Wobbel Yoga

Ideaal voor: kinderen tussen 5 en 9 jaar oud

Wobbelyoga is kinderyoga voor kinderen tussen 5 en 9 jaar waarbij gebruik wordt gemaakt van het 'Wobbel balance board', een houten boogvorm met ontelbare mogelijkheden, een Waldorfklassieker. Hiermee gaat er een hele nieuwe wereld aan oefeningen en mooie verhalen open. Door de bewegingen van de Wobbel worden de yogahoudingen uitdagender en de avonturen die we meemaken nog leuker.

Wobbelyoga combineert het mooiste van yoga en alle mogelijkheden van de Wobbel. De Wobbel maakt de yogalessen vernieuwend, waarbij op een leuke en uitdagende manier wordt gewerkt aan kracht en balans. De ritmische bewegingen op de Wobbel brengen rust in hoofd en lijf. De lessen zorgen ervoor dat de kleine yogi’s hun lichaamsbesef vergroten en zelfvertrouwen zien groeien. Inspanning en ontspanning wisselen we af. Aan het einde van een Wobbelyogales stapt ieder kind trots, ontspannen en met een grote glimlach van de Wobbel af.

Oktober 2020 = Wobbelyogamaand! Op vier zaterdagen in oktober kunnen kids tussen 5 en 9 jaar van 16.00-17.00 uur lesje Wobbel Yoga komen volgen! Gewoon online een plaats reserveren via ons lessenrooster en ter plaatse met je (oude) Kids 10-beurtenkaart of voor een losse les betalen !

www.yoga-on-call.be/lessenrooster > scroll naar oktober! De lessen gaan door op 10, 17, 24 en 31 oktober van 16.00-17.00 uur.

Slechts 10 plaatsen per sessie! De lessen gaan door vanaf 7 inschrijvingen! Deze lessen gaan door bij Yoga on Call Zuid.

Lesgever(s)

Liesbeth, Mandy

Wanneer & waar?

Bekijk ons lessenrooster

Bekijk ons volledige aanbod aan yoga

Registreer hier

Woops. Er ging iets fout. Vul alle velden in ajb. Of kijk ze na op fouten. Kruis zeker aan welke workshop je verkiest.
Je inschrijving werd verzonden! We sturen zo snel mogelijk een bevestiging met uitnodiging tot betaling. Heb geduld, dit kan soms tot een week duren, afhankelijk van de startdatum van de workshop.

Blijf op de hoogte

Volg ons op Facebook of ontvang de maandelijkse nieuwsbrief

Bekijk hier de laatste nieuwsbrief

Nog vragen?

Je vindt alle antwoorden op onze FAQ pagina

Andere vragen ontvangen wij het liefst via info@yoga-on-call.be
Is het écht nodig om te bellen? Dan kan dat op 0487-103457 (op weekdagen tussen 9 en 17 u)