Check regelmatig onze nieuwe specials!
workshop

Iyengar Yoga met de stoel

met Siel Van Eekert

zondag 17 december

Typisch voor Iyengar yoga is het gebruik van hulpmiddelen zoals riemen, blokken, dekens en ook een stoel. In deze workshop focussen we ons op het gebruik van de stoel binnen Iyengar Yoga. Dus niet te verwarren met stoelyoga.

Wie

Wanneer

zondag 17 december
14.00 - 17.00 uur

Prijs

€40

Locatie

YOC Zuid > Room
Oudescheldestraat 16
9000 Gent

Breekt het koud zweet je uit als je een stoel moet nemen tijdens een yogales en je niet goed weet hoe die te gebruiken, open klappen en weer sluiten zonder ongelukken? Of heb je al wat ervaring met yoga en wil je je verdiepen in het gebruik van de yogastoel in je (self)practice? Dan is deze workshop ideaal voor jou!

Samen oefenen we een reeks yogahoudingen vol variaties mét stoel. De stoel kan enerzijds ondersteunend werken. Hierdoor wordt het eenvoudiger om alle acties juist uit te voeren en kan je met nog meer focus werken aan de juiste uitlijning van de yogahouding. Anderzijds kan de stoel ook activerend werken. Hierdoor word je uitgedaagd en gestimuleerd om de acties correct uit te voeren. Op het einde van de workshop kent de yogastoel geen geheimen meer voor jou!

-----------

Toegankelijk voor zowel beginnende als gevorderde yogi's.

De workshop gaat door bij 6 inschrijvingen. Zeg het voort! Indien niet voldoende deelnemers, krijg je het inschrijfgeld uiteraard integraal terug.

---------

Annuleringsvoorwaarden:

Tot één maand voor de aanvangsdatum kan de deelnemer annuleren met terugbetaling van het inschrijfgeld, minus een administratieve kost van 10 euro. Bij annulering tot 8 dagen voor de aanvangsdatum wordt 50% van het totale inschrijfgeld in rekening gebracht. Bij annulering nadien wordt geen inschrijfgeld terugbetaald.