Prijzen

LATE BIRD (vanaf 1 maart 2019)
€ 1.550,- op basis van een tweepersoonskamer
Toeslag éénpersoonskamer: € 117,- per nacht

INCLUSIEF:

  • ALLE YOGALESSEN
  • BRUNCH
  • DINER
  • VLUCHT (!!!)
  • TRANSFERS

(exclusief reisverzekering,
eventuele excursies ter plaatse)

Betaalinfo

Om je plaats te reserveren mag je online registreren. Klik op 'Registreer nu' onderaan deze pagina en je registratie wordt door- gestuurd naar Thomas Cook, welke de verdere afhandeling voor haar rekening neemt.

Algemene voorwaarden: De reiziger kan te allen tijde
het contract geheel of gedeeltelijk verbreken. Indien de
reiziger het contract verbreekt wegens een aan hem toe
te rekenen omstandigheid, vergoedt hij de schade die de
reisorganisator en / of -bemiddelaar lijden ten gevolge van
de verbreking. De schadevergoeding mag ten hoogste
eenmaal de prijs van de reis bedragen.

Yogaretreat: Herontdek de ultieme rust op Kos met Lyza Michiels > VOLZET

van 6 tot en met 13 oktober 2019

Verlang je ernaar om helemaal tot jezelf te komen? Om je zorgen even opzij te zetten, ver weg van de dagelijkse drukte? In samenwerking met Thomas Cook dompelt Lyza van Yoga on Call jou van 6 tot en met 13 oktober 2019 onder in één lang zen-moment. Geniet in het vijfsterrenhotel Casa Cook op Kos van een echte slow travel experience en beleef een innerlijke reis naar jezelf en de ultieme rust. Deze reis is voor iedereen, je hebt geen ervaring nodig. Je werkt volledig op je eigen niveau.

KIJK HIER NAAR ONS FILMPJE VAN 2018!

Jouw moment

Onthaast in een prachtige omgeving op het Griekse eiland Kos. Niets moet, alles mag. Tijdens de reis gaat het niet om wat je kunt. Het gaat erom dat je er bent, en dat je ervoor gekozen hebt om tijd te nemen voor jezelf.

De yogasessies tijdens de reis zijn dan ook ontspanningsmomenten voor iedereen. Ervaring met yoga of meditatie heb je helemaal niet nodig. Het gaat tenslotte om meer dan een reeks oefeningen. We laten je bewust worden, jezelf aanvaarden. Het is jouw moment. De yogalessen van Lyza zetten een stop op de gejaagdheid en laten je relaxen, terwijl ze je opvullen met nieuwe energie.

Een luxueuze cocon

Het vijfsterrenhotel Casa Cook in traditionele, Griekse eiland-stijl omhult je in natuurlijke luxe. Casa Cook creëert voor iedere gast een eigen, comfortabele cocon. De perfecte plek om stil te staan en alles even los te laten.

Het heerlijke farm-to-table concept van het hotelrestaurant ‘To Kima’ ontspant je zintuigen en zuivert je lichaam. Word wakker onder een stralende zon met een ontbijt vol verse, lokale producten en geniet bij de lunch en het avondeten van een ware soul-food ervaring. Je beleeft er een explosie aan smaken en kleurrijke ingrediënten. De zonovergoten gerechten worden met liefde gemaakt en dat proef je.

Zachte yogalessen

Tijdens de reis laat Lyza je ‘s morgens langzaam wakker worden met een ontspannende meditatie, waarna we overgaan in een zachte Vinyasa Flow of Yin Yoga. De focus ligt op je ademhaling en de bewustwording van je eigen lichaam en geest. Bij Yin Yoga blijven we langer in dezelfde houding om te werken op de diepere lichaamsweefsels en om de spieren volledig te laten ontspannen.

Lyza sluit ‘s avonds af met Yin Yoga of Yoga Nidra, waarmee we rust en harmonie brengen. Yoga Nidra is een meditatievorm die liggend wordt beoefend. Je belandt in een toestand tussen slapen en waken, het natuurlijke evenwicht van je lichaam wordt hersteld. Er komen verschillende gevoelens naar boven en dat maakt Yoga Nidra erg helend voor mensen die veel last hebben van stress of in de knoop liggen met zichzelf.

Ontspannende activiteiten

Je namiddag vul je vrij in. Wil je nog verder tot rust komen? In de Casa Cook Spa word je volledig ondergedompeld in sereniteit en rust. Laat je zorgen even los bij de meest luxueuze aroma’s en geniet van een ontspannende massage. Voor een diepgaande relaxatie-ervaring kan je zelfs een drie uur durend Hammam Ritueel boeken.

Daarnaast kan je ook de wondermooie omgeving van het eiland, met zijn historische schatten en roemrijke natuur, gaan ontdekken. Kos is een klein eiland waar je op een van de verlaten, witte stranden volledig tot jezelf kan komen. Trek de onaangeroerde bossen tussen de Griekse bergen in of bezoek de pittoreske binnenstad, waar je niet alleen bars, restaurants en winkels, maar ook de rijke geschiedenis van het eiland kunt ontdekken.

Wil jij ook even alles loslaten en onthaasten in alle rust en comfort? Schrijf je hieronder in, klik op 'registreer nu' en wij doen de rest!
Deze reis is voor iedereen, je hebt geen ervaring nodig. Je werkt volledig op je eigen niveau.

Voor deze reis werken we samen met Thomas Cook, voor praktische informatie rondom de reis kun je terecht bij Kim van Thomas Cook. Voor inhoudelijke en yoga-technische vragen bij ons!

Deze reis is voor iedereen, je hebt geen ervaring nodig. Je werkt volledig op je eigen niveau.

Lesgever

Lyza

Wanneer

06-10-2019 van 0.00 tot 0.00
13-10-2019 van 0.00 tot 0.00

Registreer nu

Registreer hier

Ja, ik ga mee en verblijf in een tweepersoonskamer! Stuur mijn gegevens door naar Thomas Cook voor registratie. / Kostprijs: €1550 euro
Ja, ik ga mee en verblijf in een éénpersoonskamer! Stuur mijn gegevens door naar Thomas Cook voor registratie. / Kostprijs: €2369 euro
Woops. Er ging iets fout. Vul alle velden in ajb. Of kijk ze na op fouten. Kruis zeker aan welke workshop je verkiest.
Wij hebben je registratie doorgestuurd! Je ontvangt bevestiging van Thomas Cook. Voor verdere praktische info m.b.t. deze reis, kunt u contact opnemen met het team van Thomas Cook via tel: 09 241.15.39 of mail: kim.vandewiele@thomascook.be.

Blijf op de hoogte

Volg ons op Facebook of ontvang de maandelijkse nieuwsbrief

Bekijk hier de laatste nieuwsbrief

Nog vragen?

Je vindt alle antwoorden op onze FAQ pagina

Andere vragen ontvangen wij het liefst via info@yoga-on-call.be
Is het écht nodig om te bellen? Dan kan dat op 0487-103457 (op weekdagen tussen 9 en 17 u)