Prijzen

€ 5,-

Betaalinfo

Via Bancontact, PayPal of Credit Card.
Wijst zich vanzelf in de software van
Eversports. Klik hieronder op 'registreer
nu'.

Locatie

Via livestream bij jou thuis!

Starten met online Yoga

zondag 24 januari van 16.00-17.30 uur

Wil je beginnen met yoga, maar steken de lockdowns er een stokje voor? Wil je wel online les volgen, maar weet je niet goed waar te beginnen? Dan is deze intro voor jou! Deze les van 1,5 uur is een goede kennismaking met het online aanbod van Yoga on Call. Ilse begint met wat uitleg te geven over de verschillende yogastijlen en de niveau's. Vervolgens ga je aan de slag met een aantal zonnegroeten en basishoudingen uit de Vinyasa Yoga. De les wordt afgerond met een aantal zachtere Yin Yoga houdingen.

Na deze les kun je starten met onze groene (actieve lessen - Level 1) en blauwe lessen (zachtere lessen - Gentle Level). Je doet mee wanneer het jou uitkomt. Passen de livestream lessen niet altijd? Je kunt ook een lesje uit onze videotheek meepikken! Dit zijn opnames van de livestream lessen en deze blijven een drietal weken online, je kunt de video zo vaak doen als je wilt.

Mensen beginnen met yoga om verschillende redenen: ontspannen, sterker en soepeler worden, lichaamshouding verbeteren, concentratie vergroten, beter ademen, etc.
 Wat je reden ook is, ervaar zelf wat een yogasessie met je doet!In deze les van 1,5 uur leer je onder andere:  • een aantal basis yogahoudingen

  • de yoga ademhaling

  • hoe het voelt om je lichaam te stretchen 

  • dat lenigheid geen vereiste is!

  • te ontspannen na een stevige inspanning

  • een woordje uitleg over de verschillende yogastijlen
 


    Vinyasa Yoga is een actieve vorm van yoga en vereist dus een zekere (gangbare) fysieke conditie. Ben je minder beweeglijk of heb je een blessure? Stuur ons eerst een e-mailtje!

Lesgever

Ilse

Wanneer

24-01-2021 van 16.00 tot 17.30

Registreer nu

Registreer hier

Woops. Er ging iets fout. Vul alle velden in ajb. Of kijk ze na op fouten. Kruis zeker aan welke workshop je verkiest.
Je inschrijving werd verzonden! We sturen zo snel mogelijk een bevestiging met uitnodiging tot betaling. Heb geduld, dit kan soms tot een week duren, afhankelijk van de startdatum van de workshop.

Blijf op de hoogte

Volg ons op Facebook of ontvang de maandelijkse nieuwsbrief

Bekijk hier de laatste nieuwsbrief

Nog vragen?

Je vindt alle antwoorden op onze FAQ pagina

Andere vragen ontvangen wij het liefst via info@yoga-on-call.be
Is het écht nodig om te bellen? Dan kan dat op 0487-103457 (op weekdagen tussen 9 en 17 u)