Prijzen

EARLY BIRD (boeken tot en met 06/06/21)

€1.835 p/p op basis van
een dubbele kamer

€1.995 p/p op basis van
een single kamer
(beperkte beschikbaarheid)

LATE BIRD (boekingen vanaf 07/06/21)

€1.875 p/p op basis van
een dubbele kamer

€2.035 p/p op basis van
een single kamer
(beperkte beschikbaarheid)

(schrijf bij 'opmerking' de naam van je
kamergenoot, die ook persoonlijk dient
te registreren, of schrijf 'ik zoek kamergenoot'
en wij zoeken iemand voor jou!

Je kunt ook meegaan zonder deel te nemen aan
het yogaprogramma! Je betaalt €1.700
op basis van een dubbele kamer.

Betaalinfo

Om je plaats te reserveren mag je online registreren.
Klik op 'Registreer nu' onderaan deze pagina en je
registratie wordt doorgestuurd naar Nordic,
welke de verdere afhandeling van de boeking voor zijn
rekening neemt.

Algemene voorwaarden: De reiziger kan te allen tijde
het contract geheel of gedeeltelijk verbreken. Indien de
reiziger het contract verbreekt wegens een aan hem toe
te rekenen omstandigheid, vergoedt hij de schade die de
reisorganisator en / of -bemiddelaar lijden ten gevolge van
de verbreking. De schadevergoeding mag ten hoogste
eenmaal de prijs van de reis bedragen.

Omarm de stilte in Lapland met Lyza Michiels > VOLZET!

van dinsdag 21 tot en met dinsdag 28 september 2021

Zin om je onder te dompelen in de rust en de ongerepte natuur van Lapland? Met de allerbeste kansen op noorderlicht? Reis dan met Lyza Michiels & Yoga on Call, in samenwerking met Nordic, mee naar het Hoge Noorden! Zweeds Lapland en de prachtige Arctic River Lodge vormen het onvergetelijk toneel voor deze yogareis. De nazomer is een prachtig seizoen om naar Lapland te trekken. Na een lange zomer waarbij het helemaal niet donker wordt, keert de duisternis terug. Samen met die duisternis laat ook het noorderlicht zich terug zien! De reis is gepland in misschien wel dé beste periode om spectaculair noorderlicht te spotten. Ook overdag krijg je heel wat kleuren te zien: weiden en bossen baden in prachtige tinten oranje en rood. Bovendien voelt de lucht extreem zuiver aan. Het ideale decor voor yoga!

Je uitvalsbasis? De Arctic River Lodge! Deze culinaire lodge is erg idyllisch gelegen: midden in de wildernis, ver van alle strooilicht en toerisme, en langs een van de zuiverste rivieren op deze planeet. Vanaf het moment dat je naar buiten stapt, overvalt je de stilte. Ver weg van de dagelijkse drukte kom je hier helemaal tot rust. Een week lang is de lodge je thuis voor yogasessies, heerlijke maaltijden en onvergetelijke ervaringen. Wedden dat je wil blijven?

Klik hier voor een PDF van het programma.

Hoogtepunten van deze reis:

 • Setting 67° Noord, midden in de aurora zone, elke dag kans op het noorderlicht
 • Intense kleurenpracht tijdens de nazomer
  • Bezoek aan de huskykennel met 90 enthousiaste honden
 • Een nachtje in een wildernishut
 • Ontdekking van de natuur en haar smaken
 • En last but not least: vrijwel dagelijks twee heerlijke yogasessies met Lyza. Je mag doorheen de week zachte Vinyasa Yoga, Yin Yoga, Meditatie en Yoga Nidra verwachten. Lyza zal je, zoals altijd, in de watten leggen zoals alleen zij dat kan!

  Dag 1: Vlucht naar Luleå (Zweeds Lapland)

  21 september

  Je vliegt via Stockholm naar de luchthaven van Luleå. Van zodra je aankomt in deze piepkleine luchthaven, voel je hoe sterk de natuur aanwezig is. Een transfer brengt je richting de Arctic River Lodge in Tärendö. Onderweg ontdek je onmiddellijk de fenomenale kleuren van het herfstlandschap rondom je. Na ongeveer 2,5 uur rijden kom je aan bij de lodge. Je verblijft in een comfortabele kamer met privé sanitair. Na een fantastisch diner trekken we naar buiten. Langs de rivier knettert een gezellig kampvuur, een heerlijke manier om verder kennis te maken met je medereizigers!

Dag 2: Kennismaking met de husky’s

22 september

De Arctic River lodge is gekend om zijn huskykennel, een van de allerbeste van Zweden. Meer dan 90 honden wachten enthousiast om door jullie vertroeteld te worden. In deze periode start de training van de honden voor het komende winterseizoen. We trekken er met een aantal honden op uit in de natuur. Onderweg vertelt de ervaren gids je over het leven van een musher in deze regio en over hoe de honden klaargestoomd worden voor de winter. We stoppen op een leuke locatie, er wordt een vuur gestart en samen met de groep en de honden geniet je van je eerste wildernislunch. Eenmaal terug in de kennel is er tijd om verder kennis te maken met de honden, en wie weet, nieuwe puppy’s! Daarnaast is er voldoende vrije tijd om te genieten van de omgeving, eropuit te trekken met een mountainbike, te wandelen, te genieten van de sauna of simpelweg een goed boek te lezen bij het haardvuur. Niets moet, alles mag! Wandel ’s avonds nog even naar buiten om de stilte van de natuur te ontdekken en vergeet niet naar boven te kijken, want voor je het weet brengt Lady Aurora je een bezoekje!

Dag 3 – 4: Back to basics

23 – 24 september

Vandaag vertrekken we op misschien wel het hoogtepunt van de reis: een tweedaagse natuurtocht. We trekken naar een afgelegen natuurpark voor een ultieme wilderniservaring. Een ervaringsexpert leert ons alles over het leven in de natuur. Daarnaast is er veel tijd om te herbronnen op deze unieke plek. ’s Avonds wordt er een vuur gestart. Na een volledige dag in de buitenlucht smaakt een maaltijd klaargemaakt op een open vuur eens zo lekker. Overnachten doen we in een echte wildernishut. In de hut is er geen stromend water of elektriciteit. Hier kan nog gewoon drinkbaar water uit de rivier gehaald worden. De wildernislodge bestaat uit verschillende comfortabele slaapkamers. ’s Avonds wordt de authentieke houtsauna aangestoken, de ideale afsluiter van een magische dag. Nog wat extra magie? In deze wildernishut ben je ver weg van eender welk strooilicht. Als het noorderlicht verschijnt, beleef je dit extra intens! De volgende dag keren we nog nagenietend terug naar de lodge. De rest van de dag stel je volledig zelf samen. Actie of liever rust? Je beslist zelf. Ga op mountainbiketocht door de kleurrijke omgeving, vang je eigen vis, ga hiken of stook zelf een vuurtje en bereid een typisch Zweedse koffie.

Dag 5: Genieten van het buitenleven

25 september

Vandaag staat een vrije dag op het programma. Aan het begin van de reis zal uithangen op welke optionele excursies je kan inschrijven tijdens een van deze vrije dagen. Waarom geen lange husky trainingsdag om je reis helemaal af te maken? Samen met de honden trek je eropuit in de natuur. De sledehonden trekken quadbikes, zo ervaar je de vrijheid van de wildernis en de pure vreugde en energie van de honden als ze kunnen lopen. Onderweg stop je in het midden van de wildernis, er wordt een vuurtje gestart en je geniet van een heerlijke outdoor lunch. Alle zorgen glijden van je af tijdens deze onvergetelijke activiteit.

Dag 6: De natuur op je bord

26 september

In België verzamelen we ingrediënten voor onze maaltijden in de dichtstbijzijnde supermarkt. Maar wat als de volledige natuur jouw supermarkt is? Samen met een kenner trek je eropuit voor een “flavours wandeling” waarbij je in de natuur op zoek gaat naar ingrediënten. De bossen zijn bezaaid met kruiden, paddenstoelen en allerlei lekkers waar je nog nooit aan gedacht had. Eenmaal jullie mand vol is, wordt een vuur gestart waarop een fantastische maaltijd bereid wordt. Proef hoe een maaltijd rechtstreeks uit de natuur zoveel lekkerder smaakt!  

Dag 7: Ultieme rust

27 september

Ook de laatste dag kan je vrij invullen. Helemaal weg van Olaf, die gekke husky? Ga dan nog even bij hem langs in de huskykennel. Of trek de rivier op met een boot waarbij een gids je vertelt over de lokale gemeenschap en cultuur en het leven in deze eindeloze wildernis. Binnen knettert het haardvuur de ganse dag in de gezellige bar. Je kan je er in de zetel nestelen met je lievelingsboek en genieten van een warm drankje, of van een cocktail en een goed verhaal. ’s Avonds nemen we afscheid in stijl met een BBQ. Vergeet niet om af en toe even naar boven te kijken, wie weet komt ook het noorderlicht afscheid nemen.

Dag 8: Terug naar huis

28 september

Tijd om afscheid te nemen van de husky’s, het geweldige team en de prachtige Zweedse natuur. Je bent helemaal tot rust gekomen en wie weet heb je die smartphone en het leven van alledag even volledig achter je gelaten? Transfer naar de luchthaven van Luleå en vlucht naar huis (via Stockholm), samen met je nieuwe vrienden voor het leven.

noot: de volgorde van de activiteiten is aan verandering onderhevig, deze wordt bepaald door het lokale gidsenteam

Inbegrepen:

 • Vluchten heen en terug met SAS Brussel- Luleå (via Stockholm) in “T”-klasse
  • Luchthaventaks (€ 144)
  • Transfer van en naar de lodge
 • 6 overnachtingen in de Arctic River lodge, dubbele kamer met privé-sanitair
 • 1 overnachting op unieke locatie: een trappershut in de wildernis
 • Verblijf op basis van vol pension (maaltijden van diner dag 1 tot ontbijt dag 8)

  • Excursies zoals beschreven in het programma
  • Bezoek aan de huskykennel, wandeling en outdoor lunch
  • Terug naar de natuur in een wildernishut
  • Autumn flavours hike en outdoor lunch
  • De dagelijkse yogasessies met Lyza
  • Nederlands- en/of Engelstalige begeleiding
  • Alle nodige reisinformatie en praktische tips
  • BTW

  Niet inbegrepen:

  • Annuleringsverzekering en bijstandsverzekering: klik hier voor meer info.
  • Optionele excursies, versnaperingen en dranken (ter plaatse te boeken en betalen)

  Voor deze reis werken we samen met Nordic, voor praktische informatie rondom de reis kun je terecht bij Peggy van Nordic. Voor inhoudelijke en yoga-technische vragen bij ons!

IVM COVID-19

In het geval de reis geannuleerd wordt wegens COVID-19, dan ben je 100% beschermd. Nordic is een erkende touroperator en dus gebonden aan de pakketreizenwet, aangesloten bij het garantiefonds. Indien Nordic de reis dient te annuleren wegens een opflakkering van het COVID-19 virus en daarbij horende maatregelen, voorziet Nordic een integrale terugbetaling van het reeds betaalde bedrag. Dit gebeurt niet langer via een tegoedbon maar via een terugbetaling op je rekening. Nordic behoudt zich het recht om de terugbetaling te voorzien in de vorm van een tegoedbon, wanneer onze nationale overheid de wetgeving hierrond opnieuw activeert.

Lesgever

Lyza

Wanneer

21-09-2021 van 0.00 tot 0.00
28-09-2021 van 0.00 tot 0.00

Registreer hier

Ja, ik ga mee en verblijf in een tweepersoonskamer! Stuur mijn gegevens door naar Nordic voor het finaliseren van de boeking. / Kostprijs: €1.835
Ja, ik ga mee en verblijf in een éépersoonskamer! Stuur mijn gegevens door naar Nordic voor het finaliseren van de boeking. / Kostprijs: €1.995
Ja, ik ga mee en verblijf in een tweepersoonskamer, maar ik neem GEEN deel aan het yoga-programma. Stuur mijn gegevens door naar Nordic voor het finaliseren van de boeking. / Kostprijs: €1.700
Woops. Er ging iets fout. Vul alle velden in ajb. Of kijk ze na op fouten. Kruis zeker aan welke workshop je verkiest.
Bedankt voor je inschrijving! We sturen je bericht door naar Nordic. Je mag over enkele dagen bevestiging en alle verdere info verwachten.

Blijf op de hoogte

Volg ons op Facebook of ontvang de maandelijkse nieuwsbrief

Bekijk hier de laatste nieuwsbrief

Nog vragen?

Je vindt alle antwoorden op onze FAQ pagina

Andere vragen ontvangen wij het liefst via info@yoga-on-call.be
Is het écht nodig om te bellen? Dan kan dat op 0487-103457 (op weekdagen tussen 9 en 17 u)