Prijzen

€95,- voor de dagworkshop / €145,- voor de dagworkshop én een 5-beurtenkaart (dit is een korting van 10 euro) waarmee je wekelijkse lessen hormoonyoga (én alle andere lessen bij YOC) kunt volgen.

Betaalinfo

Voor deze workshop registreer én betaal je
op voorhand online! Klik hiernaast
(scroll naar beneden) op 'registreer nu'.

Deze lessen gaan door bij YOC Zuid!

Hormoonyoga

Ideaal voor: vrouwen die hun hormonen in balans willen brengen

Ook vaak zin om een vakbondsactie tegen je hormonen te starten? Last van vermoeidheid, onregelmatige cyclus, plotse gewichtstoename, PMS, burn-out? Nee, je bent niet gek. Je hormonen zijn uit balans. En wanneer dat zo is, voel je je niet lekker. Hormoonyoga, ontwikkeld door Dinah Rodrigues, stimuleert de hormoonklieren waardoor de hormoonbalans in je lichaam wordt hersteld en je hormoonproductie op peil wordt gehouden. Ideaal bij klachten als: vermoeidheid, PMS, verminderde vruchtbaarheid, onregelmatige cyclus, laag libido, trage schildklier, cysten, (pre)menopauze, etc. Hormoonyoga is dus voor vrouwen van alle leeftijden! Docente Ineke geeft bovendien heel veel uitleg over wat die hormonen nu eigenlijk doen in ons lichaam. Telkens een heel leerrijke ervaring! Je kunt bij ons wekelijks terecht voor een les Hormoonyoga, maar éérst dien je de dagworkshop te volgen om de set houdingen te leren.

Veel vrouwen verwensen hun cyclus en hun hormonen, omdat die zorgen voor ongemak. Je hormoonbalans is alles. Je mag immers nog zoveel talenten en ideeën hebben, als je hormonen uit balans zijn, zul je de energie en veerkracht niet hebben. Maar wanneer je hormoonbalans optimaal is, voel je je fit en zelfverzekerd. Hormoonyoga (re)activeert je hormonen, regelt je cyclus, vergroot je vruchtbaarheid en je libido, vermindert overgangsklachten en geeft je de vitaliteit om je vrouwelijk potentieel te leven tot op hoge leeftijd!

In de Dagworkshop Hormoonyoga leer je de set houdingen en krijg je een hoop informatie over de essentiële rol van hormonen, hoe ze samenwerken, hoe voeding kan bijdragen tot een gezonde hormoonhuishouding, enzoverder. Vaak een ware eyeopener! Lerares Ineke is naast docent Hormoonyoga immers ook Hormooncoach: ‘Ik wil vrouwen inspireren zodat ze merken dat al hun verwarring rond hun lichaam kan worden vervangen door begrip. Je hoeft niet te strijden tegen je hormonen, leer ermee samenwerken.’

Op het einde van de dagworkshop krijg je een hand-out met alle oefeningen zodat je ze thuis kunt beoefenen. Je kunt bij ons ook wekelijks terecht voor een les Hormoonyoga (gewoon via de normale beurtenkaart), zodat je ook in groep de set kunt blijven oefenen. De energie en ondersteuning van een groepsles is niet te onderschatten!

De wekelijkse les vanaf januari 2018 zal als volgt zijn:
Maandag van 20.30-21.30 uur @ YOC Zuid

Voor wie?

Voor alle vrouwen vanaf 35+ of jongere vrouwen indien ze hormonale klachten (bv. pijnlijke menstruaties, pms, trage schildklier, enz) hebben. Geen yogavoorkennis vereist.

Voor wie NIET?

Mannen, zwangere vrouwen, vrouwen die hormoongevoelige borstkanker hebben/hadden, vrouwen met vergevorderde endometriose of myomen, vrouwen korter dan 20 weken bevallen. Bij twijfel, stuur ons een e-mail.

Dagworkshop Hormoonyoga

Eerstvolgende data in 2018:

  • zondag 28 januari van 09.30-17.30 uur
  • zondag 4 maart van 09.30-17.30 uur
  • zondag 22 april van 09.30-17.30 uur
  • zondag 27 mei van 09.30-17.30 uur

Een volle dag in het teken van je hormonen! Er wordt een lunchpauze van 45 minuten voorzien een een tea break in de namiddag. Opgelet: zorg voor een lichte lunch! Een volle maag wordt immers niet blij van de dynamische ademhaling van Hormoonyoga!

Prijzen:

€95,- voor de dagworkshop
€145,- voor de dagworkshop én een 5-beurtenkaart (dit is een korting van 10 euro) waarmee je wekelijkse lessen Hormoonyoga (én alle andere lessen bij YOC) kunt volgen.

Lesgever(s)

Ineke

Wanneer & waar?

Bekijk ons lessenrooster

Registreren?

Voor deze les vragen we je om te registeren.
Registreer nu

Ben je nieuw?

Wil je naar de les komen? Fijn!
Je kan op eender welk moment tijdens het
jaar instromen, zónder vooraf in te schrijven
(tenzij uitdrukkelijk vermeld).
Maak een keuze uit ons lessenrooster rekening
houdend met je niveau. Alle yogamateriaal (inclusief mat)
is aanwezig in studio. Je trekt best gemakkelijk
zittende kleding aan of je kleedt je bij ons om.
Je volgt de les op blote voeten.

Overtuigd?

Leuk! Kom voor een proefles!

Download dit formulier en breng het mee voor een proefles

Bekijk ons volledige aanbod aan yoga

Blijf op de hoogte

Volg ons op Facebook of ontvang de maandelijkse nieuwsbrief

Nog vragen?

Je vindt alle antwoorden op onze FAQ pagina

Andere vragen ontvangen wij het liefst via info@yoga-on-call.be
Is het écht nodig om te bellen? Dan kan dat op 0487-103457 (op weekdagen tussen 9 en 17 u)