Dé YOC Vinyasa Yoga Teacher Training '24-'25 > check de specials!
lange les

Diana's Connected Breathing: Exhale the Old, Inhale the New

zondag 31 december

Exhale the Old, Inhale the New is het thema van deze sessie Connected Breathing met Diana op de laatste dag van het jaar!

Wie

Wanneer?

zaterdag 31 december
van 10.00-12.00 uur

Prijs

€30 euro, 2 beurten of
met onze Holiday Special

Deze eindejaarsperiode schenken we per deelnemer in onze XL lessen €1,- aan Brooddoosnodig.

Locatie

YOC Zuid > Floor
Oudescheldestraat 16
9000 Gent

Bewust verbonden ademhalen of 'connected breathing' is een techniek waar we in een continue flow de ademhaling verbinden gedurende 60 a 75 min begeleid door muziek.

Connected breathing is een krachtige en veilige manier om het lichaam te voorzien van een extra boost zuurstof en energie. Dit om ons vaak uitgeputte zenuwstelsel te ondersteunen en het zelf genezend vermogen van ons lichaam op gang te brengen.

Ons lichaam wordt op deze manier ook uitgenodigd om diep gewortelde pijn of trauma los te laten. Dit is vaak het gevolg van vastgeroeste of onderdrukte emoties. De plek die het meest ontvankelijk is om deze vast te houden is de buik.

Ademwerk is er voor iedereen en het is een mooie tool om in contact te komen met diepere - vaak onbewuste - patronen die we in ons lichaam.

De totale duur van deze sessie is twee uur, waarbij we genoeg ruimte hebben om ons lichaam voor te bereiden met enkele yogahoudingen.

Door te ademen in groepsverband kun je mee surfen op de energie die we als groep creëren.

Je bent van harte welkom op de deze laatste dag van het jaar!

------------------

Deze Lange les is geschikt voor niveau All Levels > voor iedereen met 5 á 10 lessen ervaring met Yoga! 

-----------

Je kunt deze lange les op volgende manieren boeken:

  • je boekt een losse deelname voor de prijs van 30 euro. Je plaats is verzekerd, de les is betaald.

  • je boekt met 2 beurten van je Digikaart. Je plaats is verzekerd, de les is betaald.

  • je meld je aan met onze Holiday Special. Je plaats is verzekerd, maar neem de annuleringstermijn* in acht (een no-show kost 10 euro).

  • je ziet (last minute) een vrije plaats? Kom gewoon! Ter plaatse betaal je met je Flexkaart, contant of met Payconiq. Helaas kun je voor lange lessen niet meer reserveren in combinatie met je Flexkaart, dit vanwege een te groot aantal 'no-shows' in het verleden.

Hier meer uitleg over Flexkaart / Digikaart.

De les gaat door bij 8 inschrijvingen. Door je plaats op voorhand te boeken laat je ons zien dat je komt. Indien niet voldoende deelnemers, krijg je het inschrijfgeld uiteraard integraal terug.

-----------

*LET OP! Gratis annuleren is mogelijk tot 12 uur voor aanvang van de les.

Voor deze lange les kun je tot 12 uur voor aanvang van de les gratis annuleren via 'mijn boekingen' in je persoonlijke account van Eversports. Ben je te laat, dan ben je helaas je inschrijfgeld / gebruikte beurten kwijt.

Maak je gebruik van onze Holiday Special? We vragen je om extra zorgvuldig om te springen met je reserveringen! Een no-show in een volzette les kost 10 euro! Op deze manier help je ons, ons ruime aanbod te laten voortbestaan én onze docenten een eerlijke verloning te geven.