Dé YOC Vinyasa Yoga Teacher Training '24-'25 > check de specials!

Doceert: Yin Yoga

Op mijn 17de stapte ik voor de eerste keer de YOC studio binnen. Ik had nood aan meer ademruimte, beweging en mentale rust. Mijn verwachtingen werden meer dan ingelost en de yogamicrobe heeft me sindsdien niet meer losgelaten. Integendeel.

Ik verwelkom je graag in een trage wereld, waar je opnieuw verbinding kan maken met je authentieke zelf.

In mijn lessen streef ik naar inclusiviteit. Dat iedereen zich gedragen, ondersteund en welkom voelt op de mat. Ik reik je instrumenten aan om te kunnen navigeren en functioneren in een soms overprikkelende wereld; door op een aangename manier met je mentale en fysieke zelf in dialoog te gaan. Zonder compromissen te sluiten op rust en door de waarde van zelfzorg te benadrukken.

Yoga vond mij, nu zo’n 10 jaar geleden, op een moment dat ik zowel mentaal als fysiek nood had aan richting en connectie. Ik herinner me nog goed dat mijn toenmalige teacher tijdens één van de lessen de vraag stelde waarom we daar, in de les, aanwezig waren. Voor mij was het antwoord duidelijk. Om me meer verbonden te voelen met mezelf, en de wereld rondom me. Fast forward naar het hier en nu. Net deze boodschap is precies wat ik wil uitdragen in mijn lessen.

De tools om je daarbij te helpen, heb ik meegenomen uit teacher trainings zoals de E-RYT 200 Yogalife Hatha TTC en een E-RYT 50 Restorative & Yoga Nidra Training bij Frog Lotus Yoga. Aangevuld met specialisaties in Savasana en Somatic Rest bij Lizzie Lasater & Judith Hanson Lasater (dé grondlegster van R&R), en heel wat alternatieve invloeden opgedaan tijdens het reizen.