Workshops

Hieronder een overzicht van alle workshops en andere activiteiten die wij komende tijd organiseren! Houd deze pagina goed in de gaten want er worden regelmatig nieuwe activiteiten toegevoegd.

{ img_alt }
YOC Zuid

Long Sunday Morning: Herfst Yin Yoga met Mathieu

zondag 28 november van 10.30-12.30 uur

‘Metaal’ is het element van de herfst in de Chinese klassieke heelkunde. Tijdens deze, op het metaalelement geïnspireerde, lange Yin yogales staan we stil bij de kwaliteiten van het metaalelement en houden we yinhoudingen aan die helpen dit element te ondersteunen en terug in balans te brengen.

Meer info & registreer

{ img_alt }
YOC Zuid

Long Sunday Morning: Connected Breathing met Diana

zondag 5 december ven 10.30-12.30 uur

Bewust verbonden ademhalen of ‘connected breathing’ is een techniek waarbij we in een continue flow de ademhaling verbinden gedurende 60 a 75 min. Het is een krachtige en veilige manier om het lichaam te voorzien van een extra boost zuurstof en energie. Dit om ons vaak uitgeputte zenuwstelsel te ondersteunen en het zelf genezend vermogen van ons lichaam op gang te brengen.

Meer info & registreer

{ img_alt }
YOC Zuid

Long Sunday Morning: Roll & Release met Alexander

zondag 12 december van 10.30-12.30 uur

Roll & Release yoga is een vorm van Yin Yoga die gericht is op: zelfheling, flexibiliteit, souplesse, loslaten van spanningen en pijn en het loslaten van emotionele energie. We gebruiken hulpmiddelen zoals tennisballen en yogablokken om diepere lagen van spanning in de spieren en de mio fascia, het weefsel in en rond onze spieren dat ook spanning vasthoud, los te maken.

Meer info & registreer

{ img_alt }
YOC Zuid

Iyengar Yoga Lerarenopleiding met Eva Kamala Rodenburg als mentor

Bij Yoga on Call is het mogelijk om met Eva Kamala Rodenburg als mentor, je voor te bereiden op een examen voor het behalen van het Iyengar Yoga lerarencertificaat Introductory II.

Meer info & registreer

{ img_alt }
YOC Noord

Anatomietraining voor Yogi's 2021-2022

start september 2021

Voor een yogi is het van groot belang om kennis te hebben van de bouw en functie van het menselijk lichaam. Iedereen die zich op het yogapad begeeft, zal de behoefte voelen om meer over het lichaam te weten te komen. Vanuit deze vragen richten wij deze training in. Elke lesnamiddag begint met een yogales waarin het onderwerp vanuit de yoga wordt benaderd met aanvullende anatomie.

Meer info & registreer

Blijf op de hoogte

Volg ons op Facebook of ontvang de maandelijkse nieuwsbrief

Bekijk hier de laatste nieuwsbrief

Nog vragen?

Je vindt alle antwoorden op onze FAQ pagina

Andere vragen ontvangen wij het liefst via info@yoga-on-call.be
Is het écht nodig om te bellen? Dan kan dat op 0487-103457 (op weekdagen tussen 9 en 17 u)