Check regelmatig onze nieuwe specials!
lange les

Giel's Christmas Vinyasa

met Giel Vandecaveye

zondag 24 december

Dat de jaarcirkel op zijn diepst staat, merken we aan de kortste dag en de langste nacht. De natuur lijkt te slapen, voelt troosteloos en donker aan. 

Wie

Wanneer?

zondag 24 december
van 10.00-12.00 uur

Prijs

€30 euro, 2 beurten of
met onze Holiday Special

Deze eindejaarsperiode schenken we per deelnemer in onze XL lessen €1,- aan Brooddoosnodig.

Locatie

YOC Zuid > Hall
Oudescheldestraat 16
9000 Gent

We schuilen in ons warme nest, schurken ons tegen elkaar aan, zoeken bescherming. Wat we in deze donkere periode moeilijker kunnen zien, is het voorbereiden van de opwaartse beweging van de jaarcirkel, na de geboorte van het nieuwe licht.

Het Verlangen naar dat nieuwe licht vieren we evenzeer uitbundig met de naasten, waarbij niet zelden 'het 'zelf' uit het oog wordt verloren. Vooraleer het feesten bij deze winterzonnewende losbarst, geven we het 'zelf' de aandacht die het verdient.

Verwacht je aan een naadloze aaneenschakeling van momenten van zachte verdieping, zoete herinnering en fluisterende stilte naast subtiele beweging, zwierige uitbundigheid en verbindend ademen.

Welkom op deze Kerstvinyasa XL,

Giel

-----------

Deze Lange les is geschikt voor niveau All Levels > voor iedereen met 5 á 10 lessen ervaring met Yoga! 

-----------

Je kunt deze lange les op volgende manieren boeken:

  • je boekt een losse deelname voor de prijs van 30 euro. Je plaats is verzekerd, de les is betaald.

  • je boekt met 2 beurten van je Digikaart. Je plaats is verzekerd, de les is betaald.

  • je meld je aan met onze Holiday Special. Je plaats is verzekerd, maar neem de annuleringstermijn* in acht (een no-show kost 10 euro).

  • je ziet (last minute) een vrije plaats? Kom gewoon! Ter plaatse betaal je met je Flexkaart, contant of met Payconiq. Helaas kun je voor lange lessen niet meer reserveren in combinatie met je Flexkaart, dit vanwege een te groot aantal 'no-shows' in het verleden.

Hier meer uitleg over Flexkaart / Digikaart.

De les gaat door bij 8 inschrijvingen. Door je plaats op voorhand te boeken laat je ons zien dat je komt. Indien niet voldoende deelnemers, krijg je het inschrijfgeld uiteraard integraal terug.

-----------

*LET OP! Gratis annuleren is mogelijk tot 12 uur voor aanvang van de les.

Voor deze lange les kun je tot 12 uur voor aanvang van de les gratis annuleren via 'mijn boekingen' in je persoonlijke account van Eversports. Ben je te laat, dan ben je helaas je inschrijfgeld / gebruikte beurten kwijt.

Maak je gebruik van onze Holiday Special? We vragen je om extra zorgvuldig om te springen met je reserveringen! Een no-show in een volzette les kost 10 euro! Op deze manier help je ons, ons ruime aanbod te laten voortbestaan én onze docenten een eerlijke verloning te geven.