Dé YOC Vinyasa Yoga Teacher Training '24-'25 > check de specials!
workshop

Dagworkshop Hormoonyoga (1+1 FLAIR-ACTIE)

met Ineke Van Nieuwenhoven

zondag 20 augustus

Yuy! Op 1 augustus komt de Flair pocket 'workhops 1+1' uit en wij staan erin! Je kunt onze populaire dagworkshops Hormoonyoga volgen met twee voor de prijs van één! Neem je vriendin, zus, tante of moeder mee voor deze interessante dag, volledig in het teken van je hormonen.

Wanneer

zondag 20 augustus van
09.30-18.00 uur

Prijs

€137,- voor de dagworkshop voor 2 personenen, oftwel €68,50 per persoon.

Deze prijs is enkel geldig met de Flairbon uit de Flairpocket 'workshops 1+1' die in de week van 1 augustus uitkomt.

Locatie

YOC Zuid > Hall
Oudescheldestraat 16
9000 Gent

Ook vaak zin om een vakbondsactie tegen je hormonen te starten? Last van vermoeidheid, onregelmatige cyclus, plotse gewichtstoename, PMS, burn-out? Nee, je bent niet gek. Je hormonen zijn uit balans. En wanneer dat zo is, voel je je niet lekker. Hormoonyoga, ontwikkeld door Dinah Rodrigues, stimuleert de hormoonklieren waardoor de hormoonbalans in je lichaam wordt hersteld en je hormoonproductie op peil wordt gehouden.

Ideaal bij klachten als: vermoeidheid, PMS, verminderde vruchtbaarheid, onregelmatige cyclus, laag libido, trage schildklier, cysten, (pre)menopauze, etc. Hormoonyoga is dus voor vrouwen van alle leeftijden! Docente Ineke geeft bovendien heel veel uitleg over wat die hormonen nu eigenlijk doen in ons lichaam. Telkens een heel leerrijke ervaring!

Lees hier een interessant interview met Dinah Rodrigues in Psychologies Magazine.

Veel vrouwen verwensen hun cyclus en hun hormonen, omdat die zorgen voor ongemak. Je hormoonbalans is alles. Je mag immers nog zoveel talenten en ideeën hebben, als je hormonen uit balans zijn, zul je de energie en veerkracht niet hebben. Maar wanneer je hormoonbalans optimaal is, voel je je fit en zelfverzekerd. Hormoonyoga (re)activeert je hormonen, regelt je cyclus, vergroot je vruchtbaarheid en je libido, vermindert overgangsklachten en geeft je de vitaliteit om je vrouwelijk potentieel te leven tot op hoge leeftijd!

In de Dagworkshop Hormoonyoga leer je de set houdingen en krijg je een hoop informatie over de essentiële rol van hormonen, hoe ze samenwerken, hoe voeding kan bijdragen tot een gezonde hormoonhuishouding, enzoverder. Vaak een ware eyeopener! Lerares Ineke is naast docent Hormoonyoga immers ook Hormooncoach: ‘Ik wil vrouwen inspireren zodat ze merken dat al hun verwarring rond hun lichaam kan worden vervangen door begrip. Je hoeft niet te strijden tegen je hormonen, leer ermee samenwerken.’

Op het einde van de dagworkshop krijg je een hand-out met alle oefeningen zodat je ze thuis kunt beoefenen. We bekijken ook telkens of we een of meerdere oefenlessen kunnen invoeren na iedere dagworkshop, zodat je ook in groep de set kunt blijven oefenen. De energie en ondersteuning van een groepsles is niet te onderschatten!

Voor wie?

Voor alle vrouwen vanaf 35+ of jongere vrouwen indien ze hormonale klachten (bv. pijnlijke menstruaties, pms, trage schildklier, enz) hebben. Geen yogavoorkennis vereist.

Voor wie NIET?

Mannen, zwangere vrouwen, vrouwen die hormoongevoelige borstkanker hebben/hadden, vrouwen met vergevorderde endometriose of myomen, vrouwen korter dan 20 weken bevallen. Bij twijfel, stuur ons een e-mail.

Dagworkshop Hormoonyoga

Een volle dag in het teken van je hormonen! Er wordt een lunchpauze van 45 minuten voorzien een een tea break in de namiddag. Opgelet: zorg voor een lichte lunch! Een volle maag wordt immers niet blij van de dynamische ademhaling van Hormoonyoga!

Ineke Van Nieuwenhoven

Ik ben Ineke, al tien jaar yogadocent en vijf jaar Hormoonyoga docent. En ik wil niets liever dan dat je bruisend van vitaliteit in het leven staat.

Ja. Dat kan! Meer energie, zin in seks, geen mood swings meer en een goede nachtrust. Hormoonyoga doet je hormonen opnieuw stromen, zodat jij vrij en zorgeloos een leuk leven kunt leiden!

Ik weet hoe hormonale ongemakken je leven overhoop kunnen halen. Na je zwangerschap, of omdat je van de pil ging, of richting menopauze gaat. Hoeveel dokters je al zag. Hoe je voelt dat er iets niet juist is in je lichaam. Hoe moe je je soms voelt. Je zou zo graag jezelf helpen, maar je weet niet hoe. Je snakt naar hormonale rust, geen pijn, meer energie, geen mood swings, geen gedoe.

I’ve got you, dear. Ik leer je graag hormoonyoga en deel mijn kennis over hormonen met jou. Met fun, simplicity & play. Open, warm en professioneel. Dicht bij jou.

Omdat ik jou een prachtig leven gun waarin je onbezorgd voor je dromen kunt gaan.

------

FLAIR ACTIE - Flair Pocket 'Workshops 1+1'

JE KUNT JE NU AL INSCHRIJVEN VOOR DEZE WORKSHOP!

STUUR EEN EMAIL NAAR INFO@YOGA-ON-CALL.BE MÉT DE NAAM EN HET EMAILADRES VAN JOUW +1 (JE VRIENDIN, MOEDER, NICHT, ZUS, ...)

JE KRIJGT VAN ONS DE INSCHRIJFLINK. HIERMEE BOEK JE EEN PLEK VOOR JEZELF AAN HET VOLLEDIGE TARIEF (€137,-). NA ONTVANGST VAN JOUW INSCHRIJVING, SCHRIJVEN WIJ OOK JOUW +1 GRATIS EN VOOR NIETS IN EN STUREN HAAR EEN BEVESTIGINGSMAIL MET JOU IN CC. OP DEZE MANIER STEL JE AL TWEE PLEKKEN VEILIG VOOR DE WORKSHOP IN AUGUSTUS.

HET ENIGE WAT JE NU NOG MOET DOEN IS VANAF 1 AUGUSTUS DE FLAIR KOPEN EN JE PERSOONLIJKE FLAIRBON AANMAKEN. DEZE BRENG JE OP DE DAG VAN DE WORKSHOP UITGEPRINT MEE EN KLAAR IS KEES! HEB JE GEEN PERSOONLIJKE FLAIRBON BIJ JE? DAN MOET JE HELAAS HET VERSCHIL TER PLAATSE BIJBETALEN. SLECHTS ÉÉN VAN JULLIE HOEFT EEN BON AAN TE MAKEN.

------

Annuleringsvoorwaarden:

Annulering van workshops en cursussen door de deelnemer kan uitsluitend via e-mail plaatsvinden en is voor het eerst aan de orde als deze Yoga on Call heeft bereikt. Tot één maand voor de aanvangsdatum kan de deelnemer annuleren met terugbetaling van het inschrijfgeld, minus een administratieve kost van 10 euro. Bij annulering tot 8 dagen voor de aanvangsdatum wordt 50% van het totale inschrijfgeld in rekening gebracht. Bij annulering nadien wordt geen inschrijfgeld terugbetaald.