Dé YOC Vinyasa Yoga Teacher Training '24-'25 > check de specials!
lange les

Iyengar Yoga - duoles

met Annelies en Marian

vrijdag 26 april

Wat is er leuker dan yoga? Yoga met twee!

In hun teacheropleiding ervaarden docenten Annelies en Marian zelf de verrijkende kracht van partnerwerk in yoga. Nu willen ze deze waardevolle ervaring graag met jullie delen tijdens een lange sessie van 2 uur.

Wie

Wie

Wanneer?

Vrijdag 26 april
Van 10.30 - 12.30 uur

Prijs

€30,- / twee beurten op je beurtenkaart /
inclusief in al onze abommenenten!
Lees hiernaast.

Locatie

YOC Zuid > Room
Oudescheldestraat 16
9000 Gent

Het is heerlijk om te ontdekken hoe je met de juiste ondersteuning van je partner op een veilige manier dieper in houdingen kunt gaan. Door partnerwerk krijg je een beter inzicht in de richting waarin je lichaam zich in bepaalde asana's moet bewegen en leer je de acties beter begrijpen. Bovendien is het reuzegezellig om samen met je partner of een vriend(in) aan de slag te gaan. Ben je alleen? Geen zorgen, natuurlijk kan je ook solo inschrijven! Dan koppelen we je aan een andere solo-yogi of aan een van de docenten.

Speciaal voor deze les bundelen Annelies en Marian hun krachten. Ze geven de les in duo, wat betekent dat jullie kunnen rekenen op maximale assistentie en begeleiding, gegarandeerd af en toe overgoten met een vrolijke noot.

------------------

Je kunt deze lange les op volgende manieren boeken:

  • je boekt een losse deelname voor de prijs van 30 euro. Je plaats is verzekerd, de les is betaald.

  • je boekt met 2 beurten van je Digikaart. Je plaats is verzekerd, de les is betaald.

  • je meld je aan met één van onze drie abonnementen (Puppy, Up Dog of Warrior). Je plaats is verzekerd, maar neem de annuleringstermijn* in acht (een no-show gaat in mindering van het maandelijkse aantal deelnames of in geval van het Warrior abonnement: kost 10 euro).

  • je ziet (last minute) een vrije plaats? Kom gewoon! Ter plaatse betaal je met je Flexkaart, contant of met Payconiq. Helaas kun je voor lange lessen niet meer reserveren in combinatie met je Flexkaart, dit vanwege een te groot aantal 'no-shows' in het verleden.

Hier meer uitleg over Flexkaart / Digikaart.

De les gaat door bij 12 inschrijvingen. Door je plaats op voorhand te boeken laat je ons zien dat je komt. Indien niet voldoende deelnemers, krijg je het inschrijfgeld uiteraard integraal terug.

-----------

*LET OP! Gratis annuleren is mogelijk tot 12 uur voor aanvang van de les.

Voor deze lange les kun je tot 12 uur voor aanvang van de les gratis annuleren via 'mijn boekingen' in je persoonlijke account van Eversports. Ben je te laat, dan ben je helaas je inschrijfgeld / gebruikte beurten kwijt.

Maak je gebruik van ons Warrior abonnement? We vragen je om extra zorgvuldig om te springen met je reserveringen! Een no-show in een volzette les kost 10 euro! Op deze manier help je ons, ons ruime aanbod te laten voortbestaan én onze docenten een eerlijke verloning te geven.