Check regelmatig onze nieuwe specials!
lange les

Alexander's Sylvester Vinyasa

met Alexander De Waele

zondag 31 december

Welkom bij onze Sylvester Vinyasa Yoga! Naar jaarlijkse traditie: een lange les op de ochtend van oudjaar.

Wie

Wanneer?

zondag 31 december
van 10.00-12.00 uur

Prijs

€30 euro, 2 beurten of
met onze Holiday Special

Deze eindejaarsperiode schenken we per deelnemer in onze XL lessen €1,- aan Brooddoosnodig.

Locatie

YOC Zuid > Hall
Oudescheldestraat 16
9000 Gent

Deze speciale les is een uitnodiging om het jaar op een positieve manier af te sluiten. We brengen de dynamische stroom van Vinyasa yoga samen met elementen van meditatie en pranayama (ademhalingsoefeningen), om een holistische ervaring te bieden die zowel het lichaam als de geest voedt.

Deze all-round les is ontworpen om evenwicht en harmonie te bevorderen. We verkennen verschillende yogahoudingen die de flexibiliteit en kracht verbeteren, terwijl we ons tegelijkertijd concentreren op de kracht van de ademhaling om onze bewegingen te ondersteunen. De combinatie van meditatie en pranayama én Vinyasa biedt een diepere laag van ontspanning en zelfbewustzijn.

Bereid je voor op een transformerende ervaring waarbij we samen ons lichaam en geest resetten, klaar om met hernieuwde energie en helderheid het nieuwe jaar in te duiken. Deze les is een kans om los te laten wat niet meer dient en ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden en avonturen. Rol je matje uit en stap met ons mee in een reis van vernieuwing en herontdekking, klaar om een fris en bruisend nieuw jaar te verwelkomen!

------------------

Deze Lange les is geschikt voor niveau All Levels > voor iedereen met 5 á 10 lessen ervaring met Yoga! 

-----------

Je kunt deze lange les op volgende manieren boeken:

  • je boekt een losse deelname voor de prijs van 30 euro. Je plaats is verzekerd, de les is betaald.

  • je boekt met 2 beurten van je Digikaart. Je plaats is verzekerd, de les is betaald.

  • je meld je aan met onze Holiday Special. Je plaats is verzekerd, maar neem de annuleringstermijn* in acht (een no-show kost 10 euro).

  • je ziet (last minute) een vrije plaats? Kom gewoon! Ter plaatse betaal je met je Flexkaart, contant of met Payconiq. Helaas kun je voor lange lessen niet meer reserveren in combinatie met je Flexkaart, dit vanwege een te groot aantal 'no-shows' in het verleden.

Hier meer uitleg over Flexkaart / Digikaart.

De les gaat door bij 8 inschrijvingen. Door je plaats op voorhand te boeken laat je ons zien dat je komt. Indien niet voldoende deelnemers, krijg je het inschrijfgeld uiteraard integraal terug.

-----------

*LET OP! Gratis annuleren is mogelijk tot 12 uur voor aanvang van de les.

Voor deze lange les kun je tot 12 uur voor aanvang van de les gratis annuleren via 'mijn boekingen' in je persoonlijke account van Eversports. Ben je te laat, dan ben je helaas je inschrijfgeld / gebruikte beurten kwijt.

Maak je gebruik van onze Holiday Special? We vragen je om extra zorgvuldig om te springen met je reserveringen! Een no-show in een volzette les kost 10 euro! Op deze manier help je ons, ons ruime aanbod te laten voortbestaan én onze docenten een eerlijke verloning te geven.