Workshops

Hieronder een overzicht van alle workshops en andere activiteiten die wij komende tijd organiseren! Houd deze pagina goed in de gaten want er worden regelmatig nieuwe activiteiten toegevoegd.

{ img_alt }
YOC Zuid

Wobbel Yoga Special op woensdag of zaterdag: Kamperen

zaterdag 18 mei van 14.30-16.30 uur of woensdag 19 juni van 14.00-16.00 uur

Gaan jullie samen met ons en de wobbels kamperen? We zoeken een mooi plekje uit in het bos en slaan onze tenten op. We varen met onze kano en gaan op zoek naar alle dieren in het bos.

Meer info & registreer

{ img_alt }
YOC Zuid

Workshopreeks Holistische Massage met Johan Louncke

zondag 2, 9, 16 en 23 juni 2019, telkens van 14.00-17.00 uur

Vandaag de dag zijn er te veel mensen met stress, burn out, slaapstoornissen, angstaanvallen, oververmoeidheid, verslavingsproblemen, spier- en gewrichtspijn, rug-en nekklachten en ga zo maar door… het houdt maar niet op. Massage kan hierbij helpen. Het doel van hollistische massage is naar een beter lichamelijk en geestelijk welzijn te evolueren.

Meer info & registreer

{ img_alt }
YOC Noord

Feedback Sessies Introductory Iyengar Yoga

vrijdag 3 mei, 7 juni, 6 sept, 4 okt en 20 dec 2019 telkens van 13.00-16.00 uur

Tijdens het beoefenen van de houdingen krijg je tijdens deze sessies veel feedback om je eigen beoefening te perfectioneren en je kennis te verscherpen.

Meer info & registreer

{ img_alt }
YOC Zuid

Wobbel Yoga Special op zaterdag: Zomer

zaterdag 8 juni van 14.30-16.30 uur

Deze keer gaan we op avontuur naar de zee! We duiken onder water met verschillende dieren en gaan varen met onze wobbel! We moeten de wind trotseren en doen ademhalingsoefeningen.

Meer info & registreer

{ img_alt }
YOC Zuid

A Sunday with David Lurey!

Sunday, June 9th

Join David Lurey for one or more sessions on Sunday June 9th! Did you know that our teachers Diana, Alexander, Elisabeth, Lyza and Mathieu all studied with David? David’s teacher trainings are just wonderful!

Meer info & registreer

{ img_alt }
YOC Noord

Iyengar Yoga Trainingsdagen 2019

Vrijdag 18/01, 15/02, 15,03, 26/4, 17/05 en 14/06 telkens van 10.30-16.30 uur

Tijdens deze trainingsdagen beoefenen we een reeks uit ‘Yoga in Actie’ de syllabus van Geeta Iyengar, introductieniveau (Introductory II). We verdiepen ons in de technische kant van asana: het begrijpen van ‘alignment’ en het uitdiepen van de ‘acties’. Je leert aanpassingen voor lichte fysische problemen en klachten. Aanpassingen bij menstruatie komen ook aan bod.

Meer info & registreer

{ img_alt }
YOC Zuid

Kids Yoga Zomerweek 2019

maandag 1 juli t/m vrijdag 5 juli van 09.00-16.00 uur (met opvang tot 17 uur op aanvraag)

Deze zomervakantie organiseren we weer een Kids Yogaweek! Van maandag 1 juli tot en met vrijdag 5 juli gaan we terug op yoga-avontuur! Voor kinderen tussen 6 en 12 jaar. Aan de hand van een aantal supertoffe kinderboeken en thema’s gaan gaan we aan de slag met meditatie, yogahoudingen, ademhalingsoefeningen en visualisaties. We werken zowel aan zowel lichamelijke als geestelijke ontspanning.

Meer info & registreer

{ img_alt }
YOC Noord

Iyengar Yoga Summer Intensive 2019 met Eva Kamala

van ma 8 t/m vrij 12 juli, telkens van 13.30-16.30 uur

Tijdens deze zomerweek Iyengar Yoga leggen we de nadruk op alignment, de juiste acties en concentratie. Elke dag dezelfde reeks houdingen, elke dag andere acties. Voor een optimale houding zijn er delen van je lichaam die je verlengt, fixeert, spreidt, draait en loslaat. Het is altijd een combinatie. Het evenwicht hiertussen creëert de juiste spanning en vorm, waardoor het beoogde effect van de houding diep in ons doordringt.

Meer info & registreer

{ img_alt }
YOC Noord

Iyengar Yoga Trainingsweek zomer 2019 met Eva Kamala

maandag 19 augustus tot en met vrijdag 23 augustus

Tijdens deze trainingsweek beoefenen we een reeks van het introductieniveau (Introductory II). We verdiepen ons in de technische kant van asana: het begrijpen van ‘alignment’ en het uitdiepen van de ‘acties’. We beoefenen herstellende houdingen en Pranayama.

Meer info & registreer

{ img_alt }
YOC Zuid

Journey through the Fascia System with Rusty Davis > FOUNDATIONS

Yoga Immersion / Yoga Teacher Training 4 x 50-hour Modules

Join Rusty Davis for one or more Modules of this Yoga Immersion / Yoga Teacher Training! Taking a look at yoga, movement and relaxation from the fascia perspective. This training is for students and teachers of Yoga or any other movement discipline who would like to continue development in movement arts and yoga. This training is also for students of LIFE with an interest in tension release and the power of relaxation! Aren’t we all?

Meer info & registreer

{ img_alt }
YOC Noord

Anatomietraining voor Yogi's

start september 2019

Voor een yogi is het van groot belang om kennis te hebben van de bouw en functie van het menselijk lichaam. Iedereen die zich op het yogapad begeeft, zal de behoefte voelen om meer over het lichaam te weten te komen. Vanuit deze vragen richten wij deze training in. Elke lesnamiddag begint met een yogales waarin het onderwerp vanuit de yoga wordt benaderd met aanvullende anatomie.

Meer info & registreer

{ img_alt }
YOC Zuid

Asudra Teachings - 7 maanden verdieping in yoga, meditatie en healing met Johan Louncke

start 18 oktober 2019

Asudra Teachings; een reis van de herfst naar de lente. Wanneer je voor langere tijd en over een ruime periode, regelmatig kennis maakt met de diepte in jezelf, gebeuren er wondere dingen. De ratrace van het leven en het keurslijf der dingen voelen als zeer tegennatuurlijk. Er valt echter niet aan te ontkomen. Of toch?

Meer info & registreer

{ img_alt }
Extern

Yogaretreat: Herontdek de ultieme rust op Kos met Lyza Michiels

van 6 tot en met 13 oktober 2019

Verlang je ernaar om helemaal tot jezelf te komen? Om je zorgen even opzij te zetten, ver weg van de dagelijkse drukte? In samenwerking met Thomas Cook dompelt Lyza van Yoga on Call jou van 6 tot en met 13 oktober 2019 onder in één lang zen-moment. Geniet in het vijfsterrenhotel Casa Cook op Kos van een echte slow travel experience en beleef een innerlijke reis naar jezelf en de ultieme rust.

Meer info & registreer

{ img_alt }
YOC Zuid

Iyengar Yoga Opleiding met Eva Kamala Rodenburg als mentor

Bij Yoga on Call is het mogelijk om met Eva Kamala Rodenburg als mentor, je voor te bereiden op een examen voor het behalen van het Iyengar Yoga basislerarencertificaat Introductory II.

Meer info & registreer

Blijf op de hoogte

Volg ons op Facebook of ontvang de maandelijkse nieuwsbrief

Bekijk hier de laatste nieuwsbrief

Nog vragen?

Je vindt alle antwoorden op onze FAQ pagina

Andere vragen ontvangen wij het liefst via info@yoga-on-call.be
Is het écht nodig om te bellen? Dan kan dat op 0487-103457 (op weekdagen tussen 9 en 17 u)