Mathieu

Doceert Vinyasa Yoga

Yoga kwam op mijn pad nadat ik in 2013 besliste om het roer om te gooien. Ik was op zoek naar een meer gebalanceerd leven en wat begon als een wekelijkse ‘workout’ om even mijn hoofd leeg te maken, flexibeler & sterker te worden, resulteerde snel in een dagelijkse gewoonte waardoor ik me steeds beter in mijn vel én hoofd ging voelen. Vanaf mijn eerste les bij Dolly voelde ik dat yoga veel meer te bieden had dan enkel de fysieke uitdaging. Ik had vrij snel de smaak te pakken. Gedreven door passie en nieuwsgierigheid verken ik graag verschillende yogadocenten en –stijlen van over heel de wereld. Het ruime (Westerse en traditionele) aanbod prikkelt me om mijn eigen stijl te vinden en deze door te geven.

Onder het motto ‘practice what you preach’ zijn mijn lessen een weerspiegeling van mijn levenservaringen en persoonlijke ‘yoga practice’. Verwacht je aan een diepe, uitdagende, meditatieve flow waar we naar de kern van ons lichaam en geest gaan. Ons fysieke lichaam is onlosmakelijk verbonden met ons emotionele, intellectuele, mentale en spirituele lichaam. Mijn holistische benadering en de aandacht voor de verschillende lagen van ons lichaam helpen je om je lichaam en geest te zuiveren en in harmonie te brengen.

Ik kijk er naar uit om je op je yogamat te verwelkomen en je hand vast te nemen op een innerlijke reis doorheen je lichaam en geest.

Zon op al je wegen!

Mathieu

Meer over mij? www.mathieuvansteenberge.be

HOU HET LESSENROOSTER IN DE GATEN VOOR LESSEN MET MATHIEU! VOORLOPIG NEEMT HIJ ENKEL VERVANGINGEN EN LANGE ZONDAGLESSEN VOOR ZIJN REKENING, GEEN VASTE LES.