Check regelmatig onze nieuwe specials!
yogakampje

Kinderyoga groeikamp

met Siel Van Eekert

ma 25 aug t/m vr 30 aug 2023

Yes! Eindelijk terug een yogakampje bij ons!

Wie

Wanneer?

van ma 26 aug t/m vr 30 aug van 09.00-16.00 uur (opvang vanaf 08.30 tot 17.00 uur)

Prijs

€180,- voor de vijf dagen

Voor wie?

kinderen van 4-9 jaar
(jonger? ouder? stuur ons eerst een e-mailtje!)

Locatie

YOC Zuid > Hall
Oudescheldestraat 16
9000 Gent

In de laatste week van de zomervakantie organiseert Siel (www.yogabijsiel.be) een yogakampje bij ons.

Centraal in dit kampje staat het boek ‘Apedruk’. Dit is een grappig prentenboek met herkenbare emoties over een klein aapje dat rust zoekt. Ideaal om zo net voor de start van het nieuwe schooljaar even bij stil te staan!

Dit kampje is ideaal voor alle druktemakers tussen de 4 en 9 jaar die net als aapje Luna af en toe ook even een pauze wil.

Wat doen we zoal op yogakamp?

In de voormiddag krijgen de kinderen een stevige portie yoga, zowel in de vorm van een yogales, als in spelvorm en gecombineerd met andere creatieve opdrachten zoals dans, muziek of crea.

In de namiddag doen we elke dag iets anders: we gaan op ontdekking in een park in de buurt, gaan naar de bib of blijven gezellig in de yogastudio en spelen samen een spel. Dit hangt af van de groepssamenstelling en het weer.

----

Praktisch:

Plaatsen zijn beperkt! Om kwalitatief te kunnen werken, werken we met een groep van max. 20 kinderen (met 3 begeleiders).

Je ontvangt meer richting de datum van het kampje nog een mail van ons met meer informatie over het verloop van het kamp en wat er mee mag in de rugzak.

Druk op de knop hierboven en doorloop de stappen. Wil je de inschrijving op naam van je kind maken (aangeraden), dan voeg je hem/haar toe aan je eigen account als familielid. Hier lees je alles over een familieaccount. De inschrijving is pas definitief na ontvangst van de betaling. Je krijgt een automatische bevestiging hiervan.


Annuleringsvoorwaarden:

Tot twee maanden voor de aanvangsdatum kan de deelnemer annuleren met terugbetaling van het inschrijfgeld, minus een administratieve kost van 10 euro. Bij annulering tot 14 dagen voor de aanvangsdatum wordt 50% van het totale inschrijfgeld in rekening gebracht. Bij annulering nadien wordt geen inschrijfgeld terugbetaald.