Prijzen

€ 25,- voor de workshop van 2 uur

Betaalinfo

Om je plaats te bevestigen mag je online
registreren. Klik op 'Registreer nu' onderaan
deze pagina en je wordt doorgelinkt naar ons
online registratie- en betaalsysteem. Je kunt
op verschillende manieren afrekenen, dus
je hoeft niet over een Credit Card te beschikken.

Locatie

YOC NOORD
Dok Noord 3B
(verdieping +0,5)
9000 Gent

Parkeren in de parking.
Anderhalf uur gratis parkeren!
Volg de bordjes YOC.

Klik hier voor een plannetje van het
gebouw!

Wegbeschrijving

Intro Ashtanga Yoga / Ashtanga Mysore met Sophie

zondag 27 mei van 10.30-12.30 uur

De Ashtanga-klok al horen luiden, maar nog niet weten waar de klepel hangt? Kom naar deze workshop en maak kennis met Ashtanga Yoga, een van de meest krachtige vormen van Yoga. En met krachtig, bedoelen we niet enkel het fysieke! Kom en leer over de vele baten van Ashtanga Vinyasa Yoga. Bovendien maak je kennis met Sophie, onze über Ashtangi!

Ashtanga Vinyasa is een pittige vorm van yoga die je beoefent volgens een vaste opeenvolging van houdingen, m.a.w. een vaste reeks yogahoudingen. Nooit meer nadenken over welke houdingen je thuis gaat oefenen! Eens je de reeks kent, geeft Ashtanga je de ultieme kans om iedere dag yoga te doen. Verstand op nul en blik op oneindig, hoewel dat niet helemaal waar is want ook over Drishti leer je alles in deze workshop!

In deze workshop krijg je meer uitleg over de achtergrond en voordelen van Ashtanga Yoga, over het systeem (de reeks(en)) en over 'Tristana', de drievoudige benadering van elke yogahouding. Tristana helpt bij het verdiepen van ons zelfbewustzijn, het controleren van onze zintuigen, emoties en gedachtenpatronen. Door deze discipline ontwikkel je meer stabiliteit in lichaam en geest. Tevens krijg je uitleg over Ashtanga Mysore, de traditionele wijze van yogabeoefening in het Ashtanga systeem die we bij YOC Noord aanbieden in de vroege ochtenduren.

Na deze workshop van 2 uur heb je dus een goede basis om van start te gaan met Ashtanga Yoga en/of Ashtanga Mysore. Deze workshop is interessant voor zowel complete beginners (Beginnen - Level 1) als mensen die andere yogastijlen beoefenen.

Lesgever

Sophie

Wanneer

27-05-2018 van 10.30 tot 0.30

Registreer nu

Registreer hier

Woops. Er ging iets fout. Vul alle velden in ajb. Of kijk ze na op fouten. Kruis zeker aan welke workshop je verkiest.
Je inschrijving werd verzonden! We sturen zo snel mogelijk een bevestiging met uitnodiging tot betaling. Heb geduld, dit kan soms tot een week duren, afhankelijk van de startdatum van de workshop.

Blijf op de hoogte

Volg ons op Facebook of ontvang de maandelijkse nieuwsbrief

Bekijk hier de laatste nieuwsbrief

Nog vragen?

Je vindt alle antwoorden op onze FAQ pagina

Andere vragen ontvangen wij het liefst via info@yoga-on-call.be
Is het écht nodig om te bellen? Dan kan dat op 0487-103457 (op weekdagen tussen 9 en 17 u)