yoc zuid > room

Hatha Yoga (mini) Retraite

met Michèle Weiss

maandag 3 juli t/m vrijdag 7 juli

Wil je eens wat dieper gaan in jouw yoga beoefening? Dan is deze kleine 'mini retraite' voor jou. Een week lang kom je iedere dag 1,5 uur naar de les. Voel het effect van een dagelijkse yogapraktijk.

Wie

Wanneer?

maandag 3 juli tot en met vrijdag 7 juli telkens van 09.00-10.30 uur

Prijs

€100,- voor de volledige week (Losse Ticket)
Losse sessies kun je volgen voor 2 beurten op je kaart (Flex of Digi), op voorhand inschrijven!
€30,- per sessie zonder kaart

Kom je graag losse sessies? Boek/reserveer het aantal dagen dat je wil komen en stuur een e-mailtje naar info@yoga-on-call.be met de datum/data dat we je mogen verwachten!

Locatie

YOC Zuid > Room
Oudescheldestraat 16
9000 Gent
Icon: Marker

Deze zomerretraite, bij ons in de studio, staat in het teken van welzijn voor lichaam & geest. Naast asana, pranayama en meditatie beoefenen we ook ook 'Santosha'. Santosha is één van de 'deugden', die onderdeel uitmaken van het 8-voudige pad van Patanjali uit de yogafilosofie. Met Santosha voeden we een gevoel van vervulling en aanvaarding.

Dag na dag ervaar je meer innerlijke vrede en kracht en kun je het zelfbewustzijn verruimen. 

Wat mag je verwachten?

Iedere ochtend:

- asana (houdingen) uit de klassieke Hatha Yoga beginnersreeksen

- ontspannen pranayama (ademhalingstechnieken)

- mantra chanten

- traditionele meditatie

Uiteraard boek je het meeste 'resultaat' als je de volledige week volgt. Kun je echter niet altijd komen? Schrijf je in voor een aantal losse sessie.

--------

LET OP! De retraite gaat door vanaf 8 inschrijvingen. Ben je van plan een of meerdere lessen te komen? Boek of reserveer je plaats zeker online, dan weten we dat we je mogen verwachten. Aan de hand van het aantal inschrijvingen bepalen we of we de lessen kunnen laten doorgaan.

Kom je graag losse sessies? Boek/reserveer het aantal dagen dat je wil komen en stuur een e-mailtje naar info@yoga-on-call.be met de datum/data dat we je mogen verwachten!