Prijzen

€ 150,- voor de week (5 dagen, 3 uur les)
losse dagen zijn enkel mogelijk
indien er bij aanvang nog vrije plaatsen
zijn.

Betaalinfo

Om je plaats te bevestigen mag je online registreren. Klik op 'Registreer nu' onderaan deze pagina en je wordt doorgelinkt naar ons online registratie- en betaalsysteem. Je kunt op verschillende manieren afrekenen, dus je hoeft niet over een Credit Card te beschikken.

Locatie

Deze workshop gaat door bij YOC Noord. De deuren openen 20 minuten voor aanvang van de workshop. 

YOC NOORD
Dok Noord 3B
(verdieping +0,5)
9000 Gent

Parkeren in de parking.
Anderhalf uur gratis parkeren!
Volg de bordjes YOC.

Klik hier voor een plannetje van het
gebouw!

Wegbeschrijving

Iyengar Yoga zomerweek voor de rug met Eva Kamala > VOLZET!

ma 24 t/m vrij 28 augustus

Neem deze zomer tijd voor een week yoga. Dit geeft tijd om alle facetten van het thema uit te werken: Iyengar yoga voor de rug. Bijna iedereen krijgt op een gegeven moment in zijn/haar leven wel te maken met last van de rug. Met yoga kunnen we hier heel vaak een oplossing bieden.

Deze week bekijken we wat de verschillende oorzaken zijn van rugklachten: verzwakking, letsel, stijfheid, hypermobiliteit etc... Naargelang de oorzaak zijn er verschillende oplossingen, dus niet iedereen is gebaat bij dezelfde aanpak!!

Je krijgt een schematisch overzicht mee van de inhoud van de workshop en we zorgen voor foto's die je achteraf doorgestuurd krijgt.

Kies voor een intensieve week met elke dag Iyengar Yoga voor de rug:

Dag 1: Verlengen/ juiste plaatsing
Dag 2: Versterken/verstevigen
Dag 3: Hydrateren
Dag 4: Losmaken/stretchen
Dag 5: Ontspannen/ herstellen

We oefenen verschillende manieren om rugproblemen te verhelpen: ontspanning, juiste uitlijning, ondersteuning, juiste acties, verlenging, versterking, versoepelen, effect van ademhaling, hydratatie, herstellen.... Deze waaier aan manieren om met de rug te werken leren je welke houdingen op welk moment nuttig zijn voor jou of voor je leerlingen, als je les geeft. De bedoeling is dat je een duidelijk inzicht krijgt in welke methodes kunnen helpen op welk moment en wat je wel of niet mag doen met yoga naargelang de rugklacht.

Elke dag kun je zien als een soort 'programma/sequence' die je kunt toepassen met een bepaald effect. Bijvoorbeeld dag 3: hydratatie: we oefenen een reeks die de rug maximaal hydrateert. Dehydratatie is mede één van de oorzaken van rugproblemen. Dag 4 focussen we dan weer op het losmaken van spierspanning, enz....

DE TIJDSTIPPEN HIERONDER KUNNEN NOG LICHTJES WIJZIGEN IVM DE MAATREGELEN COVID-19. DIT ZAL TELKENS MAAR 15 OF 30 MINUTEN SCHELEN MET DE HIERONDER VERMELDE TIJDSTIPPEN.

Maximaal 19 deelnemers. Niveau 2 (Minimum 10 beginnerslessen gevolgd hebben. Als je vragen hebt over je niveau, kun je Eva contacteren via e-mail of het haar even vragen in de les.) En interessant voor leraars (in opleiding).

Lesgever

Eva Kamala

Wanneer

24-08-2020 van 13.30 tot 16.30
25-08-2020 van 13.30 tot 16.30
26-08-2020 van 13.30 tot 16.30
27-08-2020 van 13.30 tot 16.30
28-08-2020 van 13.30 tot 16.30

Registreer nu

Registreer hier

Woops. Er ging iets fout. Vul alle velden in ajb. Of kijk ze na op fouten. Kruis zeker aan welke workshop je verkiest.
Je inschrijving werd verzonden! We sturen zo snel mogelijk een bevestiging met uitnodiging tot betaling. Heb geduld, dit kan soms tot een week duren, afhankelijk van de startdatum van de workshop.

Blijf op de hoogte

Volg ons op Facebook of ontvang de maandelijkse nieuwsbrief

Bekijk hier de laatste nieuwsbrief

Nog vragen?

Je vindt alle antwoorden op onze FAQ pagina

Andere vragen ontvangen wij het liefst via info@yoga-on-call.be
Is het écht nodig om te bellen? Dan kan dat op 0487-103457 (op weekdagen tussen 9 en 17 u)