Dé YOC Vinyasa Yoga Teacher Training '24-'25 > check de specials!
lange les

XL Vinyasa & Yoga Nidra

met Giel

woensdag 1 mei

Welkom in deze eXtra Lange feestdag editie van een les Vinyasa & Yoga Nidra met Giel.

Wie

Wanneer

Woensdag 1 mei
Van 10 tot 12 uur

Prijs

€ 30 of twee beurten van je kaart

Locatie

YOC Zuid > Hall
Oudescheldestraat 16
9000 Gent

Vinyasa yoga is actief en creatief. Op een dynamische manier ga je van houding naar houding, terwijl je je ademhaling en beweging op elkaar afstemt. Elke les is een unieke flow, telkens weer een nieuwe greep uit een breed scala van Asana(yogahoudingen). Dé perfecte workout voor lichaam en geest.

We eindigen deze les met (minstens) een half uur Yoga Nidra, oftewel 'yogische slaap', een vorm van diepe, gestructureerde meditatie en ontspanning waarbij je liggend de stem volgt van de docent.

Ideaal voor mensen die houden van een creatieve uitdaging! .... met het vooruitzicht op diepe rust aan het einde van de les.

-----------

De paarse 'Verkennen - All Levels' lessen zijn voor iedereen die al een beetje ervaring heeft. Verken je grenzen, maar respecteer je eigen niveau. Stap in nadat je minstens een 5-tal level 1 lessen hebt gevolgd. Hier een overzicht van al onze niveau's!

------------

Je kunt deze lange les op volgende manieren boeken:

  • je boekt een losse deelname voor de prijs van 30 euro. Je plaats is verzekerd, de les is betaald.

  • je boekt met 2 beurten van je Digikaart. Je plaats is verzekerd, de les is betaald.

  • je meld je aan met één van onze drie abonnementen (Puppy, Up Dog of Warrior). Je plaats is verzekerd, maar neem de annuleringstermijn* in acht (een no-show gaat in mindering van het maandelijkse aantal deelnames of in geval van het Warrior abonnement: kost 10 euro).

  • je ziet (last minute) een vrije plaats? Kom gewoon! Ter plaatse betaal je met je Flexkaart, contant of met Payconiq. Helaas kun je voor lange lessen niet meer reserveren in combinatie met je Flexkaart, dit vanwege een te groot aantal 'no-shows' in het verleden.

Hier meer uitleg over Flexkaart / Digikaart.

De les gaat door bij 12 inschrijvingen. Door je plaats op voorhand te boeken laat je ons zien dat je komt. Indien niet voldoende deelnemers, krijg je het inschrijfgeld uiteraard integraal terug.

-----------

*LET OP! Gratis annuleren is mogelijk tot 12 uur voor aanvang van de les.

Voor deze lange les kun je tot 12 uur voor aanvang van de les gratis annuleren via 'mijn boekingen' in je persoonlijke account van Eversports. Ben je te laat, dan ben je helaas je inschrijfgeld / gebruikte beurten kwijt.

Maak je gebruik van ons Warrior abonnement? We vragen je om extra zorgvuldig om te springen met je reserveringen! Een no-show in een volzette les kost 10 euro! Op deze manier help je ons, ons ruime aanbod te laten voortbestaan én onze docenten een eerlijke verloning te geven.