Dé YOC Vinyasa Yoga Teacher Training '24-'25 > check de specials!

Egon

Egon maakt deel uit van ons Teacher Training team. Hij verzorgt de lessen anatomie. Hou de website in de gaten voor 'guest classes' met Egon!

De afgelopen 10 jaar heb ik me fulltime toegewijd aan het pad van yoga en coaching. Ik beoefen een combinatie van Yoga, Holistic Functional Training & Meditatie en begeleidt ook anderen hierin.

Door de jaren heen heb ik veel mensen geholpen blessures te overwinnen. Via hollistische bewegingstherapie ondersteunde ik bij revalidatieprogramma's, in nauwe samenwerking met osteopaten en fysiotherapeuten.

Sinds 2019 geef ik les in functionele anatomie, en verzorg ik de asana en sequencing lessen als onderdeel van verschillende yoga docentenopleidingenin België en Portugal. Mijn persoonlijke missie ligt in het begrijpen van de menselijke anatomie als een middel om lichamen 'te lezen’, waarbij we zowel de sterktes als disfuncties kunnen onderscheiden om ze te gebruiken als een middel voor persoonlijke transformatie.

Vanuit Portugal verzorg ik personal coaching via 'Holistic Training Online' en ben ik, samen met gelijkgestemden, een regeneratief Farmging- & Natural Building project aan het opzetten.