvertrouwen groeien.

Vanuit mijn eigen ervaring wil ik al die voordelen van yoga delen met groot en klein. Als gepassioneerde kleuteronderwijzeres gaat mijn hart dan ook uit naar de kleinsten onder ons. Tijdens de lessen kleuter- en kinderyoga wil ik een veilige omgeving creëren voor elk kind. Een moment waarin ze helemaal zichzelf mogen zijn en er eventjes (bijna) niks moet. Samen bewegen, ademen, spelen en genieten. Ik hoop ze zo de waardevolle tools van yoga al vroeg mee te geven zodat ze die een leven lang kunnen toepassen.

In 2017 behaalde ik mijn kinderyogacertificaat bij Cosmic Kids. Dit was slechts het startschot! Daarna volgde ik meerdere opleidingen: Therapeutische Kinderyoga bij Arterre, Functionele Yoga Teacher training bij Joachim Meire en Holistische Yin Yoga Teacher training bij Isabel Dobbelaere. De volgende opleidingen starten binnenkort: Yoga Therapy Breath® Coach opleiding bij Mariam El Guenaien en Helend Kindercoach bij Arterre.

Mijn grootste leermeesters zijn echter de kinderen en volwassenen aan wie ik les geef. Deze yogi’s begeleiden op hun yoga avontuur inspireert me om als mens en als docente te blijven leren en groeien.’

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten!