Sarah

Doceert Kids Yoga

In 2013 kwam ik via een vriendin voor het eerst in aanraking met yoga. Al snel ruilde ik m’n fitness abonnement in voor lessen bij Yoga on Call.

Ik geef al enkele jaren les als kleuteronderwijzeres, een boeiende maar intensieve job. Na een werkdag kon ik me soms moe en leeg voelen en had een gebrek aan energie. Ik was op zoek naar innerlijke rust en ontspanning. Ik merkte dat yoga mij mentaal meer energie gaf. Ik voelde me minder vermoeid en kon de spanning van me af laten glijden.

Ik werk graag met kinderen omdat ze puur en ongerept in het leven staan. Kinderen verliezen zich vaak in hun fantasie, terwijl volwassenen soms hun fantasie verliezen. Yoga prikkelt de fantasie. De link naar kinderyoga was dus snel gelegd!

In de zomer van 2014 volgde ik een opleiding kinderyoga bij Helen Purperhart in Nederland. Een inspirerende opleiding waarin ik een stukje van mezelf terugvond.

Yoga is bevrijdend, genieten, rust vinden, innerlijke balans. Het is een genot dit met anderen, met name kinderen, te mogen delen. Een verrijking op elk niveau!