Ons yoga aanbod

Bij Yoga on Call kun je terecht voor de meer dynamische vormen van yoga, dus actieve yoga waarbij je werkt aan kracht, souplesse en uithouding. We leggen de nadruk op Vinyasa, Iyengar en Ashtanga Yoga, maar we hebben voor ieder wat wils. Hieronder maak je kennis met ons volledige yoga aanbod!

Vinyasa Yoga

Ideaal voor: mensen die houden een van dynamische, creatieve yogareeks

In deze lessen creëren we een ononderbroken flow van adem en beweging. We putten uit een breed scala van Asana (houdingen) om de lessen te variëren en alle delen van het lichaam aan te spreken. Geen twee lessen zijn hetzelfde, dus laat je telkens verrassen! In onze lessen Power Vinyasa, leggen we de nadruk iets meer op kracht en uithouding.

Lees meer - Bekijk het lessenrooster

{ img_alt }
{ img_alt }

Iyengar Yoga

Ideaal voor: mensen die houden van tijd nemen, aandacht hebben en precisie

In deze lessen blijf je langer in de houding en is er veel aandacht voor detail, precisie en symmetrie. We maken gebruik van steunelementen als blokken, dekens, bolsters, stoelen, riemen, muurtouwen, etc. Door precisiewerk is het tempo eerder traag, maar niettemin krachtig en energetisch!

Lees meer - Bekijk het lessenrooster

Ashtanga Yoga

Ideaal voor: mensen die houden van een dynamische, vaste reeks

Ashtanga Vinyasa is de meer traditionele vorm van Vinyasa Yoga. In deze lessen creëren we ook een ononderbroken flow van adem en beweging, maar we beoefenen telkens een vaste reeks van yogahoudingen. We putten uit de Primary Series (First Series) van Ashtanga Yoga. Elke les is dus vrijwel gelijkend wat als voordeel heeft dat je de reeks goed leert kennen, dat je je eigen ‘vooruitgang’ ziet en dat je de reeks overal mee naar toe kunt nemen!

Lees meer - Bekijk het lessenrooster

{ img_alt }
{ img_alt }

Ashtanga Mysore

Ideaal voor: mensen die een dagelijkse, persoonlijke, toegewijde yoga-practice willen opbouwen

Mysore? Een stad in India! De bakermat van Ashtanga Vinyasa Yoga. Tevens ook de benaming voor de traditionele wijze van yogabeoefening in het Ashtanga systeem. Je beoefent, aangereikt door je leraar, (delen van) de Primary Series in groep, maar dan op je eigen tempo. Het is als het ware privéles in een groepssetting. Je oefent je persoonlijke routine in een gemengde groep van beginners en meer gevorderde yogi’s. Ontdek de magie van ‘self-practice’.

Lees meer - Bekijk het lessenrooster

Iyengar Yoga Special Needs

Ideaal voor: mensen die zich niet thuisvoelen in een reguliere groepsles

Iyengar Yoga Special Needs komt tegemoet aan jouw behoefte, wanneer een reguliere groepsles niet past bij wat jij (op dit moment) nodig hebt. Je hebt bijvoorbeeld rug-, nek-, schouder- en of knieklachten of je bent herstellende van ziekte of een kwetsuur. Ook kan het zijn dat je je persoonlijke yogabeoefening wil verfijnen en je zwakkere of strammere zones wil verbeteren. Deze lessen worden gegeven in reeksen van 4 lessen (online registratie).

Lees meer - Bekijk het lessenrooster - Registreer nu

{ img_alt }
{ img_alt }

Iyengar Yoga Opleiding

Ideaal voor: mensen die op termijn Iyengar Yogadocent(e) willen worden

Bij Yoga on Call is het mogelijk om met Eva Kamala Rodenburg als mentor, je voor te bereiden op een examen voor het behalen van het Iyengar Yoga basislerarencertificaat Introductory II.

Lees meer - Bekijk het lessenrooster

Easy Yoga

Ideaal voor: mensen die op een zachte en eenvoudige manier willen bewegen

Zachte yoga, een les die geschikt is voor iedereen! Of je nu jong, oud, lenig of stijf bent, het maakt niet uit. Deze les kan ook geschikt zijn voor mensen met lichte rugklachten, handelbare blessures, vermoeidheid of pijn én voor zwangere vrouwen. Geef dit wel even mee aan de docent.

Lees meer - Bekijk het lessenrooster

{ img_alt }
{ img_alt }

Yin Yoga

Ideaal voor: mensen die in diepere stretches willen gaan en de deugd van geduld willen oefenen

Deze lessen zijn eerder traag van tempo, maar diep en grensverleggend omdat de stretches langer worden aangehouden. Deze vorm van yoga vraagt om aandacht, concentratie en geduld, dit is dus een zeer goede les om deze troeven op te bouwen!

Lees meer - Bekijk het lessenrooster

Relax & Renew

Ideaal voor: mensen die even volledig tot rust en diepe ontspanning willen komen

Even de batterijen opladen! We beoefenen herstellende yogahoudingen en ademhalingsoefeningen die ons in een diepe ontspanning brengen. We maken gebruik van veel ondersteunend materiaal als kussens, blokken en dekens. Een klein geschenkje voor jezelf aan het einde van een drukke week. Ook geschikt voor mensen met blessures en zwangere vrouwen!

Lees meer - Bekijk het lessenrooster

{ img_alt }
{ img_alt }

Asudra Yoga

Ideaal voor: mensen die op zoek zijn naar meer evenwicht en harmonie

Asudra Yoga brengt evenwicht en harmonie in ons energetisch systeem. Via eenvoudige, subtiele bewegingen die voor iedereen toegankelijk zijn en door gebruik te maken van onze ademhaling, worden op diep niveau spanningen verwerkt en voelen we ons terug opgeladen. Deze les kan ook geschikt zijn voor mensen met vermoeidheid of pijn én voor zwangere vrouwen. Geef dit wel even mee aan de docent.

Lees meer - Bekijk het lessenrooster

Yoga Nidra

ideaal voor: mensen die op zoek zijn ultieme rust en relaxatie

Yoga Nidra wordt ook wel yogaslaap / yogische slaap genoemd. Het is een vorm van diepe meditatie en ontspanning waarbij je liggend een stem volgt die je doorheen een gestructureerde meditatie praat. Tijdens Yoga Nidra is je bewustzijn tussen waken en slapen, een staat die je normaal gesproken alleen bereikt in je diepe slaap. Eén sessie staat gelijk aan drie uur slaap. Daarom voel je je na Yoga Nidra verfrist en uitgerust. Het is een effectieve techniek die het mogelijk maakt om je in een half uur lichamelijk, geestelijk en emotioneel volkomen te ontspannen.

Lees meer - Bekijk het lessenrooster

{ img_alt }
{ img_alt }

Hatha Yoga

Ideaal voor: mensen die op zoek zijn naar een klassieke yogastijl met ruimte voor beweging, ademhaling en meditatie

In deze lessen leggen we de nadruk op lichaamshouding, ademhaling én meditatie. Hatha Yoga heeft een gunstige invloed op het algemeen fysiek en mentaal welzijn van de beoefenaar. Deze lessen zijn toegankelijk voor beginnende yogi’s.

Lees meer - Bekijk het lessenrooster

Adem!

Ideaal voor: mensen die meer voeling willen krijgen met hun ademhaling

Vanuit een rustige, meditatieve sfeer beoefenen we een reeks klassieke ademhalingsoefeningen afkomstig uit de Hatha Yoga. Deze zullen per les variëren. Je eindigt met het stretchen van de benen en een zalige Savasana (ontspanningshouding).

Lees meer - Bekijk het lessenrooster

{ img_alt }
{ img_alt }

Hormoonyoga

Ideaal voor: vrouwen die hun hormonen in balans willen brengen

Ook vaak zin om een vakbondsactie tegen je hormonen te starten? Last van vermoeidheid, onregelmatige cyclus, plotse gewichtstoename, PMS, burn-out? Nee, je bent niet gek. Je hormonen zijn uit balans. En wanneer dat zo is, voel je je niet lekker. Hormoonyoga, ontwikkeld door Dinah Rodrigues, stimuleert de hormoonklieren waardoor de hormoonbalans in je lichaam wordt hersteld en je hormoonproductie op peil wordt gehouden.

Lees meer - Bekijk het lessenrooster - Registreer nu

Pregnancy Yoga

Ideaal voor: vrouwen in elk stadium van hun zwangerschap

Lessen speciaal ontworpen voor tijdens de zwangerschap. Je kunt op eender welk moment, onafhankelijk van je trimester, meedoen met deze lessen. Tijdens je zwangerschap verandert er zoveel op lichamelijk, geestelijk en emotioneel vlak dat je het niet altijd kunt bijbenen. Zwangerschapsyoga kan je hierbij helpen. De oefeningen houden je lichaam gezond, sterk en lenig en bereiden je geestelijk en lichamelijk voor op de bevalling.

Lees meer - Bekijk het lessenrooster

{ img_alt }
{ img_alt }

Mama & Baby Yoga

Ideaal voor: mama's (of papa's) en hun baby van 8 weken tot 9 maanden

Yoga voor mama’s en hun (pasgeboren) baby’s! Even een moment tijd voor jezelf, sámen met je kindje. Mama & Baby Yoga helpt je af te stemmen op de noden van je kind en bevordert op natuurlijke wijze een sterke band met je baby. Deze lessen worden gegeven in reeksen van 5 lessen (online registratie).

Lees meer - Bekijk het lessenrooster - Registreer nu

Kleuter Yoga

Ideaal voor: kleuters van de 1e t/m de 3e kleuterklas

In de lessen kleuteryoga gaan we op een speelse manier op weg met yoga. Elke les wordt gebracht met veel fantasie en in de vorm van een verhaal. We maken ons klaar en vertrekken samen op avontuur! Wie weet wat we allemaal tegenkomen? Dan komen we samen tot rust en delen we wat we hebben meegemaakt. We krijgen vertrouwen in ons lichaam en leren ook met emoties omgaan. Samen sterker, in ons hoofd, in ons hart en in ons hele lijf. Kom je mee op ons yoga avontuur?

Lees meer - Bekijk het lessenrooster - Registreer nu

{ img_alt }
{ img_alt }

Wobbel Yoga

Ideaal voor: kinderen tussen 5 en 9 jaar oud

Wobbelyoga is kinderyoga voor kinderen tussen 5 en 9 jaar waarbij gebruik wordt gemaakt van het Wobbel balance board, een houten boogvorm met ontelbare mogelijkheden, een Waldorfklassieker. Hiermee gaat er een hele nieuwe wereld aan oefeningen en mooie verhalen open. Door de bewegingen van de Wobbel worden de yogahoudingen uitdagender en de avonturen die we meemaken nog leuker. We bieden de Wobbel Yoga aan als ‘specials’ van 2 uur op woensdag en zaterdagnamiddag, mét inschrijving.

Lees meer - Bekijk het lessenrooster - Registreer nu

Kids Yoga

Ideaal voor: kinderen tussen 6 en 12 jaar oud

Yoga voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. De verschillende oefeningen vergroten en verfijnen de verbeeldingskracht, het inlevingsvermogen en het lichaamsbesef. De spieren en gewrichten worden soepel en sterk en door spelend op ontdekking te gaan worden ook alle zintuigen geprikkeld. Op zaterdag kunnen paps of mams gelijktijdig deelnemen aan de les Vinyasa Yoga. Wekelijkse lessen Kids Yoga op zaterdagochtend (zonder inschrijving!)

Lees meer - Bekijk het lessenrooster

{ img_alt }
{ img_alt }

Tiener Yoga

Ideaal voor: tieners tussen 12 en 16 jaar

Yoga voor tieners van 12-16 jaar! Als tiener maak je op relatief korte tijd veel veranderingen door op zowel fysiek, mentaal, emotioneel als sociaal vlak. Dit is niet altijd even gemakkelijk! Yoga en meditatie helpen bij het omgaan met deze veranderingen. Je krijgt meer voeling met je lichaam en worden je bewust van je ademhaling, de sleutel tot ontspanning. Je leert te vertrouwen op jezelf en hierdoor om te gaan met moeilijke, onzekere situaties. Deze lessen worden gegeven in reeksen van 5 lessen (online registratie).

Lees meer - Bekijk het lessenrooster - Registreer nu

YOC Community Class (gratis)

Ideaal voor: mensen die een beperkt budget hebben

Graag willen we op wekelijkse basis mensen de kans geven om gratis les bij ons te volgen. Elke maandag van 09.00-10.00 uur kun je bij ons terecht voor een gratis les Iyengar Yoga - Level 1 bij YOC Noord.

Lees meer - Bekijk het lessenrooster

{ img_alt }

Registreer hier

Woops. Er ging iets fout. Vul alle velden in ajb. Of kijk ze na op fouten. Kruis zeker aan welke workshop je verkiest.
Je inschrijving werd verzonden! We sturen zo snel mogelijk een bevestiging met uitnodiging tot betaling. Heb geduld, dit kan soms tot een week duren, afhankelijk van de startdatum van de workshop.

Zin gekregen? Volg een proefles!

Maak een keuze uit ons lessenrooster, rekening houdend met je niveau. Als beginner heb je keuze uit al onze Beginnen - Level 1 lessen én onze Herbronnen - Gentle Level lessen.

Geen idee welke yoga het beste bij je past? Doe onze yogatest!

Vooraf inschrijven is niet nodig. Als je 10 minuten voor aanvang van de les aanwezig bent, is dat ruim voldoende!

Alle yogamateriaal (inclusief mat) is aanwezig in studio. Je trekt best gemakkelijk zittende kleding aan of je kleedt je bij ons om. Je volgt de les op blote voeten.

YOC Noord is wat moeilijker te vinden, zie hier een plannetje!

Kom 10 min voor aanvang van de les naar de studio en breng dit ingevulde document (pdf) mee

Welke yoga is voor jou?

Geen idee welke yogastijl jou het meeste ligt?

Doe onze test

Onze prijzen

Hieronder een overzicht van onze huidige prijzen. Je kunt ons Ashtanga Mysore programma (de vroege ochtendlessen op Dok Noord) volgen met je gewone 5-10-20-beurtenkaart (of je betaalt voor een losse les). Wil je echter onbeperkt naar deze Mysore lessen komen, dan betaal je een aangepaste prijs voor een maand, driemaanden en jaarkaart (zie hieronder in het overzicht + Mysore). We verkopen ook CADEAUBONNEN! Zie onderaan. Onze studentenprijzen zijn enkel voor studenten met een geldige studentenkaart én jonger dan 26 jaar.


Normaal Student Kinderen
Proefles (éénmalig) € 10 € 10 € 5
Losse les € 15 € 10 € 10
5 beurtenkaart (6mnd) € 60 € 50 nvt Koop online
10 beurtenkaart (1jr) € 110 € 100 € 75 Koop online
20 beurtenkaart (1jr) € 190 € 170 nvt Koop online
1 maand onbeperkt (30d) € 90 € 80 nvt Koop online
1 maand onbeperkt + Mysore (30d) € 120 € 110 nvt Koop online
3 maand onbeperkt (90d) € 220 € 200 nvt Koop online
3 maand onbeperkt + Mysore (90d) € 290 € 270 nvt Koop online
1 jaar onbeperkt (13mnd) € 750 € 650 nvt Koop online
1 jaar onbeperkt + Mysore (13mnd) € 950 € 850 nvt Koop online

Betaalinfo

Betalen voor onze reguliere lessen kan contant in de studio, online of via overschrijving op onderstaande rekening (we hebben geen Bancontact). Neem je bewijsje van overschrijving mee (of toon het via je smartphone) en je krijgt direct je kaart. Zonder bewijs, helaas geen kaart. Dan betaal je een losse les! Betalen voor workshops en/of reeksen gebeurt bij online registratie.

VZW Yoga Promotions
Oudescheldestraat 16
9000 Gent
IBAN: BE12 7390 1087 3192
BIC: KREDBEBB

CADEAUBON

Blijf op de hoogte

Volg ons op Facebook of ontvang de maandelijkse nieuwsbrief

Bekijk hier de laatste nieuwsbrief

Nog vragen?

Je vindt alle antwoorden op onze FAQ pagina

Andere vragen ontvangen wij het liefst via info@yoga-on-call.be
Is het écht nodig om te bellen? Dan kan dat op 0487-103457 (op weekdagen tussen 9 en 17 u)