Dé YOC Vinyasa Yoga Teacher Training '24-'25 > check de specials!

Ik heb een grote passie voor reizen, yoga en actief bezig zijn! Als kind heb ik heel wat competitieve sporten beoefend maar ik was altijd heel slecht in de competitie zelf. De druk en stress rond het moeten presteren werden me telkens teveel. Na een aantal jaar zoeken naar een gepaste manier om te bewegen zonder die presteerdruk te ervaren, kwam ik bij yoga terecht.

Yoga kwam op een moment toen ik helemaal geen connectie meer voelde met mezelf en mijn eigen lichaam. Het beoefenen van yoga heeft me mezelf opnieuw leren kennen. Het heeft me mezelf en mijn lichaam leren graag zien.

Later trok ik naar India, Goa om yoga verder te ontdekken en mijn eerste teacher training te voltooien. Vanaf dat momemnt was ik vastberaden om mijn passie en liefde voor yoga te delen en me te blijven verdiepen.

Naast yoga ben ik ook veel bezig met andere vormen van bewegen zoals hardlopen, krachttraining en mobility. Ik hou er dan ook van om al deze vormen te combineren om zo een gezonde geest, een gezond lichaam en gezonde levensstijl te creëren.

Ik sta te popelen om dit met jullie te delen!