Workshops

Hieronder een overzicht van alle workshops en andere activiteiten die wij komende tijd organiseren! Houd deze pagina goed in de gaten want er worden regelmatig nieuwe activiteiten toegevoegd.

{ img_alt }
YOC Zuid

Long - Live Music - Sunday Evening Class met Diana & Pieter

zondag 17 november van 18.00-20.00 uur

Voor de tweede editie van onze Long - Live Music - Sunday Class trakteren we jullie ditmaal op een avondles Yin Yoga bij kaarslicht!

Meer info & registreer

{ img_alt }
YOC Zuid

Wobbel Yoga Special op woensdag > GEANNULEERD

Tweemaandelijks op woensdag van 14.00-16.00 uur

We bieden de Wobbel Yoga aan als ‘specials’ van 2 uur op woensdagnamiddag bij YOC ZUID, mét inschrijving. Wobbelyoga is kinderyoga voor kinderen tussen 5 en 9 jaar waarbij gebruik wordt gemaakt van het ‘Wobbel balance board’, een houten boogvorm met ontelbare mogelijkheden, een Waldorfklassieker.

Meer info & registreer

{ img_alt }
YOC Zuid

Dagworkshop Hormoonyoga met Ineke Van Nieuwenhove

Zondag 24 november van 09.30-17.30 uur

Ook vaak zin om een vakbondsactie tegen je hormonen te starten? Last van vermoeidheid, onregelmatige cyclus, plotse gewichtstoename, PMS, burn-out? Nee, je bent niet gek. Je hormonen zijn uit balans. En wanneer dat zo is, voel je je niet lekker. Hormoonyoga, ontwikkeld door Dinah Rodrigues, stimuleert de hormoonklieren waardoor de hormoonbalans in je lichaam wordt hersteld en je hormoonproductie op peil wordt gehouden.

Meer info & registreer

{ img_alt }
YOC Noord

The path to Handstand for BEGINNERS - with Christina

zondag 8 december van 10.00-13.00 uur

This workshop will smoothly introduce you to the world of inverting, safely and progressively . We will revisit the classics (headstand/forearm stand) and use them as tools to study good foundation and understanding of the inverted body. Using the above as common ground we will lastly build our way up to handstand, paying attention on efficient alignment and technique to render the upside down experience effortless.

Meer info & registreer

{ img_alt }
YOC Noord

The path to Handstand for INTERMEDIATE students - with Christina

zondag 8 december van 14.00-17.00 uur

This workshop is ideal for those of you who want to take their inversion practice to the next level. We will explore more advanced handstand variations against the wall and in space, ways of finding balance as well as different entries to handstand. Emphasis will be drawn on efficient alignment and technique, safety and clear communication.

Meer info & registreer

{ img_alt }
YOC Noord

Iyengar Yoga Trainingsdagen 2019

Vrijdag 13/09, 25/10, 22/11 en 13/12 2019 telkens van 10.30-16.30 uur

Tijdens deze trainingsdagen beoefenen we een reeks uit ‘Yoga in Actie’ de syllabus van Geeta Iyengar, introductieniveau (Introductory II). We verdiepen ons in de technische kant van asana: het begrijpen van ‘alignment’ en het uitdiepen van de ‘acties’. Je leert aanpassingen voor lichte fysische problemen en klachten. Aanpassingen bij menstruatie komen ook aan bod.

Meer info & registreer

{ img_alt }
YOC Zuid

Familie Acro Yoga

Zaterdag 21 sept, 12 okt, 9 nov en 14 dec, telkens twee leeftijdsgroepen

Familie Acro Yoga is een unieke combinatie van yoga, acrobatisch ‘vliegen’, massage en spelletjes. Deze unieke combinatie biedt een wereld van mogelijkheden voor families om te ontdekken, te verbinden en om te zorgen voor elkaar. Familie Acro Yoga creëert verbinding aan de hand van beweging, speelsheid en vreugde. Hiermee hopen we zelfvertrouwen en vertrouwen in elkaar op te bouwen en communicatie technieken aan te leren die iedereen kan toepassen binnen en buiten de lessen.

Meer info & registreer

{ img_alt }
YOC Noord

Kids Yogadag Kerst

maandag 23 december van 09.00-16.00 uur @ YOC Noord

Ook deze Kerstvakantie kunnen kinderen tussen 6 en 12 jaar bij ons terecht voor een volle dag Kids Yoga. Het thema van deze dag: Kerst! We maken het gezellig en leren over Kerstmis doorheen verschillende landen en culturen.

Meer info & registreer

{ img_alt }
YOC Zuid

Iyengar Yoga Lerarenopleiding met Eva Kamala Rodenburg als mentor

Bij Yoga on Call is het mogelijk om met Eva Kamala Rodenburg als mentor, je voor te bereiden op een examen voor het behalen van het Iyengar Yoga lerarencertificaat Introductory II.

Meer info & registreer

{ img_alt }
YOC Zuid

Healthy New Year met een dag Iyengar Yoga voor de lage rug!

vrijdag 3 januari van 10.00-16.00 uur (met pauze van 12-13 uur)

Start het nieuwe jaar met een volle dag yoga! Een dag geeft tijd om alle facetten van het thema ‘Iyengar yoga voor de onderrug’ uit te werken. Bijna iedereen krijgt op een gegeven moment in zijn/haar leven wel te maken met last van de lage rug. Met yoga kunnen we hier heel vaak een oplossing bieden.

Meer info & registreer

{ img_alt }
YOC Noord

Anatomietraining voor Yogi's > VOLZET!

start september 2019

Voor een yogi is het van groot belang om kennis te hebben van de bouw en functie van het menselijk lichaam. Iedereen die zich op het yogapad begeeft, zal de behoefte voelen om meer over het lichaam te weten te komen. Vanuit deze vragen richten wij deze training in. Elke lesnamiddag begint met een yogales waarin het onderwerp vanuit de yoga wordt benaderd met aanvullende anatomie.

Meer info & registreer

Blijf op de hoogte

Volg ons op Facebook of ontvang de maandelijkse nieuwsbrief

Bekijk hier de laatste nieuwsbrief

Nog vragen?

Je vindt alle antwoorden op onze FAQ pagina

Andere vragen ontvangen wij het liefst via info@yoga-on-call.be
Is het écht nodig om te bellen? Dan kan dat op 0487-103457 (op weekdagen tussen 9 en 17 u)