yoc zuid > floor

Long Sunday Morning Connected Breathing

met Diana

zondag 2 oktober

Bewust verbonden ademhalen of 'connected breathing' is een techniek waarbij we in een continue flow de ademhaling verbinden gedurende 60 a 75 min.

Wie

Wanneer?

zondag 2 oktober van 10.30-12.30 uur

Prijs

€25,- of 2 beurten op je kaart

Locatie

YOC Zuid > Floor
Oudescheldestraat 16
9000 Gent

Het is een krachtige en veilige manier om het lichaam te voorzien van een extra boost zuurstof en energie. Dit om ons vaak uitgeputte zenuwstelsel te ondersteunen en het zelf genezend vermogen van ons lichaam op gang te brengen.

Ons lichaam wordt op deze manier ook uitgenodigd om diep gewortelde pijn of trauma los te laten. Dit is vaak het gevolg van vastgeroeste of onderdrukte emoties. De plek die het meest ontvankelijk is om deze vast te houden is de buik.

Ademwerk is er voor iedereen en het is een mooie tool om in contact te komen met diepere - vaak onbewuste - patronen die we in ons lichaam.

De totale duur van deze sessie is twee uur, waarbij we genoeg ruimte hebben om ons lichaam voor te bereiden met enkele yogahoudingen.

Door te ademen in groepsverband kun je meesurfen op de energie die we als groep creëren.

Je bent van harte welkom!

-----------

Deze lange les kun je volgen voor 2 beurten op je kaart (Flex of Digi) of je betaalt 25 euro voor een losse deelname. De les gaat door vanaf 8 deelnemers, door je plaats te boeken/reserveren laat je ons zien dat je komt. Zie je last minute vrije plaatsen? Dan ben je vrij om gewoon te komen!

Reserveer of boek je plaats online: 

Reserveer: Je reserveert online tegen een kleine kost en betaalt de les in de studio met je Flexkaart (kartonnen beurtenkaart) of je betaalt ter plaatse contant of via Payconiq.

Boek: Je boekt de les online met een Digikaart of Losse Les. Je plaats is verzekerd en de les reeds betaald. De beurt wordt automatisch 'afgeschreven' van je digitale beurtenkaart. Deze kun je raadplegen in je persoonlijke account van Eversports bij 'Producten en Memberships'.