Workshops

Hieronder een overzicht van alle workshops en andere activiteiten die wij komende tijd organiseren! Houd deze pagina goed in de gaten want er worden regelmatig nieuwe activiteiten toegevoegd.

{ img_alt }
YOC Zuid

Minireeks: 108 Zonnegroeten met Johan

dinsdag 25 juli, 1 en 8 augustus, telkens van 19.00-20.30 uur (laatste sessie duurt langer!)

Leer 108 zonnegroeten uitvoeren op het ritme van de Gayatri Mantra! De mantra zorgt voor een rustig, krachtig ritme en vergroot het meditatieve effect van de zonnegroet. Uiteraard bereiden we ons eerst voor, voeren dan de zonnegroeten uit en nemen vervolgens de tijd om af te ronden en te genieten van een heerlijke Savasana.

Meer info & registreer

{ img_alt }
YOC Noord

Minireeks: Yoga Therapeutics met Katherine

donderdag 20, 27 juli en 3 augustus, telkens van 09.30-11.00 uur

Deze 3-delige reeks met sessies van elk 1,5 uur is geschikt voor yogi’s van alle niveaus. Het is zowel bedoeld voor mensen met specifieke fysieke problemen en/of beperkingen én voor mensen die nergens last van hebben. Met deze serie verdiep je je kennis van het menselijk lichaam en de therapeutische aspecten van de yogabeoefening. Yoga is een middel van zelfzorg en preventieve geneeskunde, dus door de beoefening van yoga trachten we fysieke en mentale gezondheid te behouden en toekomstige gezondheidsproblemen te vermijden! (les in: Engels/Nederlands)

Meer info & registreer

{ img_alt }
YOC Noord

Iyengar Yoga Summer Intensive met Eva Kamala > VOLZET!

14-18 augustus

Kies voor een intensieve week met elke dag Iyengar Yoga. Iedere dag beoefenen we een specifieke groep yogahoudingen. We leggen de nadruk op alignment, de juiste acties en concentratie. Je zult het effect van een bepaalde groep houding dieper ervaren doordat we telkens maar één groep tegelijk beoefenen.

Meer info & registreer

{ img_alt }
YOC Noord

Yoga Kurunta: workshop Iyengar Yoga met de touwen

Vrijdag Workshop met Eva Kamala: vrijdag 25 augustus van 12.30-16.30 uur

Zin om er weer in te vliegen na de zomer? Volg Eva’s touwenworkshop! Ze zal je blijven verbazen met eindeloze variaties! Ondertussen is het eigen aan vele Iyengar Yogastudio’s: yoga doen met behulp van touwen, oftewel ‘Yoga Kurunta’. In het Sanskrit betekent kurunta: pop. Je leert asana’s door het hangen, trekken, manipuleren met de touwen, als was je een marionet. Er zijn zeer veel voordelen aan verbonden: touwen kunnen helpen met balans, souplesse en uithoudingsvermogen, creëren goede rek en strek op de wervelkolom en in andere gewrichten en spieren en ondersteunen de uitlijning van de houdingen. Ontwikkel en verdiep je yogabeoefening, laat de touwen je hierbij helpen!

Meer info & registreer

{ img_alt }
YOC Noord

Iyengar Yoga Fundamentals (96 u) met Eva Kamala

verdiepingsworkshops van 96 uur opgedeeld in 4 reeksen

Voor het tweede jaar bieden we deze bijzondere Iyengar Yoga verdiepingscursus aan. Een diepe duik in de wondere wereld van Iyengar Yoga onder de kundige begeleiding van Eva Kamala! Deze workshops bieden je de kans om meer tijd en aandacht te besteden aan je eigen groeiproces en om onder Eva’s begeleiding (én die van je medestudenten) je yogapad te verkennen en je kennis te verruimen.

Meer info & registreer

{ img_alt }
Extern

Iyengar Yoga Weekend met Eva Kamala Rodenburg

vrijdag 13-15 of 16 oktober 2017

Dompel jezelf een volledig weekend lang onder in een bad van Iyengar Yoga met Eva Kamala Rodenburg! Het Iyengar Yoga Weekend vindt plaats bij La Ferme du Bois-le-Comte. Dit is een honderd jaar oude, aan de rand van de forêt d’Orval, gelegen karakteristieke hoeve. Maximaal 30 deelnemers!

Meer info & registreer

{ img_alt }
Extern

Yogarondreis naar Marokko met Alexander

Zaterdag 4 november – Zondag 12 november 2017

Ga met Alexander mee op rondreis naar Marokko en beleef de yogareis van je leven! Deze reis leid jou van Marrakesch naar de bergen, naar de Sahara (jawel, op een dromedaris mét verblijf in een bedouine tent!) en uiteindelijk weer naar Marrakesh. Een unieke beleving. Bekijk snel het volledige en gedetailleerde programma.

Meer info & registreer

Blijf op de hoogte

Volg ons op Facebook of ontvang de maandelijkse nieuwsbrief

Nog vragen?

Je vindt alle antwoorden op onze FAQ pagina

Andere vragen ontvangen wij het liefst via info@yoga-on-call.be
Is het écht nodig om te bellen? Dan kan dat op 0487-103457 (op weekdagen tussen 9 en 17 u)