Thip

Doceert Vinyasa Yoga, Yin Yoga, Relax & Renew

Al van kinds af was ik opzoek naar mijn levensmissie, ik vroeg me voortdurend af wat het doel was van het leven.

Op tienjarige leeftijd verhuisden we vanuit Thailand naar België. Ik paste me snel aan de westerse levensgewoontes aan, maar mijn jeugd was niet altijd eenvoudig. Als jongvolwassene was ik op zoek naar een manier om evenwicht te vinden in mijn leven. Ik had een onophoudelijke drang naar innerlijke rust en uiteindelijk bracht dit me bij Yoga.

In 2010 vertrok ik naar Brazilië om bij David Lurey te studeren. Ik rondde er mijn eerste docentenopleiding af. In de jaren die volgde woonde ik ontelbare workshops en opleidingen bij van onder andere Robert Boustany, Bryan Kest, Rusty Wells, Dylan Werner, Mirjam Wagner, Katherine Budig, Janet Stone en meer recent bij Meghan Currie. Bij deze laatste volg ik jaarlijks een of meerdere workshops/retreats. Meghan legt de nadruk op meer vrouwelijkheid, meer vloeiendheid, en legt een intense ‘Yin-energie’ in de beoefening van de asana’s (yogahoudingen). Iets waar ik mezelf helemaal in terug kan vinden.

Ik blijf mij met liefde en plezier verdiepen in de vele aspecten van de yogaleer. Deze eeuwenoude levenskunst brengt me steeds dichter bij mijn authentieke zelf en helpt me balans, dankbaarheid, rust, vreugde en geluk te vinden in het dagelijkse leven.

Via mijn yogalessen wil ik graag al deze positieve effecten van Yoga delen en doorgeven.

Lokah Samastah Sukhino Bhavantu … Om Shanti

“Moge alle wezens in het universum gelukkig en vrij zijn en mogen al mijn gedachtes, emoties, woorden en daden bijdragen aan dat geluk …vrede in je hart, en vrede voor de hele wereld.”

Neem ook gerust een kijkje op mijn website: www.thipyoga.be

HOU HET LESSENROOSTER IN DE GATEN VOOR LESSEN MET THIP! VOORLOPIG NEEMT ZE ENKEL VERVANGINGEN EN LANGE ZONDAGLESSEN VOOR HAAR REKENING, GEEN VASTE LES.