Check regelmatig onze nieuwe specials!
workshop

Ouder & Kind Yoga

met Siel Van Eekert

zondag 10 maart en 28 april

Ouder & Kind Yoga (6-12 jaar)

(Plus) papa’s en- mama’s, opa’s en oma’s, peters en meters of anderen die samen met hun (klein-) kind of pupil de prikkels van het dagelijkse leven even on hold willen zetten, zijn meer dan welkom in deze les Ouder & Kind Yoga.

Wie

Wanneer

zondag 14 januari
van 13.00-14.00 uur (!)
zondag 10 maart
van 14.00-15.00 uur
zondag 28 april
van 14.00-15.00 uur

Prijs

Prijs voor jullie beiden
€25,- per sessie
€60,- voor de 3 sessies

Locatie

YOC Zuid > Hall
Oudescheldestraat 16
9000 Gent

Op een speelse manier komen jullie samen tot rust en versterken jullie je onderlinge band.

Kinderen houden zowel van dynamische en actieve yogahoudingen, van een speelse uitvoering van de yogahoudingen met z’n tweeën alsook van ontspannende houdingen om tot rust te komen. Samen met een vertrouwde volwassene ontdekken ze dat tot rust komen leuk kan zijn.

Deze lessen zijn ideaal voor kinderen tussen 6 en 12 jaar.

BELANGRIJK: Is je kind jonger? Schrijf je dan in voor de Ouder & Kleuter Yoga op dezelfde dag van 15.30 tot 16.30 uur. Is je kind net iets ouder? Stuur ons een mailtje met de vraag of dit oké is. De lessen zijn gericht op lagere school leeftijd, zowel qua oefeningen, motoriek, als qua verhaal en aandachtspanne.

--------

De lessen gaan door bij 5 inschrijvingen. Zeg het voort! Indien niet voldoende deelnemers, krijg je het inschrijfgeld uiteraard integraal terug.

---------

Annuleringsvoorwaarden:

Tot één maand voor de aanvangsdatum kan de deelnemer annuleren met terugbetaling van het inschrijfgeld, minus een administratieve kost van 10 euro. Bij annulering tot 8 dagen voor de aanvangsdatum wordt 50% van het totale inschrijfgeld in rekening gebracht. Bij annulering nadien wordt geen inschrijfgeld terugbetaald.