Ons yoga aanbod

Bij Yoga on Call kun je terecht voor alle vormen van yoga, zowel actieve yoga waarbij je werkt aan kracht, souplesse en uithouding, als zachtere vormen waarbij loslaten en ontspanning centraal staan.

{ img_alt }

Vinyasa Yoga

Ideaal voor: mensen die houden een van dynamische, creatieve yogareeks

In deze lessen creëren we een ononderbroken flow van adem en beweging. We putten uit een breed scala van Asana (houdingen) om de lessen te variëren en alle delen van het lichaam aan te spreken. Geen twee lessen zijn hetzelfde, dus laat je telkens verrassen! In onze lessen Power Vinyasa, leggen we de nadruk iets meer op kracht en uithouding.

Lees meer - Bekijk het lessenrooster

Iyengar Yoga

Ideaal voor: mensen die houden van tijd nemen, aandacht hebben en precisie

In deze lessen blijf je langer in de houding en is er veel aandacht voor detail, precisie en symmetrie. We maken gebruik van steunelementen als blokken, dekens, bolsters, stoelen, riemen, muurtouwen, etc. Door precisiewerk is het tempo eerder traag, maar niettemin krachtig en energetisch!

Lees meer - Bekijk het lessenrooster

{ img_alt }
{ img_alt }

Ashtanga Yoga

Ideaal voor: mensen die houden van een dynamische, vaste reeks

Ashtanga Vinyasa is de meer traditionele vorm van Vinyasa Yoga. In deze lessen creëren we ook een ononderbroken flow van adem en beweging, maar we beoefenen telkens een vaste reeks van yogahoudingen. We putten uit de Primary Series (First Series) van Ashtanga Yoga. Elke les is dus vrijwel gelijkend wat als voordeel heeft dat je de reeks goed leert kennen, dat je je eigen ‘vooruitgang’ ziet en dat je de reeks overal mee naar toe kunt nemen!

Lees meer - Bekijk het lessenrooster

Yin Yoga

Ideaal voor: mensen die in diepere stretches willen gaan en de deugd van geduld willen oefenen

Deze lessen zijn eerder traag van tempo, maar diep en grensverleggend omdat de stretches langer worden aangehouden. Deze vorm van yoga vraagt om aandacht, concentratie en geduld, dit is dus een zeer goede les om deze troeven op te bouwen!

Lees meer - Bekijk het lessenrooster

{ img_alt }
{ img_alt }

Easy Yoga

Ideaal voor: mensen die op een zachte en eenvoudige manier willen bewegen

Zachte yoga, een les die geschikt is voor iedereen! Of je nu jong, oud, lenig of stijf bent, het maakt niet uit. Deze les kan ook geschikt zijn voor mensen met lichte rugklachten, handelbare blessures, vermoeidheid of pijn én voor zwangere vrouwen. Geef dit wel even mee aan de docent.

Lees meer - Bekijk het lessenrooster

Relax & Renew

Ideaal voor: mensen die even volledig tot rust en diepe ontspanning willen komen

Even de batterijen opladen! We beoefenen herstellende yogahoudingen en ademhalingsoefeningen die ons in een diepe ontspanning brengen. We maken gebruik van veel ondersteunend materiaal als kussens, blokken en dekens. Een klein geschenkje voor jezelf aan het einde van een drukke week. Ook geschikt voor mensen met blessures en zwangere vrouwen!

Lees meer - Bekijk het lessenrooster

{ img_alt }
{ img_alt }

Asudra Yoga

Ideaal voor: mensen die op zoek zijn naar meer evenwicht en harmonie

Asudra Yoga brengt evenwicht en harmonie in ons energetisch systeem. Via eenvoudige, subtiele bewegingen die voor iedereen toegankelijk zijn en door gebruik te maken van onze ademhaling, worden op diep niveau spanningen verwerkt en voelen we ons terug opgeladen. Deze les kan ook geschikt zijn voor mensen met vermoeidheid of pijn én voor zwangere vrouwen. Geef dit wel even mee aan de docent.

Lees meer - Bekijk het lessenrooster

Yoga Nidra

ideaal voor: mensen die op zoek zijn ultieme rust en relaxatie

Yoga Nidra wordt ook wel yogaslaap / yogische slaap genoemd. Het is een vorm van diepe meditatie en ontspanning waarbij je liggend een stem volgt die je doorheen een gestructureerde meditatie praat. Tijdens Yoga Nidra is je bewustzijn tussen waken en slapen, een staat die je normaal gesproken alleen bereikt in je diepe slaap. Eén sessie staat gelijk aan drie uur slaap. Daarom voel je je na Yoga Nidra verfrist en uitgerust. Het is een effectieve techniek die het mogelijk maakt om je in een half uur lichamelijk, geestelijk en emotioneel volkomen te ontspannen.

Lees meer - Bekijk het lessenrooster

{ img_alt }
{ img_alt }

Hormoonyoga

Ideaal voor: vrouwen die hun hormonen in balans willen brengen

Ook vaak zin om een vakbondsactie tegen je hormonen te starten? Last van vermoeidheid, onregelmatige cyclus, plotse gewichtstoename, PMS, burn-out? Nee, je bent niet gek. Je hormonen zijn uit balans. En wanneer dat zo is, voel je je niet lekker. Hormoonyoga, ontwikkeld door Dinah Rodrigues, stimuleert de hormoonklieren waardoor de hormoonbalans in je lichaam wordt hersteld en je hormoonproductie op peil wordt gehouden.

Lees meer - Bekijk het lessenrooster - Registreer nu

Pregnancy Yoga

Ideaal voor: vrouwen in elk stadium van hun zwangerschap

Lessen speciaal ontworpen voor tijdens de zwangerschap. Je kunt op eender welk moment, onafhankelijk van je trimester, meedoen met deze lessen. Tijdens je zwangerschap verandert er zoveel op lichamelijk, geestelijk en emotioneel vlak dat je het niet altijd kunt bijbenen. Zwangerschapsyoga kan je hierbij helpen. De oefeningen houden je lichaam gezond, sterk en lenig en bereiden je geestelijk en lichamelijk voor op de bevalling.

Lees meer - Bekijk het lessenrooster

{ img_alt }
{ img_alt }

Mama & Baby Yoga

Ideaal voor: mama's (of papa's) en hun baby van 8 weken tot 9 maanden

Yoga voor mama’s en hun (pasgeboren) baby’s! Even een moment tijd voor jezelf, sámen met je kindje. Mama & Baby Yoga helpt je af te stemmen op de noden van je kind en bevordert op natuurlijke wijze een sterke band met je baby. De Mama & Baby Yoga wordt gegeven in reeksen van vijf lessen.

Lees meer - Bekijk het lessenrooster - Registreer nu

Kleuter Yoga

Ideaal voor: kleuters van de 1e t/m de 3e kleuterklas

In de lessen kleuteryoga gaan we op een speelse manier op weg met yoga. Elke les wordt gebracht met veel fantasie en in de vorm van een verhaal. We maken ons klaar en vertrekken samen op avontuur! Wie weet wat we allemaal tegenkomen? Dan komen we samen tot rust en delen we wat we hebben meegemaakt. We krijgen vertrouwen in ons lichaam en leren ook met emoties omgaan. Samen sterker, in ons hoofd, in ons hart en in ons hele lijf. Kom je mee op ons yoga avontuur?

Lees meer - Bekijk het lessenrooster - Registreer nu

{ img_alt }
{ img_alt }

Kids Yoga

Ideaal voor: kinderen tussen 6 en 12 jaar oud

Yoga voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. De verschillende oefeningen vergroten en verfijnen de verbeeldingskracht, het inlevingsvermogen en het lichaamsbesef. De spieren en gewrichten worden soepel en sterk en door spelend op ontdekking te gaan worden ook alle zintuigen geprikkeld. Op zaterdag kunnen paps of mams gelijktijdig deelnemen aan de les Vinyasa Yoga. Onze wekelijkse lessen op zaterdag zijn terug! Van 11.00-12.00 uur!

Lees meer - Bekijk het lessenrooster

Tiener Yoga

Ideaal voor: tieners tussen 12 en 16 jaar

Yoga voor tieners van 12-16 jaar! Als tiener maak je op relatief korte tijd veel veranderingen door op zowel fysiek, mentaal, emotioneel als sociaal vlak. Dit is niet altijd even gemakkelijk! Yoga en meditatie helpen bij het omgaan met deze veranderingen. Je krijgt meer voeling met je lichaam en worden je bewust van je ademhaling, de sleutel tot ontspanning. Je leert te vertrouwen op jezelf en hierdoor om te gaan met moeilijke, onzekere situaties.

Lees meer - Bekijk het lessenrooster - Registreer nu

{ img_alt }

Registreer hier

Woops. Er ging iets fout. Vul alle velden in ajb. Of kijk ze na op fouten. Kruis zeker aan welke workshop je verkiest.
Je inschrijving werd verzonden! We sturen zo snel mogelijk een bevestiging met uitnodiging tot betaling. Heb geduld, dit kan soms tot een week duren, afhankelijk van de startdatum van de workshop.

Zin gekregen? Volg een proefles!

Zin gekregen? Volg een proefles op locatie of via livestream!

Kies een les uit die jou aanspreekt, rekening houdend met je niveau. Kijk hiervoor naar het overzicht van onze verschillende yogastijlen én onze niveau’s. Als beginner heb je keuze uit de groene Level 1 en blauwe Gentle Level lessen.

Geen idee welke yoga het beste bij je past? Doe onze yogatest!

De proefles boeken doe je door te klikken op de les van jouw keuze in één van onze lessenroosters: ‘lessen op locatie’ of ‘lessen via livestream’. Maak een persoonlijke account en klik de optie ‘proefles’ aan.

Alle yogamateriaal (inclusief mat) is aanwezig in studio. Voor lessen die je thuis volgt via livestream staat er telkens bij vermeld wat je nodig hebt. Je trekt best gemakkelijk zittende kleding aan. Je volgt de les op blote voeten.

Een proefles op locatie kost 10 euro. Een proefles via livestream kost 5 euro.

Tot binnenkort!

Welke yoga is voor jou?

Geen idee welke yogastijl jou het meeste ligt?

Doe onze test

Onze prijzen

We maken (sinds corona) een onderscheid tussen ‘Flexkaarten’ en ‘Digikaarten’. Een Flekaart (kartonnen beurtenkaart) koop je bij ons ter plaatse in de studio. Een Digikaart (digitale beurtenkaart) koop je online via Eversports. Meer uitleg hierover lees je onder de prijzentabel én op deze PDF.
Studentenprijzen:

  • Flexkaart studentenprijs op vertoon studentenkaart (<26 jaar) aan de balie in de studio
  • Digikaart studentenkorting bedraagt -10% >>> kortingscode via info@yoga-on-call.be met foto van je studentenkaartStudent
———
LESSEN OP LOCATIE
———
Proefles € 10
Losse les € 15
5 beurten Flexkaart € 65 € 60
5 beurten Digikaart € 70 - 10%
10 beurten Flexkaart € 120 € 110
10 beurten Digikaart € 130 - 10%
20 beurten Flexkaart € 200 € 180
20 beurten Digikaart € 220 - 10%
50 beurten Flexkaart op aanvraag (info@yoga-on-call.be)
———
LESSEN VIA LIVESTREAM
———
Proefles € 5
Losse les € 9
5 beurten Digikaart € 45
10 beurten Digikaart € 90
———
VIDEOTHEEK
———
1 les € 6
5 lessen € 30

Betaalinfo

Flexkaart = kartonnen beurtenkaart die je ter plaatse koopt, zoals voorheen. Liefst contant, want dat gaat het snelst, maar Payconiq kan ook. Betalen met je bankkaart kan helaas niet. Je plaats in de les reserveer je voor een kleine kost online of je komt gewoon naar de studio als je vrije plaatsen ziet. Voor aanvang van de les laat je de flexkaart afstempelen door de docent.

Digikaart = digitale beurtenkaart waarmee je online je les boekt én betaalt. Je beurt wordt automatisch afgeschreven. Het betaalproces wijst zichzelf. Je kan betalen via Bancontact, Paypal of Credit Card. Voor aanvang van de les laat je de docent gewoon even weten dan je aanwezig bent.

Het aankopen van livestreams of een video uit onze videotheek gebeurt volledig online. Je kan betalen met Bancontact, Paypal of Credit Card.

Betalen voor workshops en/of reeksen gebeurt altijd via online registratie. Hiervoor klik je door op de workshop van jouw keuze op de workshops pagina.

>>> Klik voor een flexkaart CADEAUBON!

Blijf op de hoogte

Volg ons op Facebook of ontvang de maandelijkse nieuwsbrief

Bekijk hier de laatste nieuwsbrief

Nog vragen?

Je vindt alle antwoorden op onze FAQ pagina

Andere vragen ontvangen wij het liefst via info@yoga-on-call.be
Is het écht nodig om te bellen? Dan kan dat op 0487-103457 (op weekdagen tussen 9 en 17 u)