Check regelmatig onze nieuwe specials!
workshop

Ouder & Kleuter Yoga

met Siel Van Eekert

zondag 10 maart en 28 april

Ouder & Kleuter Yoga (3-6 jaar)

(Plus) papa’s en- mama’s, opa’s en oma’s, peters en meters of anderen die samen met hun (klein-) kind of pupil de prikkels van het dagelijkse leven even 'on hold' willen zetten, zijn meer dan welkom in deze les Ouder & Kleuter Yoga.

Wie

Wanneer

zondag 14 januari
14.30-15.30 uur (!)
zondag 10 maart
van 15.30-16.30 uur
zondag 28 april
van 15.30-16.30 uur

Prijs

Prijs voor jullie beiden
€25,- per sessie
€60,- voor de 3 sessies

Locatie

YOC Zuid > Hall
Oudescheldestraat 16
9000 Gent

Op een speelse manier komen jullie samen tot rust en versterken jullie je onderlinge band. Tijdens de les gaan jullie op avontuur en ontdek je samen met Mia de Yoga-muis de speelse en fantasierijke kanten van yoga. Een ster nadoen, fladderen als een vlinder, springen als een konijn of rusten als een muis.

Deze lessen zijn ideaal voor kinderen tussen 3 en 6 jaar.

BELANGRIJK: Is je kind ouder? Schrijf je dan in voor de Ouder & Kind Yoga op dezelfde dag. Is je kind net iets jonger? Stuur ons een mailtje met de vraag of dit oké is. De lessen zijn gericht op kleuter leeftijd, zowel qua oefeningen, motoriek, als qua verhaal en aandachtspanne.

--------

De lessen gaan door bij 5 inschrijvingen. Zeg het voort! Indien niet voldoende deelnemers, krijg je het inschrijfgeld uiteraard integraal terug.

---------

Annuleringsvoorwaarden:

Tot één maand voor de aanvangsdatum kan de deelnemer annuleren met terugbetaling van het inschrijfgeld, minus een administratieve kost van 10 euro. Bij annulering tot 8 dagen voor de aanvangsdatum wordt 50% van het totale inschrijfgeld in rekening gebracht. Bij annulering nadien wordt geen inschrijfgeld terugbetaald.