Dé YOC Vinyasa Yoga Teacher Training '24-'25 > check de specials!
reeks van 2

Ontwikkel je eigen yogapraktijk: een workshop voor zelfbeoefening.

met Marian

vrij 24 & 31 mei

Je doet al een tijdje yoga, maar het lukt je niet om je mat ook thuis eens uit te rollen. Je zou nochtans willen, maar je weet niet goed hoe er aan te beginnen. Welke houdingen zou je doen? Wat is hun effect? Welke soort houdingen zijn er en wanneer kies je voor welke houding?

Wie

Wanneer

Vrijdag 24 en 31 mei
Van 10u30 tot 12u30

Prijs

€ 60 of 4 beurten van je kaart

Locatie

YOC Zuid > Room
Oudescheldestraat 16
9000 Gent

In deze workshop leer je stap voor stap een eigen yogaroutine vorm te geven, die past bij jouw unieke behoeften en levensstijl. De bouwstenen van goede sequencing worden uitgelegd en je begrip van houdingen, hun essentiële acties en hun impact op lichaam en geest worden verdiept.

In twee sessies krijg je een startpakket van basishoudingen aangereikt van waaruit je kan gaan putten om je eigen zelfpraktijk samen te stellen. We zorgen dat een breed scala aan houdingen de revue passeren: houdingen die ontspannen, versterken, versoepelen, activeren,… en dit zowel voor de benen, het bekken, de rug, de buik, de schouders en de mind.

  • SESSIE 1: 24 mei - focus op een activerende, versterkende reeks met heel wat staande houdingen, twists en achteroverbuigingen.

  • SESSIE 2: 31 mei - focus op een meer restoratieve reeks waarin liggende houdingen, vooroverbuigingen en omgekeerde houdingen aan bod komen.

-----------

Je kunt deze reeks op volgende manieren boeken/reserveren:

  • je boekt voor de prijs van 60 euro. Je plaats is verzekerd, de lessen zijn betaald.

  • je boekt met 4 beurten van je Digikaart. Je plaats is verzekerd, de lessen zijn betaald.

  • je reserveert een plek met 4 beurten van je '10 x reserveringskaart'. Je lessen zijn nog niet betaald, dit doe je bij aanvang van de eerste les met vier stempels op je Flexkaart.

  • heb je een abonnement via domiciliëring bij ons tijdens de volledige duur van de reeks? Dan krijg je 25% korting op de totaalprijs van de reeks! Stuur een e-mailtje naar info@yoga-on-call.be om je kortingscode te ontvangen.

Hier meer uitleg over Flexkaart / Digikaart.

De reeks gaat door bij 6 inschrijvingen. Zeg het voort! Indien niet voldoende deelnemers, krijg je het inschrijfgeld uiteraard integraal terug.

--------

Annuleringsvoorwaarden:

Je kunt tot 7 dagen voor aanvang van de reeks gratis annuleren. Bij annulering tot 2 dagen dagen voor de aanvangsdatum wordt 50% van het totale inschrijfgeld (Flex/Digi: 2 beurten) in rekening gebracht. Bij annulering nadien wordt geen inschrijfgeld terugbetaald.