Sarah

Doceert Kids Yoga, Tiener Yoga

Een goede vriendin opende voor mij de deuren van de yogawereld. Het was een one way ticket en een innerlijke ontdekkingsreis waar ik zelfbewuster en rustiger van werd. Ik merkte dat yoga me dicht bij mezelf bracht en kracht gaf.

Ik ben onderwijzeres, een boeiende, intense job. Na een drukke werkdag is yoga de ideale opkikker die me mentaal oplaadt, fit en energiek maakt.

Vandaag doe ik bijna dagelijks yoga. Het is een levensstijl en een passie geworden. Yoga is bevrijdend, genieten, rust en innerlijke balans vinden.

Ik hou erg van kinderen omdat ze spontaan en puur zijn. Hun onbevangenheid zorgt ervoor dat ze hun fantasie en belevingswereld ten volle ervaren. De stap naar kinderyoga kwam voor mij als vanzelfsprekend. In 2014 volgde ik een kinderyoga opleiding bij Helen Purperhart in Nederland en enkele jaren later de tieneryoga opleiding. Het is heel bijzonder om kinderen en jongeren yoga te leren ontdekken. Om m’n eigen yoga praktijk te verdiepen en het op een goede manier te kunnen doorgeven, besloot ik een Yoga Alliance Teacher Training (200 u) te volgen o.l.v. Joachim Meire.

Ik wil me blijven bijscholen en inspiratie halen bij verschillende yoga docenten en stijlen.