Workshops

Hieronder een overzicht van alle workshops en andere activiteiten die wij komende tijd organiseren! Houd deze pagina goed in de gaten want er worden regelmatig nieuwe activiteiten toegevoegd.

{ img_alt }
YOC Zuid

Yoga Nidra in de zomer met Lyza

maandag 8 juli (volzet), 29 juli, 12 augustus en 26 augustus van 20.30-21.30 uur

Deze zomer zal Lyza vier Yoga Nidra’s geven op maandagavond! Deze lessen kun je gewoon volgen met je beurtenkaart of je abonnement. Wél vragen we je om per les even vooraf te registreren. De plaatsen zijn beperkt! Enkel als je online bent ingeschreven, ben je zeker van je plaats.

Meer info & registreer

{ img_alt }
YOC Noord

Roll & Release in de zomer met Alexander

zaterdag 13 juli, 3 en 24 augustus

Deze zomer zal Alexander drie sessies Roll & Release geven op zaterdagochtend! Deze lessen kun je gewoon volgen met je beurtenkaart of je abonnement. Wél vragen we je om per les even vooraf te registreren. Enkel als je online bent ingeschreven, ben je zeker van je plaats.

Meer info & registreer

{ img_alt }
YOC Zuid

Sunday Morning Happy Hips with Sintje Mortier

Lange gastles op zondag 18 augustus van 10.00-12.00 uur. Voor 2 beurten op je kaart!

Our hips are a sacred space of our deep stored emotions. We will explore this area of the body in more detail through Vinyasa Flow, Pranayama (breathing techniques) and Relaxation. Join Sintje’s Happy Hips Flow and we’ll promise you’ll dance your Sunday away!

Meer info & registreer

{ img_alt }
YOC Noord

Iyengar Yoga Trainingsweek zomer 2019 met Eva Kamala

maandag 19 augustus tot en met vrijdag 23 augustus

Tijdens deze trainingsweek beoefenen we een reeks van het introductieniveau (Introductory II). We verdiepen ons in de technische kant van asana: het begrijpen van ‘alignment’ en het uitdiepen van de ‘acties’. We beoefenen herstellende houdingen en Pranayama.

Meer info & registreer

{ img_alt }
YOC Noord

Feedback Sessies Introductory Iyengar Yoga

vrijdag 6 sept, 4 okt en 20 dec 2019 telkens van 13.00-16.00 uur

Tijdens het beoefenen van de houdingen krijg je tijdens deze sessies veel feedback om je eigen beoefening te perfectioneren en je kennis te verscherpen.

Meer info & registreer

{ img_alt }
YOC Noord

Iyengar Yoga Trainingsdagen 2019

Vrijdag 13/09, 25/10, 22/11 en 13/12 2019 telkens van 10.30-16.30 uur

Tijdens deze trainingsdagen beoefenen we een reeks uit ‘Yoga in Actie’ de syllabus van Geeta Iyengar, introductieniveau (Introductory II). We verdiepen ons in de technische kant van asana: het begrijpen van ‘alignment’ en het uitdiepen van de ‘acties’. Je leert aanpassingen voor lichte fysische problemen en klachten. Aanpassingen bij menstruatie komen ook aan bod.

Meer info & registreer

{ img_alt }
YOC Noord

Iyengar Yoga Intensive: ACTIES (oefenen - level 2)

vrijdag 20/09, 15/11 en 6/12 2019 telkens van 13.00-16.00 uur

Tijdens deze intensive leggen de nadruk op alignment, de juiste acties en concentratie. Voor een optimale houding zijn er delen van je lichaam die je verlengt, fixeert, spreidt, draait en loslaat. Het is altijd een combinatie.

Meer info & registreer

{ img_alt }
YOC Noord

Themareeks: Yoga voor algemeen welzijn met Michèle

vijf woensdagen van 09.30-11.00 uur

Tijdens deze vijf lessen leer je een vaste reeks Hatha yoga oefeningen. Een yogareeks voor algemeen welzijn. Eens je de reeks kent, kun je deze gemakkelijk en zonder begeleiding blijven oefenen. Wanneer je regelmatig wat tijd vrij maakt voor deze reeks, zul je al heel snel een positief resultaat ondervinden. Een goed gevoel in zowel lichaam als in geest.

Meer info & registreer

{ img_alt }
YOC Noord

Anatomietraining voor Yogi's

start september 2019

Voor een yogi is het van groot belang om kennis te hebben van de bouw en functie van het menselijk lichaam. Iedereen die zich op het yogapad begeeft, zal de behoefte voelen om meer over het lichaam te weten te komen. Vanuit deze vragen richten wij deze training in. Elke lesnamiddag begint met een yogales waarin het onderwerp vanuit de yoga wordt benaderd met aanvullende anatomie.

Meer info & registreer

{ img_alt }
Extern

Iyengar Yoga (lang) Weekend in Bois-le-Comte met Eva Kamala Rodenburg

11 tot en met 13 of 14 oktober 2019

Dompel jezelf drie of vier dagen lang onder in een bad van Iyengar Yoga met Eva Kamala Rodenburg! Deze dagen vinden plaats bij La Ferme du Bois-le-Comte. Dit is een honderd jaar oude, aan de rand van de forêt d’Orval, gelegen karakteristieke hoeve. Maximaal 30 deelnemers!

Meer info & registreer

{ img_alt }
YOC Zuid

Asudra Teachings - 7 maanden verdieping in yoga, meditatie en healing met Johan Louncke

start 18 oktober 2019

Asudra Teachings; een reis van de herfst naar de lente. Wanneer je voor langere tijd en over een ruime periode, regelmatig kennis maakt met de diepte in jezelf, gebeuren er wondere dingen. De ratrace van het leven en het keurslijf der dingen voelen als zeer tegennatuurlijk. Er valt echter niet aan te ontkomen. Of toch?

Meer info & registreer

{ img_alt }
Extern

Yogaretreat: Herontdek de ultieme rust op Kos met Lyza Michiels

van 6 tot en met 13 oktober 2019

Verlang je ernaar om helemaal tot jezelf te komen? Om je zorgen even opzij te zetten, ver weg van de dagelijkse drukte? In samenwerking met Thomas Cook dompelt Lyza van Yoga on Call jou van 6 tot en met 13 oktober 2019 onder in één lang zen-moment. Geniet in het vijfsterrenhotel Casa Cook op Kos van een echte slow travel experience en beleef een innerlijke reis naar jezelf en de ultieme rust.

Meer info & registreer

{ img_alt }
YOC Zuid

Journey through the Fascia System with Rusty Davis > FOUNDATIONS

Yoga Immersion / Yoga Teacher Training 4 x 50-hour Modules

Join Rusty Davis for one or more Modules of this Yoga Immersion / Yoga Teacher Training! Taking a look at yoga, movement and relaxation from the fascia perspective. This training is for students and teachers of Yoga or any other movement discipline who would like to continue development in movement arts and yoga. This training is also for students of LIFE with an interest in tension release and the power of relaxation! Aren’t we all?

Meer info & registreer

{ img_alt }
YOC Zuid

Iyengar Yoga Opleiding met Eva Kamala Rodenburg als mentor

Bij Yoga on Call is het mogelijk om met Eva Kamala Rodenburg als mentor, je voor te bereiden op een examen voor het behalen van het Iyengar Yoga basislerarencertificaat Introductory II.

Meer info & registreer

Blijf op de hoogte

Volg ons op Facebook of ontvang de maandelijkse nieuwsbrief

Bekijk hier de laatste nieuwsbrief

Nog vragen?

Je vindt alle antwoorden op onze FAQ pagina

Andere vragen ontvangen wij het liefst via info@yoga-on-call.be
Is het écht nodig om te bellen? Dan kan dat op 0487-103457 (op weekdagen tussen 9 en 17 u)