Prijzen

Trainingssessie:
2 beurten op je kaart of 25 euro als je geen kaart hebt. Heb je een 1 maand, 3 maand of 1 jaar onbeperkt abonnement, dan betaal je 10 euro.
Neem je deel aan een van de Iyengar Intensives
of Iyengar Fundamentals, dan betaal je met 1
beurt van je kaart of 10 euro.

Infosessie: GRATIS

Betaalinfo

Je betaalt ter plaatse met je beurten-
kaart en/of contant. Je moet wél even
je plaats reserveren via 'registreer nu'.
Beperkt aantal plaatsen!

Locatie

YOC NOORD
Dok Noord 3B
(verdieping +0,5)
9000 Gent

Parkeren in de parking.
Anderhalf uur gratis parkeren!
Volg de bordjes YOC.

Klik hier voor een plannetje van het
gebouw!

Wegbeschrijving

Iyengar Yoga trainingssessie + infomoment traject tot Iyengar Yogadocent(e)

Vrijdag 18 mei van 13.00-15.00 uur en van 15.00-16.00 uur

Tijdens de trainingssessie doen we een reeks uit de syllabus van het Introductory II niveau van Iyengar Yoga. Dit is het niveau waarop het eerste lerarencertificaat in Iyengar Yoga kan worden behaald. Een deel van deze houdingen vormen onderdeel van het examen. Tijdens de infosessie kom je alles te weten over hoe je op termijn Iyengar Yogaleraar kunt worden.

13.00-15.00 uur: Trainingsessie

Tijdens de trainingssessie doen we een reeks uit de syllabus van het Introductory II niveau van Iyengar Yoga. Dit is het niveau waarop het eerste lerarencertificaat in Iyengar Yoga kan worden behaald. Een deel van deze houdingen vormen onderdeel van het examen.

De trainingssessie gebeurt aan een redelijk snel tempo (snel, in de zin van alles achter elkaar, de tijdsduur om houdingen aan te houden, blijft behouden) zodat we de reeks volledig kunnen uitvoeren. Het gebruik van hulpmiddelen beperken we tot de noodzakelijke dingen, aangepast aan jou persoonlijke noden. Je kunt zo een sessie zien als een soort evaluatiemoment: welke houdingen heb je reeds onder de knie? Welke kun je goed of minder goed uitvoeren? Over welke heb je veel/weinig kennis? Welke doe je graag, minder graag? Hoe is het gesteld met je fysieke conditie en je fysieke mogelijkheden? Ben je in staat je te concentreren? Pik je correcties snel op? Wat is het effect op jou van zo een intensieve reeks?

Voor studenten met ambities om leraar of lerares te worden geeft het een beeld van waarin je jezelf o.a. zult moeten trainen en waar je op dit moment staat in je beoefening.

De trainingssessie is open voor iedereen met minstens drie maanden Iyengar Yogaervaring en een goede fysieke conditie! Het infomoment is vrijblijvend, je hoeft dus niet te blijven hiervoor indien je geen interesse hebt om docent te worden of nog (lang) niet over de benodigde ervaring beschikt.

15.00-16.00 uur: Infosessie traject tot Iyengar Yogadocent(e)

De infosessie is voor iedereen die informatie wenst over hoe je op termijn Iyengar Yogalaar kunt worden.

Let op: Om deel te nemen aan het opleidingstraject, moet je beschikken over minstens drie jaar ervaring met / regelmatige beoefening van Iyengar Yoga. Lees HIER alvast meer uitleg over dit traject onder mentorschap van Eva Kamala Robenburg bij Yoga on Call.

Heb je nog vragen? Stel ze tijdens de infosessie, tijdens een gewone les bij Eva of, indien nodig, stuur je een e-mail naar Eva Kamala.

Lesgever

Eva Kamala

Wanneer

18-05-2018 van 13.00 tot 15.00
18-05-2018 van 15.00 tot 16.00

Registreer nu

Registreer hier

Woops. Er ging iets fout. Vul alle velden in ajb. Of kijk ze na op fouten. Kruis zeker aan welke workshop je verkiest.
Je inschrijving werd verzonden! We sturen zo snel mogelijk een bevestiging met uitnodiging tot betaling. Heb geduld, dit kan soms tot een week duren, afhankelijk van de startdatum van de workshop.

Blijf op de hoogte

Volg ons op Facebook of ontvang de maandelijkse nieuwsbrief

Bekijk hier de laatste nieuwsbrief

Nog vragen?

Je vindt alle antwoorden op onze FAQ pagina

Andere vragen ontvangen wij het liefst via info@yoga-on-call.be
Is het écht nodig om te bellen? Dan kan dat op 0487-103457 (op weekdagen tussen 9 en 17 u)