Workshops

Hieronder een overzicht van alle workshops en andere activiteiten die wij komende tijd organiseren! Houd deze pagina goed in de gaten want er worden regelmatig nieuwe activiteiten toegevoegd.

{ img_alt }
YOC Zuid

Long Sunday Morning: Connected Breathing met Diana

Maandag 15 augustus van 10.30-12.30 uur

Bewust verbonden ademhalen of connected breathing is een techniek waar we in een continue flow de ademhaling verbinden gedurende 60 a 75 min begeleid door muziek. Het is een krachtige en veilige manier om het lichaam te voorzien van een extra boost zuurstof en energie. Dit om ons vaak uitgeputte zenuwstelsel te ondersteunen en het zelf genezend vermogen van ons lichaam op gang te brengen.

Meer info & registreer

{ img_alt }
Extern

Iyengar Yoga Zomerweek in Bois-le-Comte

maandag 15 tot een met vrijdag 19 augustus 2022

Dompel jezelf een vijf dagen lang onder in een bad van Iyengar Yoga met Eva Kamala Rodenburg! Deze dagen vinden plaats bij La Ferme du Bois-le-Comte. Dit is een honderd jaar oude, aan de rand van de forêt d’Orval, gelegen karakteristieke hoeve.

Meer info & registreer

{ img_alt }
YOC Zuid

Overzicht Workshops Najaar

Een deel van onze workshops voor het najaar staat al online!

We zijn bezig met een nieuwe website. Deze wordt binnenkort gelanceerd. Tot die tijd vind je in Eversports het overzicht van onze workshops en reeksen.

Meer info & registreer

{ img_alt }
YOC Zuid

Iyengar Yoga Rugschool met Eva Kamala

ma 22 t/m vrij 26 augustus van 14.00-17.00 uur

Neem deze zomer tijd voor een week yoga. Dit geeft tijd om alle facetten van het thema uit te werken: Iyengar yoga voor de rug. Bijna iedereen krijgt op een gegeven moment in zijn/haar leven wel te maken met last van de rug. Met yoga kunnen we hier heel vaak een oplossing bieden.

Meer info & registreer

{ img_alt }
YOC Zuid

Anatomietraining voor Yogi's 2021-2022

start januari 2022

Voor een yogi is het van groot belang om kennis te hebben van de bouw en functie van het menselijk lichaam. Iedereen die zich op het yogapad begeeft, zal de behoefte voelen om meer over het lichaam te weten te komen. Vanuit deze vragen richten wij deze training in. Elke lesnamiddag begint met een yogales waarin het onderwerp vanuit de yoga wordt benaderd met aanvullende anatomie.

Meer info & registreer

{ img_alt }
Extern

Yogaretreat: Vinyasa & Yin Yoga met Ilse en Thip aan de Turkse Egeïsche kust

zaterdag 1 oktober t/m zaterdag 8 oktober 2022

Ga met ons mee voor een week van Vinyasa en Yin Yoga aan de Egeïsche kust van Turkije! We verblijven in het prachtige Club Marvey, de bestemming van onze reis in 2019 en waar we collectief verliefd op werden!

Meer info & registreer

Blijf op de hoogte

Volg ons op Facebook of ontvang de maandelijkse nieuwsbrief

Bekijk hier de laatste nieuwsbrief

Nog vragen?

Je vindt alle antwoorden op onze FAQ pagina

Andere vragen ontvangen wij het liefst via info@yoga-on-call.be
Is het écht nodig om te bellen? Dan kan dat op 0487-103457 (op weekdagen tussen 9 en 17 u)