Check onze zomer special! In juli & augustus onbeperkt yoga + toegang tot de videotheek.

Een goede vriendin opende voor mij de deuren van de yogawereld. Het was een one way ticket en een innerlijke ontdekkingsreis waar ik zelfbewuster en rustiger van werd. Ik startte met het beoefenen van actieve, dynamische yoga vormen. Ik merkte dat yoga me dicht bij mezelf bracht en mijn lichaam kracht gaf. Het maakt me fysiek en mentaal sterker. Na een drukke werkdag is yoga de ideale opkikker die me mentaal oplaadt, fit en energiek maakt.

Naast Yang Yoga kwam ik ook in contact met Yin Yoga. Yin staat voor zachtheid, rust, naar binnen keren, ontvankelijkheid, overgave. Je gebruikt je lichaam niet om in een houding te komen, maar de houding om in je lichaam te komen. Uit je hoofd naar je lichaam en je hart. Van denken naar voelen, van doen naar zijn. Yin yoga heeft ook een meditatief karakter. Je blijft met je aandacht bij je ademhaling. Je keert naar binnen en zoekt de stilte op. Gedachten, emoties of lichamelijke gewaarwordingen waarnemen zoals ze zijn. Accepteren wat er is en je overgeven aan het huidige moment.

Vandaag is yoga een onmisbaar deel van m’n leven. Het is een levensstijl en passie geworden. Yoga is bevrijdend en helpt me balans, rust, dankbaarheid, vreugde en geluk te vinden in het dagelijkse leven.

In 2014 volgde ik een kinderyoga opleiding bij Helen Purperhart in Nederland en enkele jaren later de tieneryoga opleiding. Het is heel bijzonder om kinderen en jongeren yoga te leren ontdekken. In 2016 behaalde ik de Alignment-Orientated Flow Yoga Teacher Training (E-RYT 200) o.l.v. Joachim Meire. Vervolgens de Vinyasa Yoga Teacher Training (E-RYT 200) bij Green Yoga International. In 2022 behaalde ik de Yin Yoga (E-RYT 200) Teacher Training in Bali o.l.v. Alexandra Denkinger. Het afgelopen jaar voltooide ik de Align & Flow Yoga Teacher Training (E-RYT 200) bij Benny Demeulenaere en Christel Meulebroeck van Body Atelier. Ik blijf me met liefde en plezier verdiepe in de vele aspecten van yoga. Jaarlijks volg ik enkele workshops of retreats. Het is inspirerend om van verschillende docenten in diverse yogastijlen les te krijgen.

Vandaag doceer ik Tieneryoga, Vinyasa Yoga en Yin Yoga. Ik kijk ernaar uit deze practices met jullie te delen.

Yoga is healing your body, mind and soul.