Prijzen

€ 35,- voor de workshop van 3 uur

Betaalinfo

Om je plaats te bevestigen mag je online registreren. Klik op 'Registreer nu' onderaan deze pagina en je wordt doorgelinkt naar ons online registratie- en betaalsysteem. Je kunt op verschillende manieren afrekenen, dus je hoeft niet over een kredietkaart te beschikken.

Locatie

Deze workshop gaat door bij YOC Noord.
De deuren openen 20 minuten voor aanvang
van de workshop. 

YOC NOORD
Dok Noord 3B
(verdieping +0,5)
9000 Gent

Parkeren in de parking.
Anderhalf uur gratis parkeren!
Volg de bordjes YOC.

Klik hier voor een plannetje van het
gebouw!

Wegbeschrijving

Workshop: Iyengar Yoga en de vrouwelijke cyclus via ZOOM

vrijdag 22 mei van 13.00-16.00 uur

EVA KAMALA GEEFT DEZE LES ONLINE VIA ZOOM. ZIE INFO OVER ZOOM HELEMAAL ONDERAAN.

Voor iedere vrouw is het gezond om rekening te houden met haar cyclus en haar yogabeoefening in meer of mindere mate aan te passen.

Tijdens je cyclus krijg je te maken met hormonale en daardoor energetische veranderingen. Wanneer je hier rekening mee houdt is het alsof je met de stroom mee zwemt. Je zult in je yogabeoefening beter 'presteren' en meer uit je houdingen halen omdat je je energie van dat moment volgt. Je doet precies wat je op dat moment nodig hebt. Als je de natuur volgt gaat alles makkelijker.

De week van de menstruatie is eigenlijk het moment om jezelf meer rust te gunnen, jezelf te verwennen en je te kunnen terug trekken. In deze periode ontdoe je jezelf letterlijk en figuurlijk van balast, als je daar ook een beetje tijd voor laat. Je lichaam reinigt zichzelf en als je naar binnen kijkt zal het je duidelijk worden wat je nodig hebt. Doseer je goed je energie? Neem je genoeg rust? Ben je bezig met wat je graag doet?

Daarna begint je energie te stijgen en dit zal zo ongeveer twee weken doorgaan. Bouw hier dus ook op in intensiteit van je houdingen, naar een piek toe van voor jou uitdagende houdingen qua kracht en uithoudingsvermogen. De week voor je menstruatie kan je energie wankelen. In principe kan je nog alles doen, maar ruimte scheppen verdrijft eventuele onrust. Tijd voor houdingen die openen.

Tijdens deze workshop bekijken we hoe je je yogabeoefening aanpast aan je cyclus en waarom je welke houdingen je aanpast tijdens je menstruatie. We oefenen ook de ideale reeks voor tijdens de menstruatie.

Geschikt voor elk niveau, gewoon voor jezelf, maar ook voor lesgevers.

Nodig: een yogamat (of andere mat), twee yogariemen (of sjaals, ceinturen), 3 blokjes (of een paar boeken), stoel of krukje, 5 dekentjes (of badhanddoeken), yoga bolsters (of een paar zeer stevige kussens), een stoel, een muur.

LES VIA ZOOM

WAT MAG JE VERWACHTEN?


Eva geeft les vanuit haar eigen yogapaviljoen bij haar thuis. Ze is goed zicht-en hoorbaar. De les is interactief, dus ze kan je persoonlijke correcties geven waar nodig. Indien je graag correcties wenst, dien jijzelf ook goed zichtbaar te zijn. Stel jezelf dus op in een goed verlichtte ruimte, dichtbij een muur. Als je de camera van je smartphone/computer/tablet in zij-aanzicht zet, kan Eva je in profiel zien, wat het zien van jouw uitlijning vergemakkelijkt.

https://zoom.us > Hiermee kunnen we onze lessen LIVE streamen. Dit werkt op desktops, laptops, tablets en smartphones.

VÓÓR JE DE EERSTE ONLINE LES VOLGT:

Voor een aangename beleving van je les, doe je best mee met een toestel met een (goede) microfoon en camera. Zo kunnen we jou ook zien en horen. Je kunt er echter ook voor opteren om zonder je eigen camera mee te doen, zo zien wij en de andere deelnemers jou niet, maar kun je wel perfect de les meevolgen. We hebben er alle begrip voor als je hiervoor kiest.

Belangrijk: het hebben van een goede, stabiele internetverbinding via wifi of rechtstreeks via een UTP kabel vanuit de modem (voor computers, laptops). Voor je smartphone kun je kiezen voor verbinding via wifi of 4G.

Stap 1: Maak, voor je eerste les, een gratis account aan bij zoom.us. Gebruik hiervoor best hetzelfde e-mailadres als je bij ons gebruikt. https://zoom.us/signup

Stap 2: Download en installeer de mobiele app op je smartphone of tablet, of de desktop client (= desktop variant van een app) op je computer. https://zoom.us/download

Stap 3: Sluit je aan bij een test meeting om na te gaan of je video en audio goed werken. Bij sommige (oudere) macbooks is er een camera-probleem maar op Youtube zijn er filmpjes te vinden om dit te verhelpen. https://zoom.us/test

Stap 4: 20 minuten voor aanvang van de workshop (dit is dus anders dan bij onze gewone, dagelijkse online lessen) ontvang je een email met de link naar de zoommeeting.

Veel Yogaplezier!

Lesgever

Eva Kamala

Wanneer

22-05-2020 van 13.00 tot 16.00

Registreer nu

Registreer hier

Woops. Er ging iets fout. Vul alle velden in ajb. Of kijk ze na op fouten. Kruis zeker aan welke workshop je verkiest.
Je inschrijving werd verzonden! We sturen zo snel mogelijk een bevestiging met uitnodiging tot betaling. Heb geduld, dit kan soms tot een week duren, afhankelijk van de startdatum van de workshop.

Blijf op de hoogte

Volg ons op Facebook of ontvang de maandelijkse nieuwsbrief

Bekijk hier de laatste nieuwsbrief

Nog vragen?

Je vindt alle antwoorden op onze FAQ pagina

Andere vragen ontvangen wij het liefst via info@yoga-on-call.be
Is het écht nodig om te bellen? Dan kan dat op 0487-103457 (op weekdagen tussen 9 en 17 u)