Nele

Doceert Kids Yoga

Bewegen is al mijn hele leven een grote bron van plezier en vrijheid. Als kind hield ik enorm van turnen. Trainingen hielpen me om de fysieke energie, intensiteit en explosiviteit die ik vanbinnen voelde te kanaliseren. Later werd het zaadje van mijn passie voor yoga geplant bij Yoga on Call, in de lessen van Michèle. Ik ging intensiever yoga beoefenen onder begeleiding van Eva Kamala en intussen volg ik de opleiding tot Iyengar Yoga docente, onder haar mentorship.

Ik studeerde orthopedagogie en behaalde in 2018 mijn kinderyogacertificaat bij Cosmic Kids. Daarna verdiepte ik me verder, onder andere in de workshop “starten met kinderyoga” van Yoga Mandy en “Iyengar Yoga for kids and teens” bij Abhijata Iyengar. Om kinderen nog beter en breder te ondersteunen, volgde ik in 2021 de opleiding “Talentgedreven kinderen coachen” bij de Blij met mij Academie en de “Verdiepingsopleiding hoogbegaafdheid” bij Hoogbloeier Gifted Academy. Ook volwassenen ondersteun ik graag in hun zoektocht naar meer balans. Daartoe volgde ik de opleiding “Shaken not broken” bij Lotte van Lith. Ik geef met heel veel passie yogalessen aan kinderen en volwassenen, en bouwde een begeleidingspraktijk uit waarin ik een holistische visie hanteer.

Zelf blijf ik met enthousiasme de diepgaande effecten van mijn yogabeoefening ontdekken. Ik voel een groeiend lichaamsbewustzijn, word me steeds meer bewust van een goede houding en merk ook telkens opnieuw de therapeutische uitwerking van yoga, zowel op fysiek, mentaal als emotioneel vlak. Yoga houdt me gezond. Voor dit alles voel ik grote dankbaarheid en tegelijk ben ik erg gedreven om me verder te verdiepen en om me te blijven ontwikkelen als docent.

Nele’s website.