Check regelmatig onze nieuwe specials!
Op locatie

Volg een les

Welkom in onze drie zalen: de Hall, de Room en de Floor! De Hall en Floor zijn onze grote en kleine zaal op het gelijkvloers. De Room vind je met de trap naar boven op de 1e verdieping.

Hoe werkt het?

Kies op het lessenrooster een les binnen jouw niveau en kijk of er vrije plaatsen zijn.

Dan heb je twee opties:

Eén. Trek gemakkelijke kledij aan en kom 15 minuten voor de les naar de studio. Neem een proefles voor €10,- of koop een Flexkaart. Je bent vertrokken!

Twee. Boek meteen je les online. Kies voor proefles of 3 beurten intro als je nieuw bent, of koop meteen een Digikaart of Abonnement, de keuze is aan jou!

Wat is een Flexkaart?

Onze old school kartonnen beurtenkaart. Die koop je voor of na de les. Met Payconiq, je bank app of contant.

Tip: Betaal contant en je krijgt je Flexkaart aan studententarief!

Kijk vooraf even op ons rooster of er nog vrije plaatsen zijn in de les en kom gewoon.

Als je wil, kun je je plaats reserveren door te klikken op de les. Dit kost €1,- of €0,75 als je een '10 x reserveringskaart' koopt. Handig voor de drukkere lessen.

Je beurt wordt ter plaatse, voor aanvang van de les, afgestempeld door de docent.

Kun je niet komen? Vergeet je reservering niet te annuleren! Dit kan tot twee uur op voorhand gratis, zo houd je de reservering tegoed. Lukt dat niet, dan vragen we je alsnog de plek in het systeem vrij te geven via de app van Eversports. Zo maak je een andere yogi blij met de vrije plaats.

Wat is een Digikaart?

Onze digitale beurtenkaart. Een Digikaart koop je bij het boeken van een les net zoals een proefles, 3 beurten intro of losse les. Je aankoop kun je raadplegen in je persoonlijke account van Eversports bij 'Producten en Memberships'. Je geboekte lessen kun je bekijken en desnoods annuleren bij 'Mijn boekingen'. De ideale kaart voor de digital native!

>>> Je boekt je les altijd op voorhand! Eventueel last-minute, ter plaatse met je smartphone. De docent kan dit niet doen voor jou. Je plaats is verzekerd én je les is reeds betaald! Meld je voor aanvang van de les even aan bij de docent, zo weten we dat je aanwezig bent.

Je kunt tot 2 uur op voorhand gratis annuleren, zo hou je de beurt tegoed. Annuleer je later, dan ben je de beurt helaas kwijt. We kunnen hier geen uitzonderingen op maken.

Onze abonnementen!

We bieden drie soorten abonnementen aan, die je online kunt afsluiten bij het boeken van een les. Ideaal voor wie onbeperkt yoga wil beoefenen en maandelijks opzegbaar. Neem hier een kijkje!

Je persoonlijke Eversports account

Boek je je lessen online, dan kom je vanzelf terecht bij Eversports, onze software partner. Een account aanmaken kan op drie manieren:

  1. via het lessenrooster op onze eigen website > ‘Lessenrooster'.

  2. via de website Eversports.be > je zoekt Yoga on Call Zuid.

  3. via de app van Eversports > download de app in de App Store voor je iPhone of via Google Play voor Android smartphone. Zet Yoga on Call Zuid bij je favorieten, dan heb je ons rooster altijd bij de hand. Zet de 'meldingen' voor app aan! Zo krijg je bericht als je op de wachtlijst staat en er een plaats vrijkomt.

Veel gestelde vragen

Nieuw hier?

1
Ik ben nieuw! Hoe gaat het in zijn werk?
  1. Kies een les uit die jou aanspreekt, rekening houdend met je niveau. Kijk hiervoor naar het overzicht van onze verschillende [yogastijlen] én onze niveau’s. Als beginner heb je keuze uit de groene Level 1, de blauwe Gentle Level en de oranje No Level lessen.

  2. De proefles boeken doe je door te klikken op de les van jouw keuze in één van onze lessenroosters: ‘studiolessen’ of ‘livestream lessen’. Maak een persoonlijke account aan in Eversports, onze software partner, en klik bij het boeken de optie ‘proefles’ aan. Een proefles op locatie kost 10 euro. Een proefles via livestream kost 5 euro.

  3. Alle yogamateriaal (inclusief yogamat) is aanwezig in studio. Voor lessen die je thuis volgt via livestream staat er telkens bij vermeld wat je nodig hebt. Je trekt best gemakkelijk zittende kleding aan. Je volgt de les op blote voeten.

Weet dat je altijd naar de studio mag komen als je vrije plaatsen ziet! Op voorhand reserveren of boeken is zeker niet verplicht.

2
Wanneer kan ik instromen?

Het hele jaar door! Onze lessen worden doorlopend gegeven en zijn ingedeeld in verschillende niveau's. Je kunt op elk moment instromen. Het enige waar je dus rekening mee dient te houden is je niveau. Hier een overzicht: Levels. Beginners kunnen kiezen uit groene Level 1, de blauwe Gentle Level en de oranje No Level lessen.

3
Mag ik een proefles volgen?

Jazeker! Iedereen die nog nooit bij ons is geweest, heeft recht op een éénmalige proefles als kennismaking met de studio. Een proefles op locatie kost 10 euro, een proefles via livestream kost 5 euro. Hier lees je alles over het volgen van je eerste les.

4
Welke les volg ik best?

Dat hangt af van waar je naar op zoek bent. Wil je graag actief bezig zijn en werken aan kracht, uithouding en soupless? Of ben je meer op zoek naar volledige rust en ontspanning? Beide kan met Yoga!

Via ons menu Yoga krijg je een overzicht en de indeling van onze verschillende yogastijlen. Dit geeft jou een eerste indruk.

Wil je meer gericht op zoek naar de ideale les? Doe onze yogatest!

Als beginner kom je naar een Level 1 (groen), een Gentle Level (blauw) of No Level (oranje) les. Kom, probeer en ervaar! Dat is de enige manier om erachter te komen wat yoga voor jou kan betekenen en welke vorm van yoga jou het meeste ligt.

Bespreek voor of na je proefles met de docent ter plaatse wat jouw noden zijn en hoe de les jou bevallen is. Samen bekijken jullie welke lessen het meest geschikt zijn voor jou.

5
Ik ben heel fit en lenig, kan ik naar een Level 2 les komen?

Nee, helaas. We vragen je écht om eerst kennis te maken met de basis in onze level 1 lessen. Hier leer je basishoudingen, de juiste uitlijning van die houdingen en de termen die we gebruiken.

Als je dan een aantal Level 1 lessen hebt gevolgd, kun je doorstromen naar de All Levels en uiteindelijk de Level 2 lessen.

In de Level 1 lessen wordt alles goed uitgelegd. In de volgende niveau's verwachten we dat je de basis kent. We tonen minder voor en je weet welke houding we bedoelen als we Virabhadrasana 2 of Krijger 2 zeggen. In lessen als Vinyasa en Ashtanga ligt het tempo ook een stuk hoger waardoor het een hele uitdaging wordt als je de basis niet hebt meegekregen.

6
Moet ik reserveren voor de les?

Zeker niet! Je kunt altijd bij ons binnenstappen en een lesje meepikken. Kijk wél even op ons lessenrooster om te zien of er nog voldoende vrije plaatsen zijn of last-minute veranderingen.

7
Wat moet ik meebrengen?

Niets! Alle materiaal is aanwezig in de studio. Gebruik je liever je eigen yogamat, dan kan dat natuurlijk!

8
Wat trek ik aan?

Gemakkelijk zittende (sport)kleding. Je hebt geen sportschoenen nodig, je volgt de les op blote voeten.

9
Hoeveel op voorhand moet ik in de les zijn?

10-15 minuten is ruim voldoende! Kom niet veel te vroeg, maar zeker ook niet te laat. Als de les begint, wordt de deur gesloten en kun je helaas niet meer binnen.

We zijn hier redelijk streng in want een rustige, kalme start van een yogales is essentieel. Het geeft ieder de tijd/ruimte om te 'arriveren' en de dagelijkse besognes even los te laten. Het zet de toon voor de rest van de les, ook voor jouw eigen ervaring en beleving.

Mensen die te laat komen verstoren die essentiële eerste momenten voor zowel de groep als de docent.

10
Kan ik bij jullie betalen met bancontact?

Nee helaas, bij ons op locatie kun je terecht met: contant geld, Payconiq én je eigen bankapp (overschrijving).