Check regelmatig onze nieuwe specials!
reeks

Gezond ouder worden met Iyengar Yoga (vrijdagen)

met Marian Dierckx

start vrijdag 1 maart

Van harte welkom in deze driedelig lessenreeks. Je kan met yoga beginnen ongeacht je leeftijd. Door yoga te beoefenen help je natuurlijke veroudering te vertragen en bereid je je lichaam voor op gezond ouder worden.

Wie

Wanneer?

vrijdag 1, 8 en 15 maart '24
telkens van 10.30-11.45 uur

Prijs

€45,- of met je beurtenkaart
(lees hiernaast)

Locatie

YOC Zuid > Room
Oudescheldestraat 16
9000 Gent

Met yoga oefenen we niet enkel de soepelheid en kracht van het fysieke lichaam, maar dagen we ook onze hersenen uit tot het leggen van nieuwe (jonge) hersenverbindingen.

In elke les beoefenen we telkens een andere sequentie van een 12-tal houdingen. We maken gebruik van hulpmiddelen (blokken, riem, muur, ...) en doen variaties om de houdingen voor iedereen toegankelijk te maken.

Tijdens iedere les ligt de focus anders:

Sequentie 1 voor vermoeidheid en uitputting

Sequentie 2 voor stabiliteit en evenwicht

Sequentie 3 voor mobiliteit in de schouders en bovenrug

“There is no age to yoga.”

B.K.S. Iyengar

-------------

Deze reeks is geschikt voor iedereen! Voor iedereen die merkt dat je lichaam en je mogelijkheden veranderen doorheen de jaren. Ook voor iedereen die (opnieuw) wil starten met yoga én voor alle yogi's die meer verdieping wensen.

-------------

Je kunt deze reeks op volgende manieren boeken/reserveren:

  • je boekt voor de prijs van 45 euro. Je plaats is verzekerd, de lessen zijn betaald.

  • je boekt met 3 beurten van je Digikaart. Je plaats is verzekerd, de lessen zijn betaald.

  • je reserveert een plek met 3 beurten van je '10 x reserveringskaart'. Je lessen zijn nog niet betaald, dit doe je bij aanvang van de eerste les met vijf stempels op je Flexkaart!

  • info over hoe je deelneemt met een abonnement volgt einde december 2023

Hier meer uitleg over Flexkaart / Digikaart.

De reeks gaat door bij 6 inschrijvingen. Zeg het voort! Door jezelf op voorhand in te schrijven laat je ons zien dat je komt. We beslissen donderdag 30 april om 12.00 uur of de reeks al dan niet kan doorgaan. Indien niet voldoende deelnemers, krijg je het inschrijfgeld uiteraard integraal terug.

--------

Annuleringsvoorwaarden:

Je kunt tot 7 dagen voor aanvang van de reeks gratis annuleren. Bij annulering tot 2 dagen dagen voor de aanvangsdatum wordt 50% van het totale inschrijfgeld in rekening gebracht. Bij annulering nadien wordt geen inschrijfgeld terugbetaald.