Check regelmatig onze nieuwe specials!
reeks

De wervelkolom - kanaal van energie & informatie

met Johan Louncke

start 25 februari

Voor een goede gezondheid is de ruggengraat misschien wel het belangrijkste deel van ons lichaam. Iedere wervel correspondeert met en heeft zijn uitwerking op verschillende organen, orgaansystemen, zenuwen en energiebanen.

Wie

Wanneer?

zondagen van 10.30 - 11.45 uur
25/2, 3/3 en 10/3

Prijs

€ 45,- voor de reeks
(of via beurtenkaart,
lees hiernaast)

Locatie

YOC Zuid > Floor
Oudescheldestraat 16
9000 Gent

Yogi’s die regelmatig met volle aandacht alle wervels in verschillende rotaties bewegen, ervaren op het einde van zo’n sessie dat ze in wezen een ‘energieveld’ zijn.

Eens je doorvoeld hebt wat het betekent om in een meditatieve staat te zijn, kan je daar telkens naar terugkeren. Omdat je simpelweg weet dat het bestaat. Hoe frequenter je daar werk van maakt, hoe gemakkelijker het wordt om je lichaam op dit energieveld af te stemmen.

Johan's lessen en massages zijn er op gericht om ons organisme te verbinden met deze meditatieve ‘energyspace’. Het is een eenvoudig aanwezig zijn in een ruimte van vrede, innerlijke balans, harmonie en diepe rust waarin al onze systemen en structuren vrijelijk informatie aan mekaar doorgeven.

Dat is de kers op de taart van iedere goede yogales. Dat is healing.

----------

Je kunt deze reeks op volgende manieren boeken/reserveren:

  • je boekt voor de prijs van 45 euro. Je plaats is verzekerd, de lessen zijn betaald.

  • je boekt met 3 beurten van je Digikaart. Je plaats is verzekerd, de lessen zijn betaald.

  • je reserveert een plek met 3 beurten van je '10 x reserveringskaart'. Je lessen zijn nog niet betaald, dit doe je bij aanvang van de eerste les met drie stempels op je Flexkaart! Onderstaande annuleringvoorwaarden zijn van kracht, óók als je met een Flexkaart deelneemt.

  • heb je een abonnement via domiciliëring bij ons tijdens de volledige duur van de reeks? Dan krijg je 25% korting op de totaalprijs van de reeks! Stuur een e-mailtje naar info@yoga-on-call.be om je kortingscode te ontvangen.

Hier meer uitleg over Flexkaart / Digikaart.

----------

De reeks gaat door bij 6 inschrijvingen. Zeg het voort! Indien niet voldoende deelnemers, krijg je het inschrijfgeld uiteraard integraal terug.

---------

Annuleringsvoorwaarden:

Je kunt tot 7 dagen voor aanvang van de reeks gratis annuleren. Bij annulering tot 2 dagen voor de aanvangsdatum wordt 50% van het totale inschrijfgeld (Flex/Digi: 1 beurt bij een reeks van 3 lessen en 2 beurten bij een reeks van 5 lessen) in rekening gebracht. Bij annulering nadien wordt geen inschrijfgeld terugbetaald.)

Op deze manier help je ons, ons ruime aanbod te laten voortbestaan én onze docenten een eerlijke verloning te geven.