Mama & Baby Yoga

Ideaal voor: mama's (of papa's) en hun baby van 8 weken tot 9 maanden

Het beoefenen van yoga heeft voordelen voor mensen van alle leeftijden. Een gezonde levensstijl kan dan ook niet vroeg genoeg worden meegegeven. Vanuit dit oogpunt bieden wij yogalessen aan voor de allerjongsten. Kinderen reageren zeer positief op de stimulerende, actieve handelingen. Dit is niet alleen leuk voor baby en ouder, het bevordert ook het gevoel van veiligheid en welzijn bij je baby.

Mama & Baby Yoga helpt je af te stemmen op de noden van je kind en bevordert op natuurlijke wijze een sterke band met je baby. De simpele stretches, houdingen en massages zijn gebaseerd op de basis ideeën van yoga en stimuleren niet alleen het welzijn en de ontwikkeling van je baby, ze helpen ook je eigen flexibiliteit en kracht te verbeteren door eenvoudige postnatale stretches en houdingen. De oefeningen zijn bovendien niet alleen voor moeders, ook vaders zijn welkom om deel te nemen! Hoe veel of weinig ervaring je ook met yoga hebt, je zal merken dat je baby je veel kan leren.

Mama & Baby Yoga voor baby’s van 8 weken tot 9 maanden. Voel je vrij om een eigen dekentje of knuffel voor je baby mee te brengen. Voeden en verschonen kan altijd!

Geniet in tijden van Corona van onze lessen Mama & Baby Yoga via livestream, jullie doen mee binnen het comfort van thuis. Jullie rollen zo uit bed de yogamat op!

Eerstvolgende reeks 2021 VIA LIVESTREAM

Reeks 1: 29/01, 05/02, 12/02, 19/02 en 26/02 telkens van 10.30-11.30 uur

DIT IS WAT JE MAG JE VERWACHTEN ALS JE ONLINE VIA ONZE LIVESTREAM MEEDOET:

Annelies geeft les vanuit haar privé yogaruimte bij haar thuis. Ze is goed zicht- en hoorbaar en je kunt haar persoonlijk aanspreken aan het begin en einde van de les. Ook tijdens de les is er mogelijkheid tot interactie. Je maakt het jezelf comfortabel met een dekentje of matje voor een scherm waarop jij kunt inloggen op Zoom (computer, tablet, smartphone, televisie). Enkele dagen voor aanvang van de reeks sturen we je een instructiemail met de link naar de lessen.

Nodig: een yogamat (of andere mat), een dekentje.

Lesgever(s)

Annelies

Wanneer & waar?

Bekijk ons lessenrooster

Registreren?

Voor deze les vragen we je om te registeren.
Registreer nu

Bekijk ons volledige aanbod aan yoga

Registreer hier

Woops. Er ging iets fout. Vul alle velden in ajb. Of kijk ze na op fouten. Kruis zeker aan welke workshop je verkiest.
Je inschrijving werd verzonden! We sturen zo snel mogelijk een bevestiging met uitnodiging tot betaling. Heb geduld, dit kan soms tot een week duren, afhankelijk van de startdatum van de workshop.

Blijf op de hoogte

Volg ons op Facebook of ontvang de maandelijkse nieuwsbrief

Bekijk hier de laatste nieuwsbrief

Nog vragen?

Je vindt alle antwoorden op onze FAQ pagina

Andere vragen ontvangen wij het liefst via info@yoga-on-call.be
Is het écht nodig om te bellen? Dan kan dat op 0487-103457 (op weekdagen tussen 9 en 17 u)