Check de prijzenpagina voor onze nieuwe abonnementen!

Doceert: Tiener Yoga

Een goede vriendin opende voor mij de deuren van de yogawereld. Het was een one way ticket en een innerlijke ontdekkingsreis waar ik zelfbewuster en rustiger van werd. Ik merkte dat yoga me dicht bij mezelf bracht en mijn lichaam kracht gaf. Het maakt me fysiek en mentaal sterker.

Ik werk voor het ondersteuningsnetwerk Divergent, een boeiende job. Na een drukke werkdag is yoga de ideale opkikker die me mentaal oplaadt, fit en energiek maakt.

Vandaag beoefen ik dagelijks meditatie en yoga. Het is een levensstijl en een passie. Yoga is bevrijdend en helpt me balans, rust, dankbaarheid, vreugde en geluk te vinden in het dagelijkse leven.

Ik hou erg van kinderen omdat ze spontaan en puur zijn. Hun onbevangenheid zorgt ervoor dat ze hun fantasie en belevingswereld ten volle ervaren. De stap naar kinderyoga kwam voor mij als vanzelfsprekend. In 2014 volgde ik een kinderyoga opleiding bij Helen Purperhart in Nederland en enkele jaren later de tieneryoga opleiding. Het is heel bijzonder om kinderen en jongeren yoga te leren ontdekken.

Om m’n eigen yoga praktijk te verdiepen en het op een goede manier te kunnen doorgeven volgende ik enkele teacher trainingen. In 2016 behaalde ik de Alignment-Orientated Flow Yoga teacher training (E-RYT 200) o.l.v. Joachim Meire. Het afgelopen jaar voltooide ik de Vinyasa yoga teacher training (E-RYT 200) bij Green Yoga International. In 2022 zal ik de Alignment Yoga Flow Teacher Training volgen bij Benny Demeulenaere en Christel Meulebroeck van Body Atelier.

Het is inspirerend om van verschillende docenten en in diverse yogastijlen les te krijgen. Naast Vinyasa yoga beoefen ik ook Ashtanga, Hatha en Yin yoga.