Prijzen

€ 80,- voor de dag

Betaalinfo

Om je plaats te bevestigen mag je online
registreren. Klik op 'Registreer nu' onderaan
deze pagina en je wordt doorgelinkt naar ons
online registratie- en betaalsysteem. Je kunt
op verschillende manieren afrekenen, dus
je hoeft niet over een Credit Card te beschikken.

Locatie

YOC NOORD
Dok Noord 3B
(verdieping +0,5)
9000 Gent

Parkeren in de parking.
Anderhalf uur gratis parkeren!
Volg de bordjes YOC.

Klik hier voor een plannetje van het
gebouw!

Wegbeschrijving

Opleidingsdag: Yogaverhalen en filosoferen met kinderen

zondag 10 juni van 11.00-17.00 uur

Yogaverhalen maken integraal deel uit van kinderyogalessen. We verdiepen ons (verder) in de vele verhalen die er bestaan over de verschillende yogahoudingen. Ook vice-versa, vertellen we verhalen waarin verschillende yogahoudingen voorkomen. Zo verdiepen we ons in verschillende thema's. De basisprincipes van het vertellen komen aanbod: verhaalstructuren, associatie-fantasietraining, beeldend vertellen, … .

Filosoferen met kinderen volgens de yogafilosofie, kan je helpen om (nog) meer plezier en voldoening te vinden tijdens het doceren van yoga aan kinderen. Tijdens deze dag filosoferen we heel praktisch en vullen dit aan met interactieve oefeningen.

We oefenen de acht ledematen van de yoga. Bijvoorbeeld: Ahimsa (geweldloosheid) komt tot leven via onze taal vanuit het hart. Er mag geen geweld worden gebruikt op het pad van de yoga, zowel in acties, in woorden als in gedachten. Hoe kunnen we onze innerlijke kritische, veroordelende of aanvallende stemmen met medeleven en empathie aanpakken en ons weer in contact brengen met ons diepe, zuivere zelf? Wanneer we verbonden zijn met onze authentieke behoeften, spreken en handelen we natuurlijk, eerlijk en in samenwerking met onze medemensen.

In deze specialisatietraining gebruiken we de yogafilosofie heel praktisch en vertalen dit naar de omgang met en tussen kinderen. Met behulp van asana's maken we zelfkennis mogelijk en oefenen we nieuwe interactieve en communicatieve mogelijkheden uit en nemen dit mee naar het dagelijks leven. Vragen bij het lesgeven en ervaringen zijn welkom en delen we met elkaar.

Deze opleidingsdag is toegankelijk voor wie reeds de Professionele opleiding tot Kinderyogadocent bij Yoga on Call volgde of elders een kinderyoga opleiding volgde. In dit laatste geval ontvangen we graag een e-mailtje met welke cursus of opleiding je reeds volgde.

De dag gaat door vanaf 8 inschrijvingen, zeg het voort!

Lesgever

Mieke

Wanneer

10-06-2018 van 11.00 tot 18.00

Registreer nu

Registreer hier

Woops. Er ging iets fout. Vul alle velden in ajb. Of kijk ze na op fouten. Kruis zeker aan welke workshop je verkiest.
Je inschrijving werd verzonden! We sturen zo snel mogelijk een bevestiging met uitnodiging tot betaling. Heb geduld, dit kan soms tot een week duren, afhankelijk van de startdatum van de workshop.

Blijf op de hoogte

Volg ons op Facebook of ontvang de maandelijkse nieuwsbrief

Bekijk hier de laatste nieuwsbrief

Nog vragen?

Je vindt alle antwoorden op onze FAQ pagina

Andere vragen ontvangen wij het liefst via info@yoga-on-call.be
Is het écht nodig om te bellen? Dan kan dat op 0487-103457 (op weekdagen tussen 9 en 17 u)