Workshops

Hieronder een overzicht van alle workshops en andere activiteiten die wij komende tijd organiseren! Houd deze pagina goed in de gaten want er worden regelmatig nieuwe activiteiten toegevoegd.

{ img_alt }
YOC Zuid

A Celebration Day for Girls > nieuwe datum bekend!

zaterdag 26 en zondag 27 juni (moeders en dochters samen en apart)

Een Celebration Day for Girls is een workshop voor meisjes van 10-12 jaar en hun moeder of verzorgster. De workshop heeft als doel de schaamte weg te nemen over de lichamelijke veranderingen tijdens de puberteit, en met name over het thema menstruatie. De emotionele band tussen moeder en dochter wordt tijdens deze dag versterkt. Het is een dag vol leuke activiteiten, levendige gesprekken, vrouwen verhalen en een klein feestje om de magische drempel van puberteit en menarche te vieren. Zowel meisjes die hun maandstonden nog moeten krijgen als meisjes die het al hebben, zijn van harte welkom

Meer info & registreer

{ img_alt }
YOC Zuid

Iyengar Yoga Summer Intensive - Week 1 - Houdingen van A tot Z - Level 1

ma 5 juli t/m vr 9 juli van 14.00-17.00 uur

Kies deze zomer voor een intensieve week met elke dag Iyengar Yoga! Geef je yogabeoefening een boost door alle beginnershoudingen grondig door te nemen.

Meer info & registreer

{ img_alt }
YOC Zuid

Iyengar Yoga Summer Intensive - Week 2 - Alignment, Acties en Concentratie - Level 2

ma 12 juli t/m vr 16 juli van 14.00-17.00 uur

Geef je yogabeoefening een boost door de tijd te nemen om je in de yogahoudingen te verdiepen. We leggen de nadruk op alignment, de juiste acties en concentratie. Elke dag dezelfde reeks houdingen (natuurlijk een andere reeks dan in de voorgaande zomers!), elke dag andere acties.

Meer info & registreer

{ img_alt }
YOC Zuid

Iyengar Yoga Summer Intensive - Week 3 - Herstellende Iyengar - All Levels

ma 9 aug t/m vr 13 aug van 14.00-17.00 uur

Kies voor een week met elke dag Herstellende Iyengar Yoga! Verwen jezelf met een herstellend programma van kop tot teen. Iyengar Yoga is gekend om de therapeutische aspecten en biedt met de hulpmiddelen een waaier aan mogelijkheden.

Meer info & registreer

{ img_alt }
YOC Zuid

Iyengar Yoga Summer Intensive - Week 4 - Houdingen van A tot Z - Level 2

ma 23 aug t/m vr 27 aug van 14.00-17.00 uur

Kies deze zomer voor een intensieve week met elke dag Iyengar Yoga! Geef je yogabeoefening een boost door alle level 2 asana’s grondig door te nemen. Alle groepen houdingen komen aan bod: armvariaties, staande, zittende, voorwaartse buigingen, gedraaide, achterwaartse buigingen, omgekeerde houdingen en herstellende houdingen. Ook pranayama.

Meer info & registreer

{ img_alt }
YOC Zuid

Dagworkshop Hormoonyoga met Ineke Van Nieuwenhove > nieuwe data bekend!

zondag 12 september, 26 september en 17 oktober van 09.30-17.30 uur

NIEUWE INSCHRIJVINGEN MOGELIJK VANAF VANAF 1 JULI 2021. Ook vaak zin om een vakbondsactie tegen je hormonen te starten? Last van vermoeidheid, onregelmatige cyclus, plotse gewichtstoename, PMS, burn-out? Nee, je bent niet gek. Je hormonen zijn uit balans. En wanneer dat zo is, voel je je niet lekker. Hormoonyoga, ontwikkeld door Dinah Rodrigues, stimuleert de hormoonklieren waardoor de hormoonbalans in je lichaam wordt hersteld en je hormoonproductie op peil wordt gehouden.

Meer info & registreer

{ img_alt }
Extern

Omarm de stilte in Lapland met Lyza Michiels

van dinsdag 21 tot en met dinsdag 28 september 2021

Zin om je onder te dompelen in de rust en de ongerepte natuur van Lapland? Met de allerbeste kansen op noorderlicht? Reis dan met Lyza Michiels & Yoga on Call, in samenwerking met Nordic, mee naar het Hoge Noorden! Zweeds Lapland en de prachtige Arctic River Lodge vormen het onvergetelijk toneel voor deze yogareis. De nazomer is een prachtig seizoen om naar Lapland te trekken. De reis is gepland in misschien wel dé beste periode om spectaculair noorderlicht te spotten.

Meer info & registreer

{ img_alt }
YOC Noord

Anatomietraining voor Yogi's 2021-2022 > start september 2021

start september 2021

Voor een yogi is het van groot belang om kennis te hebben van de bouw en functie van het menselijk lichaam. Iedereen die zich op het yogapad begeeft, zal de behoefte voelen om meer over het lichaam te weten te komen. Vanuit deze vragen richten wij deze training in. Elke lesnamiddag begint met een yogales waarin het onderwerp vanuit de yoga wordt benaderd met aanvullende anatomie.

Meer info & registreer

{ img_alt }
YOC Zuid

Iyengar Yoga Lerarenopleiding met Eva Kamala Rodenburg als mentor

Bij Yoga on Call is het mogelijk om met Eva Kamala Rodenburg als mentor, je voor te bereiden op een examen voor het behalen van het Iyengar Yoga lerarencertificaat Introductory II.

Meer info & registreer

Blijf op de hoogte

Volg ons op Facebook of ontvang de maandelijkse nieuwsbrief

Bekijk hier de laatste nieuwsbrief

Nog vragen?

Je vindt alle antwoorden op onze FAQ pagina

Andere vragen ontvangen wij het liefst via info@yoga-on-call.be
Is het écht nodig om te bellen? Dan kan dat op 0487-103457 (op weekdagen tussen 9 en 17 u)