Prijzen

€ 60,00 euro voor de reeks van 5 lessen. Bij aanvang van de reeks krijg je hiervoor een 5-beurtenkaart. Kun je een keertje niet komen, dan ben je de beurt niet kwijt, maar kun je een andere les bij ons volgen!

Deze lessen behoren dus niet tot ons reguliere lessenrooster (waarvoor eender welke beurtenkaart geldig is), maar worden speciaal ingelast en voor- bereid volgens een specifiek thema.

Volgde je reeds Thema Reeks 1 en/of 2 eerder
dit schooljaar? Dan betaal je slechts €55,00 euro
voor deze reeks! Klik bij het afrekenen de juist
prijsoptie (KORTING) aan.

Deze reeks gaat door vanaf 10 deelnemers.

Betaalinfo

Om je plaats te bevestigen mag je online
registreren. Klik op 'Registreer nu' onderaan
deze pagina en je wordt doorgelinkt naar ons
online registratie- en betaalsysteem. Je kunt
op verschillende manieren afrekenen, dus
je hoeft niet over een Credit Card te beschikken.

Locatie

YOC NOORD
Dok Noord 3B
(verdieping +0,5)
9000 Gent

Parkeren in de parking.
Anderhalf uur gratis parkeren!
Volg de bordjes YOC.

Klik hier voor een plannetje van het
gebouw!

Wegbeschrijving

Thema Reeks 3: Iyengar Yoga voor de heupen (VOLZET!)

woensdagen 10/1, 17/1, 24/1, 31/1 en 7/2 telkens van 09.45-11.15 uur

Op woensdagochtenden organiseren we Thema Reeksen bij YOC Noord. Derde thema dat aan bod komt: Iyengar Yoga voor de heupen. Deze reeks geeft je de mogelijkheid om specifieke houdingen die Iyengar Yoga biedt voor de heupen, stelselmatig in te oefenen. We werken dus aan een vaste reeks, maar uiteraard wel met een aantal individuele aanpassingen, indien nodig.

De heupen zijn deze keer aan de beurt. Bekken en lage rugklachten zijn vaak nauw verbonden met elkaar en door stijfheid in de heupen te verhelpen kunnen ook lage rugklachten verdwijnen. Veel vrouwen hebben versteviging nodig in het bekken met name na het krijgen van kinderen of met het vorderen van de leeftijd.

We oefenen yogahoudingen die het bekken ontlasten, verstevigen, beter plaatsen, versoepelen en ontspannen. Je leert vooral hoe je de houdingen moet uitvoeren! We oefenen de typische Iyengar Yoga uitlijning en acties in. Symmetrie, voldoende ruimte en genoeg tonus is het doel. Als een van deze ontbreekt is dat zichtbaar, voelbaar en kan het pijnklachten veroorzaken. Deze basisprincipes helpen je de eigen zwakke punten in je heupen te herkennen en zo door te dringen naar de kern van het probleem. Vervolgens kun je aan de slag om jou specifiek probleem aan te pakken! Door samen herhaaldelijk te oefenen kunnen we bijsturen waar nodig en ervoor zorgen dat je het herstellende effect van de yogahoudingen ervaart.

Tijdens de eerste sessie maak je kennis met de reeks en maken we foto's die je per mail ontvangt. Vanaf de tweede sessie bekijken we welke aanpassingen voor jou nodig zijn, zodat je een reeks op maat hebt. Je leert de houdingen kennen en je krijgt inzicht in de reeks.

In de volgende sessies oefenen we de reeks, zodat je ze uiteindelijk volledig zelfstandig en correct kunt uitoefenen. Het doel is dat je je na vijf sessies zeker genoeg voelt om thuis verder te oefenen en zo je klachten blijvend te verminderen of helemaal te verhelpen! Je krijgt inzicht in wat jou bekken nodig heeft, welke oefeningen je daarbij kunnen helpen en hoe je ze best uitvoert.

Deze reeks is geschikt voor iedereen! Je hebt geen voorkennis of yoga-ervaring nodig.

We werken met een beperkt aantal inschrijvingen (maximaal 23 deelnemers) om iedereen te voorzien van voldoende hulpmiddelen en aandacht. Graag bij inschrijving de reden van deelname toelichten door Eva Kamala een kort e-mailtje te sturen, om een zo goed mogelijke opvolging te kunnen bieden. Graag enkel per e-mail! Opmerkingen bij de reservatie kunnen niet doorgestuurd worden.

Deze reeks gaat door vanaf 10 deelnemers.

Lesgever

Eva Kamala

Wanneer

10-01-2018 van 9.45 tot 11.15
17-01-2018 van 9.45 tot 11.15
24-01-2018 van 9.45 tot 11.15
31-01-2018 van 9.45 tot 11.15
07-02-2018 van 9.45 tot 11.15

Registreer nu

Registreer hier

Woops. Er ging iets fout. Vul alle velden in ajb. Of kijk ze na op fouten. Kruis zeker aan welke workshop je verkiest.
Je inschrijving werd verzonden! We sturen zo snel mogelijk een bevestiging met uitnodiging tot betaling. Heb geduld, dit kan soms tot een week duren, afhankelijk van de startdatum van de workshop.

Blijf op de hoogte

Volg ons op Facebook of ontvang de maandelijkse nieuwsbrief

Bekijk het archief

Nog vragen?

Je vindt alle antwoorden op onze FAQ pagina

Andere vragen ontvangen wij het liefst via info@yoga-on-call.be
Is het écht nodig om te bellen? Dan kan dat op 0487-103457 (op weekdagen tussen 9 en 17 u)