Check onze zomer special! In juli & augustus onbeperkt yoga + toegang tot de videotheek.

Lessenrooster

Levels

alt textBeginnen – Level 1

Matig intensieve lessen waarin je kennis maakt met de basis, met de nadruk op staande houdingen. Wissel gerust af tussen Vinyasa, Ashtanga en Iyengar Yoga, ze vullen elkaar mooi aan. Volg zeker een tiental Level 1 (Beginnen) lessen voor je doorstroomt naar Level 2 (Oefenen). Dit hangt uiteraard af van persoon tot persoon. Bij twijfel, bespreek het met je docent ter plaatse.

alt textVerkennen – All Levels > niet voor complete beginners!

Veelzijdige lessen voor iedereen die al een beetje ervaring heeft. Verken je grenzen, maar respecteer je eigen niveau. Stap in nadat je een 5-tal level 1 lessen in de specifieke yogastijl (Iyengar / Vinyasa / Ashtanga) hebt gevolgd. De leerkracht reikt voor ieder niveau verschillende opties aan.

alt textOefenen – Level 2

Meer intensieve lessen nadat je zeker een tiental Level 1 (Beginnen) en/of All Levels (Verkennen) lessen hebt gevolgd. Je beschikt over de basiskennis en wil iets meer. Oefen omgekeerde houdingen als hoofdstand en schouderstand. Je hoeft de eindhouding nog niet te kunnen om deze lessen te volgen!

alt textVerdiepen – Level 3

Gevorderde lessen voor yogi's met minstens een jaar ervaring. Verdiep je verder in de wondere wereld van de yoga en werk, aan de hand van uitdagende reeksen en houdingen, aan meer kracht, souplesse en uithouding, maar vooral ook aan een diepere concentratie!

alt textHerbronnen – Gentle Level

Deze lessen zijn voor iedereen, zowel beginnende als doorwinterde yogi’s. Herbron in een zachte les die traag is van tempo, met als filosofie: 'stretch the body, relax the mind'.

alt textSpecifiek – No Level

Deze lessen zijn heel specifiek qua inhoud en/of doelgroep. Iedereen kan meedoen. De intensiteit van de les bepaal je zelf. Weet dat je nooit alles hoeft mee te doen in een yogales!