Check onze zomer special! In juli & augustus onbeperkt yoga + toegang tot de videotheek.

Trui

In 2013 maakte ik kennis met yoga bij YOC, al was het voor mij in het begin niet gemakkelijk om het yogapad te volgen. De wetenschapper in mij vocht (en vecht soms nog steeds) met de spirituele kant van yoga. Maar gaandeweg ontdekte ik mijn nieuwe ik, die openstond voor zowel het fysieke als het mentale aspect van yoga.

Ik had het geluk dat vijf bezielde yoga docenten van YOC mijn pad kruisten (dankjewel Dolly, Giel, Thip, Vanessa en Eva), bij wie ik diverse yogastijlen leerde kennen. Na verschillende yoga retreats in het buitenland was ik verkocht en werd yoga een deel van mijn leven. In 2017 en 2018 volgde ik een 200 uur Vinyasa (Antwerp Yoga) en een 200 uur Yin (Bali - Jo Phee, Yinspiration) teacher training, en zo begon het lesgeven voor mij. Geïnspireerd door de roll-and-release lessen van Alexander volgde ik een 50 uur MyoYin teacher opleiding bij Fran Gottschlich, de bezielster van Yinsilence. Recent (2023) begon voor mij ook mijn nieuwe passie van soundhealing met mijn kristallen klankschalen, na een intensieve workshop bij Christal Singing Bowls Europe in Brussel.

Mijn grote passie is dan ook om mijn yoga kennis en soundhealing te delen met anderen. Ik gaf al vier jaar Yin Yang yoga in het Gentse, waarbij ik een krachtige Vinyasa les combineer met het zachtere Yin. En nu start ik met lessen Yin yoga in de studio waar het voor my allemaal begon Yoga-on-Call. De cirkel is rond.