Kleuter Yoga

Ideaal voor: kleuters van de 1e t/m de 3e kleuterklas

In de lessen kleuteryoga gaan we op een speelse manier op weg met yoga. Elke les wordt gebracht met veel fantasie en in de vorm van een verhaal. We maken ons klaar en vertrekken samen op avontuur! Wie weet wat we allemaal tegenkomen? Dan komen we samen tot rust en delen we wat we hebben meegemaakt. We krijgen vertrouwen in ons lichaam en leren ook met emoties omgaan. Samen sterker, in ons hoofd, in ons hart en in ons hele lijf. Kom je mee op ons yoga avontuur?

Om de kleuters te laten wennen aan de juf én het groepsproces voor ieder gemakkelijker te maken, mogen de ouders tijdens de les niet in de zaal blijven (het is geen ouder en kind yoga). Tijd dus voor een snelle boodschap of een koffietje in de buurt van het Zuid! De laatste les van de reeks zullen we een toonmoment inlassen om te laten zien wat we geleerd hebben!

We bieden de Kleuter Yoga aan in reeksen van 5 lessen (online registratie). Je kunt bij ieder begin van een reeks instappen.

De lessen gaan telkens door op vrijdag van 16.15-17.15 uur @ YOC ZUID

Eerstvolgende reeks:

Reeks 1: vrijdag 25/09, 02/10, 09/10, 16/10 en 23/10 2020 van 16.15-17.15 uur
Reeks 2: vrijdag 30/10, 13/11, 20/11 en 27/11 en 4/12 2020 van 16.15-17.15 uur > GEANNULEERD!

PER REEKS KUNNEN ER 12 KLEUTERS DEELNEMEN. VANWEGE COVID-19 PLANNEN WE REEKS PER REEKS IN, VANDAAR DAT DE EVENTUEEL VOLGENDE REEKSEN NOG NIET AANGEBODEN WORDEN.

De reeksen gaan door vanaf 8 inschrijvingen! Zeg het voort!

Bij inschrijving voor de reeks Kleuter Yoga gelden volgende ALGEMENE VOORWAARDEN: Annulering voor deze reeks kan uitsluitend via e-mail plaatsvinden en is voor het eerst aan de orde als deze Yoga on Call heeft bereikt. Tot één maand voor de aanvangsdatum kan de deelnemer annuleren met terugbetaling van het inschrijfgeld, minus een administratieve kost van 10 euro. Bij annulering tot 8 dagen voor de aanvangsdatum wordt 50% van het totale inschrijfgeld in rekening gebracht. Bij annulering nadien wordt geen inschrijfgeld terugbetaald. Als een kleuter vanwege medische redenen 3 of meer lessen niet kan volgen, kan hij / zij op vertoon van een doktersattest, de gemiste lessen inhalen in een volgende reeks. Alle afwezigheden om andere redenen kunnen niet (meer) ingehaald worden en / of in rekening gebracht worden van een volgende reeks. Bij inschrijving voor een reeks betaalt men dus telkens voor de volle reeks van 5 lessen.

Lesgever(s)

Mandy

Wanneer & waar?

Bekijk ons lessenrooster

Registreren?

Voor deze les vragen we je om te registeren.
Registreer nu

Bekijk ons volledige aanbod aan yoga

Registreer hier

Woops. Er ging iets fout. Vul alle velden in ajb. Of kijk ze na op fouten. Kruis zeker aan welke workshop je verkiest.
Je inschrijving werd verzonden! We sturen zo snel mogelijk een bevestiging met uitnodiging tot betaling. Heb geduld, dit kan soms tot een week duren, afhankelijk van de startdatum van de workshop.

Blijf op de hoogte

Volg ons op Facebook of ontvang de maandelijkse nieuwsbrief

Bekijk hier de laatste nieuwsbrief

Nog vragen?

Je vindt alle antwoorden op onze FAQ pagina

Andere vragen ontvangen wij het liefst via info@yoga-on-call.be
Is het écht nodig om te bellen? Dan kan dat op 0487-103457 (op weekdagen tussen 9 en 17 u)