Prijzen

€ 40,- voor de workshop van 3,5 uur

Betaalinfo

Om je plaats te bevestigen mag je online
registreren. Klik op 'Registreer nu' onderaan
deze pagina en je wordt doorgelinkt naar ons
online registratie- en betaalsysteem. Je kunt
op verschillende manieren afrekenen, dus
je hoeft niet over een Credit Card te beschikken.

Locatie

YOC Zuid
Oudescheldestraat 16
9000 Gent

Parkeren in de Zuidparking of Reep.
Beste met de fiets of openbaar vervoer!

Wegbeschrijving

Workshop Yin & Yang Yoga met Michèle

zondag 22 oktober van 14.00-17.30 uur

Een heel praktische workshop waarbij we via Yin Yoga en Vinyasa Krama ons lichaam goed voorbereiden op een creatieve maar rustige Vinyasa Flow.

Het eerste deel van deze workshop bestaat uit een combinatie van pranayama (ademhalingsoefeningen) en Yin Yoga. De pranayama en de lange, zachte yinstretches brengen niet alleen de geest tot rust, ze bereiden ons lichaam ook goed voor op de meer actieve yoga. Op deze manier ga je je yoga-ervaring zowel fysiek als mentaal verdiepen. Je lichaamsbewustzijn vergroot en je komt tot een diepere, ruimere ademhaling.

Tijdens het tweede deel van deze workshop werken we aan een Vinyasa Krama reeks. ‘Vinyasa Krama’ betekent letterlijk de intelligente opeenvolging van yogahoudingen, vaak om een specifiek doel te bereiken. Vinyasa Krama helpt je dus om je lichaam (en geest!) voor te bereiden voor de meer geavanceerde yogahoudingen. We beginnen met de basishoudingen en bouwen daarop verder met telkens een beetje meer uitdaging. In deze reeks concentreren we ons specifiek op voorwaartse- en achterwaartse buigingen alsmede heup- en schouderopeners.

Nadat we ons lichaam goed opgewarmd hebben via de Vinyasa Krama, beoefenen we een creatieve, maar rustige Vinyasa Flow. We eindigen met een heerlijke, lange cool down, waarin opnieuw een aantal Yin houdingen de revue passeren.

Deze workshop is voor iedereen die niveau 'Verkennen - All Levels' beoefent of reeds een 10-tal 'Beginnen - Level 1' lessen gevolgd heeft.

Lesgever

Michèle

Wanneer

22-10-2017 van 14.00 tot 17.30

Registreer nu

Registreer hier

Woops. Er ging iets fout. Vul alle velden in ajb. Of kijk ze na op fouten. Kruis zeker aan welke workshop je verkiest.
Je inschrijving werd verzonden! We sturen zo snel mogelijk een bevestiging met uitnodiging tot betaling. Heb geduld, dit kan soms tot een week duren, afhankelijk van de startdatum van de workshop.

Blijf op de hoogte

Volg ons op Facebook of ontvang de maandelijkse nieuwsbrief

Nog vragen?

Je vindt alle antwoorden op onze FAQ pagina

Andere vragen ontvangen wij het liefst via info@yoga-on-call.be
Is het écht nodig om te bellen? Dan kan dat op 0487-103457 (op weekdagen tussen 9 en 17 u)