yoc zuid > room

Iyengar Yoga - opbouw naar gedraaide houdingen

met Annelies

start vrijdag 3 febrari

In deze reeks leer je de gedraaide versie van verschillende yogahoudingen. Een weldaad voor de rug!

Wie

Wanneer?

3/2, 10/2, 17/02, 10/3 en 17/03
telkens van 09.00 - 10.00 uur
(24/2 en 3/3 is er geen les)

Prijs

€70,- voor de reeks van vijf lessen

Ook mogelijk met 5 beurten van je Flex-
of Digikaart!

Locatie

YOC Zuid > Room
Oudescheldestraat 16
9000 Gent

Iyengar Yoga is een zeer toegankelijke vorm van Yoga. Waarom? Omdat er voor iedere yogahouding zoveel alternatieven kunnen worden aangereikt, dat er altijd wel een optie is die voor jou past. Kortom we vinden altijd een houding die op jouw lijf geschreven is!

In deze lessen is er veel aandacht voor detail, precisie en symmetrie. We maken gebruik van steunelementen als blokken, dekens, bolsters, stoelen, riemen, muurtouwen, etc. Door precisiewerk is het tempo eerder traag, maar niettemin krachtig en energetisch!

In deze reeks van vijf lessen gaan we specifiek aan de slag met de 'gedraaide' versie van houdingen. Zo bestaat er naast Trikonasana (driehoekshouding), ook Parivrtta Trikonasana (de gedraaide driehoekshouding). In deze lessen leer je op een veilige manier in- en uit de gedraaide versie van een houding te gaan. Gedraaide houdingen hebben een positief effect op de ruggengraat én organen: ze zorgen onder andere voor meer flexibiliteit, meer doorbloeding, meer ruimte.

Onze gecertificeerde Iyengar docent Annelies is naast yogadocent ook ergotherapeut en werkt dagelijks met chronische pijnpatiënten in het pijncentrum van AZ Sint Lucas. Je bent in goede handen! Annelies dompelt je vijf lessen lang onder in de wondere wereld van de Iyengar Yoga. Je maakt kennis met de basishoudingen en leert gaandeweg jouw mogelijkheden kennen.

Deze reeks is geschikt voor complete beginners, voor mensen die opnieuw willen starten én voor alle yogi's die meer verdieping wensen.

----------------------

Je kunt deze reeks op volgende manieren boeken/reserveren:

  • je boekt voor de prijs van 70 euro. Je plaats is verzekerd, de lessen zijn betaald.

  • je boekt met 5 beurten van je Digikaart. Je plaats is verzekerd, de lessen zijn betaald.

  • je reserveert een plek met 5 beurten van je '10 x reserveringskaart'. Je lessen zijn nog niet betaald, dit doe je bij aanvang van de eerste les met vijf stempels op je Flexkaart!

Meer uitleg over Flexkaart / Digikaart vind je in Eversports onder 'prijzen' en op de YOC website bij 'studiolessen'.

De reeks gaat door bij 6 inschrijvingen. Zeg het voort! Indien niet voldoende deelnemers, krijg je het inschrijfgeld uiteraard integraal terug.